Kategoriat
Kotimaa

Päivi Räsänen hakee turvapaikkaa Afganistanista

(KABUL) Useat korkeassa asemassa olevat kristillisdemokraatit sekä heidän lähipiirinsä ovat hakeneet turvapaikkaa Afganistanista. Puolueen puheenjohtaja [search]Päivi Räsänen[/search] kertoo päätöksen turvapaikan hakemisesta syntyneen eilen. Myös kokoomuksen kristillistaustainen europarlamentaarikko [search]Eija-Riitta Korhola[/search] kertoi Lehdelle jättäneensä turvapaikkahakemuksen.
Syynä pakolaiseksi lähtemiseen on Räsäsen mukaan eliitin arvoliberalismi, joka on johtanut hallitsemattomaan maahanmuuttoon, joka kuitenkin saa natsit hyökkämään homoparaateja vastaan, sillä seurauksella, että eliitti tuomitsee iskut.
”Voidaan kysyä, onko tässä järkeä”, valittelee Räsänen.
Afganistanista Räsänen on kuullut paljon hyvää. Vaikka arvoliberalismi on 2000-luvulla voimistunut sielläkin, on Räsäsen mukaan maassa vielä vahvoja voimia, jotka pitävät perinteisiä arvoja kunniassa.
Pakolaisiksi joutuneiden joukossa on myös lapsia. Kaltoin kohdellun oloinen [search]Asmo Maanselkä[/search], 28, on joutunut suomalaisen yhteiskunnan kriisin vuoksi jättämään kotinsa ja järkensä.
”Mikäli vähemmistöt olisivat sopeutuneet, niitä ei tarvitsisi kaasuttaa. Tilanne on nyt kuitenkin tämä”, sanoo Maanselkä ja katsoo silmät kostuen tyhjyyteen.
Eija-Riitta Korholaa Lehti ei onneksi tavoittanut kommentoimaan. Blogissaan Korhola kirjoitti kuitenkin huolestuttavaan sävyyn turvonneiden genitaalien lätkimisestä lasten naamalle. Korhola on aiemmin julkisuudessa kertonut arvostavansa afganistanilaista tasa-arvomallia, jossa naisia ei pakoteta jättämään pieniä lapsia itkemään kotiin yksin pimeässä ja lähtemään pornahtavasti alipukeutuneena opiskelemaan vuosikausiksi ja tekemään uraa työelämässä.
Aiheesta kirjoitettua muualla verkossa:
Asmo Maanselkä: Hinttejä joskus kurmootettava
Päivi Räsänen: Kaasuisku lopulta kuitenkin maahanmuuttajien syytä
Asko S. Oksa: Ajokoirat ja Oinonen

3 vastausta aiheeseen “Päivi Räsänen hakee turvapaikkaa Afganistanista”

Eikö heidät voitaisi vaan antaa tukiaisena sinne Agfanistanistanistaniin, tai menkööt vaan toteuttamaan lähetyskäskyä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Tutkimus: Panemisella todennäköisempi yhteys lasten syntymiseen kuin heteroavioliitolla

alexcoitus (JYVÄÄSKYLÄÄ) Miehen ja naisen avioliitto ei aina ole välttämätön edellytys lasten syntymiselle, väittää kotimainen kohututkimus. Keski-Suomen yliopistoallianssin nollatutkimuksen huippuyksikön...

Close