Kategoriat
Kansalaisjournalismi Kotimaa

Maahanmuuttajakeskusteluissa liikaa sananvapautta

(127.0.0.1) Internetin maahanmuuttaja-aiheisia keskusteluja pitkään seurannut kansalaisaktivisti Pekka Siniristilappu on huolissaan suomalaisen poliittisen keskustelun tasosta. Siniristilapun mukaan maahanmuuttajakriittisiä asioita ei saada islamin pelossa näkyville valtavirtamediaan – paitsi niiden keskustelupalstoille jokaisen uutisen yhteyteen, jossa mainitaan pakolaiset, kerjäläiset, muslimit, vihreät, pakkoruotsi, Thors tai turska.
”Nämä asiat ovat tabuja, sillä missä tahansa kirjoitankin, joku jaksaa vääntää yhtä monta viestiä ja tuntia vastaan! Vapaassa internetissä! Käsittämätöntä!”, Siniristilappu huokaisee.
Siniristilappusen mukaan pahinta on, ettei syntynyt keskustelu ole asiallista. ”Sattuu ihan hirveästi, kun joku tuntematon haukkuu netissä rasistiksi. Itse en koskaan hauku ketään tai provosoidu vaan pysyn asiassa.”
Siniristilappu näkee kuitenkin viimein valoa tunnelin päässä. ”Hommalla näistä asioista pystytään puhumaan asiallisesti ja rakentavasti ollen jotakuinkin samaa mieltä siitä, mitä pitää tehdä. Tähän suuntaan Suomen poliittista keskustelua ja politiikkaa pitäisi viedä.”
”Minulle pääasiallinen toimintamuoto on erilaisille internetpalstoille kirjoittaminen. Tiedän monta muutakin kaltaistani ja tästä tiedän, että valtaosa suomalaista on samaa mieltä kanssani mutta leimautumisen pelossa ei vain ilmaise mielipidettään. Edustan selvää enemmistöä.”
Sähköpostihaastattelun lopuksi Siniristilappu pyytää anteeksi omasta mielestään lyhyttä vastaustaan ja kertoo jatkavansa vapaaehtoistyötään lukuisilla internetin foorumeilla.
(Jutun kansalaistoimitti [search]Työelämävalmennettava orja[/search].)

15 vastausta aiheeseen “Maahanmuuttajakeskusteluissa liikaa sananvapautta”

Romanit. Mamut. Rikastus. Pakolaiset. Hyysärit. Vapaa liikkuvuus. Suvaitsevaisto. Islam. Islam. Tuho. Rappio. [Talvisota.] Islam.

Lähetettyään Suomen jokaiselle ilmaiselle keskustelupalstalle viestin joiden mukaan Suomessa syrjitään rikkaita ja menestyneitä valkoihoisia miehiä, kuinka maahanmuutto on taas nousussa ja siksi Suomi on ylihuomenna kalifaatti, kuinka viherhipit pitäisi lähettää Somaliaan koska ne niin kovasti tykkäävät somaleista ja tarkistettuaan että Hyysärin nettikeskustelu varmasti julkaisi viestin jonka mukaan vihervasurinatsi mode julmasti sensuroi kaikki miun viestit, maahanmuuttokriitikko totesi päivän persuilukiintiön tulleen täytetyksi ja siirtyi näkemään kauniita unia Valkoisesta Suomesta jossa kaikilla persuilla on hyvä olla.

Valkoisesta Suomesta jossa kaikilla persuilla on hyvä olla
EIKÄ! Mitä me sitten tehdään kun viimmeinen hurri on hirtetty viimmeisen kahdeksanvuotiaan somalitytön suoliin? Sittenhän meidän pitää ruveta lahtaamaan toisiamme liiallisesta maltillisuudesta!

Naurettavaa tuollainen puppu. Suomi suomalaisille ja niin poispäin.
Itsehän olen roturealisti.

Järkyttävää virhekirjoitusta! Lehden toimitus, Työelämävalmennettava orja ja Kansalaisjournalisti (avustaja)eivät hallitse edes Suomen kieltä.
Kolmannen kappaleen alussa kirjoitetaan, Siniristilappusen mukaan, vaikka pitäisi kirjoittaa Siniristilappusen mukaan.
Tälläinen väärinkirjoittaminen vie jotenkin jalat alta koko asialta. Lukija voi tuntea jopa häpeää toimittajien puolesta, koska nämä eivät osaa kirjoittaa oikein.

On niin huipputason kirjoitus, etten taida edes osallistua yleisönosastokirjoitteluun.

Ihan itkettää, että asioista ei saa puhua, vaikka kuinka haluais puhua asioista – niin ei saa! On kyllä asiaton tälläinen yhteiskunta, jossa asioista ei saa puhua!
Sitten jos vahingossa saisi puhua asiasta, niin kaikki vaan mollaa, että asiatonta!
Onko Suomi sananvapauden kehitysmaa? Kyllä muualla varmaan saa puhua asioista ihan toiseen tyyliin!

”Kyllä muualla varmaan saa puhua asioista ihan toiseen tyyliin!”
Niin saa! Ja siellä saa myös mamuja polttaa isoissa nuotioissa!

Minä en ainakaan aio puhua sanaakaan mistään vaikeista asioista!

Ovatko isoisämme todellakin puolustaneet maatamme, jotta Lehden toimituksen kaltaiset demlalaiset mokuttajahyysärit voisivat tuhota sananvapautemme tuomalla tänne mamuja? Kyllä nyt isoisämme saavat haudoissaan itkupotkuraivarin! Suomi suureksi ja juostaan taas päämme Karjalan mäntyyn tämän sairaan monikulttuurin sijasta! IKL ja Suojeluskunta, siinä kaikki tarpeellinen kulttuuri! Lehti pitäisi lakkauttaa ja Tampereen tiedotusopin laitokselta valmistuneet stalinistiset mokuttajatoimittajat pitäisi muiluttaa Somalian rajalle!

On suomalaisen oikeustajun mukaista, että siltä, joka pieksee maahanmuuttajan koiranremmillä, on kiellettävä koiranpito eliniäksi.

hehhe, vai on pekka siniristilappu moneeen paikkaan kirjoittava nimimerkki henkilö.
Noo, tapansa kullakin, ja mulla se on sellainen että kyllähän tänne suomeen ihmisiä mahtuu, paljon on tyhjää mettää jossa ei oo kun puita, niihi on hyvä tuma henkilön nojailla ku ei häntä siitä pimeessä näe.
Ja minun sekä edesmeneen isäni sodassa puolustamaan maahan mahtuu ja saa tulla vaikka ufoja matkustajineen, ja jos tänne maahan aikovat jäädä ni opetellaan maan tavat ja yritetään ees löytää töitä, mutta kun aimo osa näistä nykyisistä ei sitä edes yritä.
Onko siniristiluppukaan sellaista edes yrittänyt???
Vai onko ”plakkarissa” sellainen paperi jossa lukee ettei tarvitse tai ei saa.
Jonninjoutavaa vinkumista josdtaki islamin uskosta kyllä niitte hörhöjen tulo on jo monesti estetty, kenekä toimesta sitä en tiedä kun en ole pelletiikko….siis poliitikko.
Ja lopuksi, kyllä ne turhat ja vähänkin epäilyttävät kirjoitukset joku poistaa, mutta jos kirjoittelee asiallisesti ni kyllä julkaistaan, ainakin omani on aina julkaistu, paitsi lehtien paperi versioissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kiviniemi: Wolverine on suosikkini Ryhmä-X:n jäsenistä

(HELSINKI) Pääministeri [search]Mari Kiviniemi[/search] (kesk) kävi ostamassa Ryhmä-X-lehden ja aikoo lukea sen tänään illalla. "Olen mestari siinä", Kiviniemi kuvailee sarjakuvanlukutaitojaan....

Close