Kategoriat
Seksivau Tiede

Tutkimus: Panemisella todennäköisempi yhteys lasten syntymiseen kuin heteroavioliitolla

reincarnated alexcoitus
(JYVÄÄSKYLÄÄ) Miehen ja naisen avioliitto ei aina ole välttämätön edellytys lasten syntymiselle, väittää kotimainen kohututkimus. Keski-Suomen yliopistoallianssin nollatutkimuksen huippuyksikön mukaan todennäköisempää on, että lapset saavat alkunsa ns. panemiseksi kutsutun tapahtumasarjan seurauksena.
Tähän asti niin Suomessa kuin muuallakin on luultu, että lapsien saamisen ehdoton vaade on laissa määritelty miehen ja naisen välinen avioliitto, mielellään vieläpä kirkollinen, jos mahdollista.
”Tässä niinsanotussa panemisessa on useimmiten kyse siitä, että mies työntää peniksensä naisen vaginaan ja ejakuloi. Tällöin suotuisissa oloissa siittiö kohtaa munasolun ja hedelmöittää sen, jolloin solu alkaa jakautua, ja kasvaa kohdussa ennen pitkää sikiöksi”, paljastaa huippuyksikön professori Inga Skräp.
Skräpin mukaan termistö on tutkimusmielessä valitettavan vakiintumatonta, joten tapahtumaa nimitetään kirjallisuudessa toisinaan myös termeillä ”nussiminen”, ”jyystäminen” ja ”sillai”.
”Tutkimus osoittaa aukottomasti, että nimenomaan tämä paneminen on prosessissa kohtalaisen tärkeässä roolissa. Mutta sen paremmin laboratorio-oloissa kuin verrokkiryhmässäkään tämän ns. avioliitoksi kutsutun muuttujan lisäämisellä ei ollut mitään selkeää korrelaatiota”, Skräp huomauttaa.
Suomen tiedepiireissä oli jo 1900-luvun puolella esitetty väitteitä, joiden mukaan lapsia voisi syntyä myös ilman heteroavioliittoa ”rakastelun” kautta, mutta tieteellinen näyttö on tähän asti puuttunut, ja asian tutkimista pidettiin vuosikymmeniä epäeettisenä ja vähintäänkin tirskuntaa aiheuttavana.
Huippuyksikön kohututkimus on herättänyt kovaa keskustelua internetin keskustelupalstoilla, ja ainakin kristillisdemokraattinen puolue on jo tyrmännyt sen. Puolueen kannan mukaan vain miehen ja naisen muodostama avioliitto merkitsee mahdollisuutta yhteiskunnan jatkuvuuteen.

18 vastausta aiheeseen “Tutkimus: Panemisella todennäköisempi yhteys lasten syntymiseen kuin heteroavioliitolla”

Homostellen ei synny siunattua tilaa eikä maa täyty.
Kyllä sellaisen täytyy olla väärin! Sanassakin sanotaan, jotta vain maantäyttöpuuhissa saa nussia, ja sormus sormessa! Sutena ei saa vetää ketää!

Tämähän sulkee kokonaan pois erittäin varteenotettavan ns. haikara-teorian. Ei ole kuitenkaan kyetty pitävästi todistamaan etteivätkö haikarat voisi tuoda kakaroita äitien syliin.
Haikarateoriaa puoltaa mm. se, että siihen on uskottu niin hiton kauan.

Olen tyrmistynyt!
Väitättekö että olisin sis muka antanu miehen – sillai?
Hävytön perätön väite josta JUmala itse rankaisee varmimmin. Rahoitus pois heti tuollaiselta ”yliopisto”allilta!!
Isoäiti keskisuomen sinivalkoisilta rannoilta

Minä kun olen aina luullut että siihen vaaditaan putkirikko. Pitäisikö minun nyt alkaa epäluuloiseksi kun kuulin tämän suuren uutisen? Toivottavasti tähän on nyt laitettu ainakin puoli miljoonaa euroa yhteiskunnan varoja apurahoina koska tämä on tärkeä asia!

Tämä ei voi pitää paikkaansa. Kyllä minuakin pantiin nuorempana, enkä tullut siitä raskaaksi. Vitsaakin sain, sen ansiosta minusta kasvoi kunnon ihminen. Kyllä saisivat nämä vihervahemmiston feministitutkijat tehdä jotain hyödyllistä, eikä tämmöisiä tarkoitushakuisia ihmisiä loukkaavia ja maalaisjärjenvastaisia tutkimuksia.

Ihmisten lisääntymisestä johtuva populaation kasvu on pyramidihuijaus!

No minä jo ihmettelinkin, että mistä näitä mukuloita. Naimisiin menin kerran xylofonin kanssa las vegasissa, mutta ei sen sukupuolesta tietoa ollut, vaan hyvin se kyllä soi.

Mitä mitä!? Onpa mielenkiintoinen tutkimus. Tuo ”paneminenhan” muistuttaa kerrotun perusteella lempiharrastustani masturbointia – muutamalla erotuksella: 1) ejakulaatiota ei siis suoritetakaan näppäimistölle, vaan tutkimuksessa mainittuun vaginaan. 2) Masturbointia ei seuraakaan nopeassa tahdissa vaihtuvat chat-roulette -osanottajat, vaan yksittäinen ”panokumppani”.
Vaikka tämä ”paneminen” kuulostaa hauskalta variaatiolta perinteiseen masturbaatioon, se vaikuttaa myös turhan hankalalta toiminnalta. Jäänee autofellaation ja zoofilian kaltaiseksi erikoistuneiden masturbationistien suosikiksi. Tosin vaihtelu virkistää – voisihan sitä itsekin joskus kokeilla laittaa ”rojut torveen”.

Chatista poimittua:
”Isä huasto pikkupoejalle että kohta haekara tuop pikkuveljen tae siskon. Pikkupoeka vastas; Sennii pässi, kaapunti pillua viärällää ja sinä pöljä nussit haekaroo.”

Ei kyllä tutkijat ovat nyt ihan hakoteillä. Lasten syntymiseen tarvitaan joko pimeitä talviöitä tai valoisia kesäöitä. Ilman ei synny otollisia olosuhteita eikä lapsia.

taas tällaista nollatutkimusta, minun verorahojani tuhlataan turhaan, kaikki sen tietää että varsinkin kun kaks teiniä menee hirveellä kiireellä pohojammaalla naimisiin vanhempien pakottamana niin siitä tulee lapsia!!!

Panemisella ei tähän mennessä olekaan ollut tutkittua yhteyttä muuhun kuin oluen valmistamiseen käymisteitse.

Vanha juttu, mutta tämä artikkeli on toiminut hyvänä esimerkkinä rakenteensa takia monilla kursseilla. Kiitos, naurattaa edelleen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lehti hakee avustajia, myös toistaitoiset kelpaavat

Kuulkaas: me ruutataan ihan kohtapuoleen pihalle Aikakaus-Lehden seuraava numero. Se on kovaa työtä, kovaa kovaa kovaa… kovaa työtä. Joten apu...

Close