Kategoriat
Aikakaus

Lehti hakee avustajia, myös toistaitoiset kelpaavat

Kuulkaas: me ruutataan ihan kohtapuoleen pihalle Aikakaus-Lehden seuraava numero. Se on kovaa työtä, kovaa kovaa kovaa… kovaa työtä.
Joten apu kelpaa. Kaikensorttinen apu.
Niinpä: jos haluat edistää Aikakaus-Lehden ja sitä kautta koko Lehti-kollektiivin elämänlaatua (lisää viinaa Elokuulle tai se tappaa jonkun kirveellä), lähetä sähköpostia osoitteeseen lehti@samizdat.info ja kerro, mitä osaat ja haluat tehdä.
Kirjoittajia kaivataan, mutta varoitamme, että se ei ole helppoa. Valokuvaajia kaivataan, graafikoita tarvitaan, sarjakuvataiteilijoille olisi käyttöä. Pääkaupunkiseudulla saattaisi löytyä käyttöä statisteille, jotka antaisivat naamansa ja kehonsa käytettäväksi moraalisesti epäilyttäviin kuviin.
Ainakin Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Oulussa voisi olla käyttöä innokkaille ihmisille, jotka levittäisivät sanaa paikallisiin kahvila- ja ravitsemusliikkeisiin. Kaikkialla Suomessa saisitte käskeä kirjastot tilaamaan Aikakaus-Lehteä. Ideana on tarjota yllämainitun kaltaisille instansseille tarjoushintainen tilaus, mikäli tarpeeksi moni lukija niin tahtoo. Tätä tarkoitusta varten julkaistaan myöhemmin nettihärpäke.
Kaikenlaista muutakin brändilaajennusta on suunnitteilla, mutta siitä lisää joskus toiste.

7 vastausta aiheeseen “Lehti hakee avustajia, myös toistaitoiset kelpaavat”

Hei. Minä voisin auttaa tekemään yhteiskunnallista kritiikkiä sisältäviä juttuja, ne kun tuntuvat olevan vaikeita käsitellä lehden nykyiselle kirjoittajakunnalle.
Esimerkiksi nykysuomalaisen ”sivistyneen” ihmisen halveksunnasta omaa kulttuuriaan ja toisaalta ihannointia mitä tahansa muuta kulttuuria kohtaan saa revittyä paljonkin vitsejä.

No saahan se Elokuu viinaa, mutta mitäs avustajat saa? Vaadin korvauksen kaipuunne tyydyttämisestä.

Entä jos kertoo enempi huonoja juttuja kylillä, että Lehden jutut vaikuttavat paremmilta?

Minää öööhh totaniinkusiis yhhhhh phiuuupstotavoisinsillainiinkuvaikauttaatota teikäläisiäsilleesiisniinkunoissa jutunkirjottamoshommeleissaniinku junoumään…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Päivi Räsäsen blogi ehkä vastareaktio järjenkäytölle

(MOLIERE) Kansalaisten yleisen sivistystason kohoaminen ja rationaalisen ajattelun yleistyminen voivat aiheuttaa huolestuttavia vastareaktioita, varoittavat tutkijat. Aalto-yliopiston kehäpäätelmäinstituutin mukaan yleinen ns....

Close