Kategoriat
Kotimaa

Kansa ärähti: Vangit tapettava

(PALJUSELLI) Vankeja kohdellaan Suomessa aivan liian pehmeästi. Tätä mieltä on valtaosa internetissä keskustelevasta kansasta. Suuri osa ihmisistä haluaa, että vankeja ainakin piestäisiin pitkillä kepeillä päivittäin. Monet toivoisivat myös, että vankeja voitaisiin tappaa.
”Etenkin pitkäaikaisvangit tulisi tappaa. Se on ainoa varma keino estää ihmishenkien menetys”, summaa nimimerkki Pienen lapsen äiti. ”Ensin heitä kuitenkin pitäisi kiduttaa esimerkiksi sähköllä”, hän jatkaa.
”Monet tuomituista vangeista tekevät vapauduttuaan uusia rikoksia, joten mielestäni vankien vapauttaminen rangaistuksen jälkeen on täysin väärä tapa toimia” päättelee nimimerkki Hellyyden ehdoilla. ”Itse tappaisin vangit varmuuden vuoksi.”
Ajatus väkivaltarikoksista tuomittujen pitkäaikaisvankien tarkemmasta ja kattavammasta seuraamisesta ennen ja jälkeen vapautumisen ei useimmille keskustelijoille riittäisi. Ja ainakaan minkäänlaiselle vertaistuelle tai sopeutumiskoulutukselle tai päihdehoidolle tai mitä näitä hyysääjämokuttajien ideoita nyt on ei haluta antaa lisää tukea, tarvitaan sitä rahaa muuhunkin ja miksei näistä asioista puhuta ja aseiden saatavuuden rajoittaminen vasta tosi tyhmää olisi.
”Ei meillä ole varaa yrittää sopeuttaa vapautuvia vankeja yhteiskuntaan tai yrittää saada heitä elämään normaalia elämää. Ainoa järkevä toimintatapa on pitää vankeja vankilassa paljon nykyistä pidempään ennen vapauttamista. Eikä ainakaan mitään lomia tai muuta homoilua, jossa yhteys normaaliin elämään jotenkin säilyisi”, nimimerkki Rakkauden nälkä kokoaa kansan tuntoja.

23 vastausta aiheeseen “Kansa ärähti: Vangit tapettava”

Tämähän on tietysti täysin järkevää, kun muistaa että juuri ennen rikosta tai sitä tehdessään rikolliset myös allekirjoittavat sopimuksen jossa luopuvat yhteiskunnallisista ja oikeudellisista oikeuksistaan. En ole tälläistä sopimusta nähnyt, mutta niin se on, näin olen lukenut, kansa on puhunut.

Eritoten mielestäni raiskauksista ja eläinrääkkäyksestä tulisi antaa kovemmat tuomiot, vaikka enhän minä mitään niiden tuomioista tiedä.. tiedän vaan etteivät ne ole tarpeeksi kovia!
Mielestäni raiskaajia ja eläinrääkkääjiä voitaisiin myöskin esim käyttää koe-eläimien tilalla!

On päivän selvää, että kyllä kansa tietää. Olisi tarve päästä pastoraali-idylliin, johon kuuluu nähdäkseni ainakin Hilja maitotytön utareet, rakennemuutoksen kumoaminen, Kekkonen presidenttinä, neekeri lakritsikääreessä, pettua leivässä, puukkotappelut naapurikylän väen kanssa ja naapureiden herkeämätön tarkkailu ja kadehtiminen.
Tähän päästäksemme ei ole muuta tietä kuin rikollisten teloittaminen. Huomauttaisin, että kansa ja maalaisjärki eivät ole ikuna väärässä olleet, ja kansalla tarkoitan tietysti itseäni ja maalaisjärjellä omaa päättelyäni. Sen lisäksi tummahipiäiset maahantulijat tulisi motittaa Lemetin tienhaaran malliin ja joko näännyttää tai tuhota. Järkevänä jatkona näille Isämmaallisille toimille tulisi tehdä lisää kaasuiskuja sodomiitteja vastaan. Zyklon B:llä.
Muutoin nämä homot viettelevät Suomemme nuorison irstauden teille. Ja Suomen nuorisolla tarkoitan tietysti itseäni.

Tämähän on silkka poliittinen kannanotto jonka huumoriarvo on 0, muutenkin Lehti mennyt pahasti tähän suuntaan. Luulisi, että netistä löytyy foorumi myös kuivakan vakavalle kannanottamiselle.

Aivan niin. On hyvin rehellistä, että julkisesti tuomionimikkeellä ”elinkautiseen” suurella porulla ja hälyllä tuomitut tapaukset vapautetaan armahduksella aina 14 vuoden sisällä. Elämähän kestää 14 vuotta.
On myös hyvin järkevää, että monta kertaa murhaavat ja raiskaavat ihmiset päästetään vapaalla jalalle mahdollisimman nopeasti. Koska näin sanoi meidän puoluepolitiikkaan höyrähtäneiden bessewissereiden poliittinen idoli Taisto Marx vuonna 1246, ja Jumalan sanana tätä ei saa kyseenalaistaa.
Meidän pitää keskittää kaikki energiamme niiden tyhmien kansalaisten pilkkaamiseen, jotka kannattavat vankilatuomioiden koventamisia.
Missään nimessä ei kannata kysellä, ihmetellä tai nauraa sille, että tässäkin tapauksessa juuri vankilasta vapautettu murhaaja murhasi melkeinpä samantien uudestaan McDonaldsin edessä tapahtuneen suullisen pikkukinan perusteella, tai sitä että poliittinen eliittimme huutaa yhdestä suusta ratkaisuksi laittomalla ja luvattomalla aseella tehtyyn murhaan aselupien kiristämisiä tai kaikkien aseiden muuttamista laittomiksi.
Ai että te teette rohkeaa ja omalaatuista poliittista satiiria, pojat.

No, väärinkäsitysten vuoksi elinkautisen nimen voi toki vaihtaa neljätoistavuotiskaudeksi.
Minkä lie logiikan mukaan tappamisesta sitten pitäisi koko loppuikä istua, en tiedä. Ehkä Raamatussa lukee niin.

Sitä vaan että jos ihmisellä on niin paljon kusta päässä, että suuttuessaan päätyy tappamaan toisen ihmisen ampumalla, niin tuskin se vankilatuomion pituuden pelotevaikutus on kovin suuri. Oli se tuomio 12 tai 120 vuotta, niin tuskinpa kovin moni ampuja pysähtyy miettimään, että ai saatana, jätänkin ampumatta, kun siitä saa niin paljon linnaa jos jää kiinni.
Sen sijaan jos sitä asetta ei osu käteen sillä hetkellä, niin silloin aika todennäköisesti jää oikeasti ampumatta. Ja kyllä se nyt vain on niin, että mitä enemmän aseita on liikkeellä, sitä helpommin niitä myös hukkuu, varastetaan ja muuten päätyy vääriin käsiin. Että silleensä se tuntuisi aika paljon fiksummalta se aseiden, myös ”käytöstä poistettujen” saatavuuden rajoittaminen kuin vankilatuomioiden pidentäminen. Se ehdonalaiseen päässeiden vankien valvonta on sitten ihan eri juttu, se pitää tietenkin järjestää nykyistä fiksummin. Ja rikoksenuusijoiden kanssa sama homma, mutta niitähän nyt ei ole ihan kaikki vangit kai vieläkään.
Esittelen vielä amerikkakortin: amerikassa on länsimaista eniten käsiaseita ihmistä kohti ja pisimmät vankilatuomiot. Eniten on myös ampumakuolemia ja väkivaltarikollisuutta, juu. Voidaanko tästä yhtälöstä päätellä mitään?
Ai että sieltä irtoaa hyvää lukijapalautetta.

Kyllä yksittäinen rikoksenuusija oikeuttaa muuttamaan koko oikeus järjestelmän koska.

Lehti on mennyt ikävästi tällaiseksi. Tää on jotenkin niinku niin just niinku just niin!

Ennen aikaan kun meni huonosti, suomalainen veti itsensä kiikkuun tallin vintille tai kasasi dynamiittipanoksen tuolinsa alle.
Nämä nykyluuserit tappaa ensin muutaman sivullisen. Siihen ne tappohalut saattaa sitten jo tyssätäkin.
Se vaatii tilannetajua mihin sävyyn mäkkärin tai snagarin jonossa vastaa selittämään tulevalle urpolle. Jos on päässyt verensokeri alas, voi ihminen olla kännissä aika lyhytpinnainen otus. Lopputulos onkin sitten käsillä olevista aseista kiinni.

Miksi tekijän mahdollisesta monen sukupolven takaisesta maahanmuuttajataustasta ei puhuta? Sananvapaus punavihermokutus Astrid Thors raiskaus.

Henkilö, joka murhasi mäkkärillä on henkisesti parantumattoman sairas sarjamurhaaja ja hänet olisi pitänyt pitää loppuelämän vankilassa mielenterveyskartoituksen avulla, jonka psykiatrian erikoislääkäri olisi tehnyt viimeistään ennen mahdollisuutta ehdonalaiseen.
Myös uhrien oikeus usein unohdetaan.
Amerikkakortista sen verran, että suomessa vankien mielenterveyspalvelut toimivat paremmin ja muutkin mukavuudet, vankila on monella tapaa joillekkin parempi paikka kuin kestämätön siviili. Siksi tämäkin herra halusi päästä takaisin vankilaan, joidenkin kohdalla koko elämä vankilassa on paras vaihoehto hänen itsensä sekä yhteiskunnan kannalta.
Kaikkia ei ole mahdollista sopeuttaa takaisin yhteiskuntaan.

Ampuminen tapahtui kuitenkin luvattomalla aseella, että ehkä tää tapaus ei oikein sovi argumentiksi väittelyyn ”enempi aseita pitäisi olla mahdotonta saada luvalliseksi”. En nyt itsekään pyssyistä niin tykkää ja mun mielestä on aika mieleltään sekaisin jos pyssyjä välttämättä joku haluaa. Tämäkin kaveri oli selkeästi hommannut pyssyn juuri sitä varten jos joku nyt sattuisi vittuilemaan pikaruokajonossa.

Ravintoloiden arvonlisäveroalennuksesta kieltäytyminen on ajamassa kansakuntaa kohti kapinaa.

”amerikassa on länsimaista eniten käsiaseita ihmistä kohti ja pisimmät vankilatuomiot. Eniten on myös ampumakuolemia ja väkivaltarikollisuutta, juu. Voidaanko tästä yhtälöstä päätellä mitään?”
Tästä yhtälöstä voidaan päätellä ihan yhtä vähän kuin, että Euroopassa sitä ja Aasiassa tätä.. Pieni perehtyminen asiaan paljastaisi sinullekin osavaltioiden väliset erot, niin rikosten määrissä, aseissa kuin ampumakuolemissakin.

Kuka nyt ei haluaisi keskustella 1.3 litraisen autonsa tehosta asiallisesti, että sananvapauttaan kunnioitetaan ja samalla nauttia McChikenmcmurdered-ateriansa.

Kyllä se niin on, ettei tällä eurooppalaisella nynnyilyllä mihinkään maailmanherruuteen päästä. Ja jos maailmanherruutta saavuteta, niin merkitystä koko elämällä on. Kyllä se niin on, että USA, Kiina ja Intia nousevat huipulle, kun siellä saa sentään yhdellä jos toisellakin tavalla dissata ja sortaa omia kansalaisia.
Porvoon murhaaja olisi tietysti pitänyt sulkea perunakellariin jo 17 v sitten. Sillä olisi säästetty tuossa ajassa neljä ihmishenkeä ja näiden uhrien rakkaat omaiset. Aseiden kieltäminen on ihan punaviherhomohyysärien hommaa, koska sillä olisi arvioiden mukaan säästetty samaan aikaan vain 800 henkeä. Kyllä oikeusjärjestelmä pitäisi rukata sellaiseksi, että se tyydyttää yhteisön kostonhalun. Tutkimustuloksista viis.

Meidän oikeusministerimme on niin kädetön hoitamaan työtään että alta pois. Porvoo tapauksen jälkeen lässytti TAAS vaihteeksi heti telkkarissa et ”perustetaa työryhmä pohtimaan” plaplaa, mitään ei o saanut aikaiseksi. Toivottavasti kansa osaa seuraavan kerran äänestää oikein. Ministerimme tahtoo että raiskaajat,murhaajat ja kaiken maailman pedofiilit saavat olla rauhassa kotonaan. Tässä maassa ei saa puolustaa omaisuuttaa tai mitään, rikollisilla on enemmän oikeuksia kuin uhrilla! KARSEAA!

Logiikka on yksinkertainen: koska jokainen on potentiaalinen rikollinen, pitäisi kaikki laittaa vankilaan jo lapsena. Koska peruskoulu ei ilmeisesti ole onnistunut riittävän tehokkaasti, pitää kaikki potentiaaliset rikolliset poistaa, kirurgisen tarkasti. Meillä on tässä mahdollisuus historian ensimmäiseen (?) kansanitsemurhaan. Ja viimeisen pyövelin voi hoitaa vaikka Haagissa. Laitetaan vaan sinne etukäteen lappu, että vaadimme kovempia tuomioita.

Me täällä Deadworldissa olemme jo kauan sitten huomanneet, että rikoksia tekevät vain elävät. Siksi elämä on rikos ja kaikki elävät tulee tappaa. Me Mortiksen, Firen ja Fearin kanssa tulemme kohta sinne tuomitsemaan eläviä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Päivi Räsänen hakee turvapaikkaa Afganistanista

(KABUL) Useat korkeassa asemassa olevat kristillisdemokraatit sekä heidän lähipiirinsä ovat hakeneet turvapaikkaa Afganistanista. Puolueen puheenjohtaja [search]Päivi Räsänen[/search] kertoo päätöksen turvapaikan...

Close