Kategoriat
Urheilu

Pettynyt Hollannin joukkue tähtää jo Zürichiin 2011

(TEKKEN) Kirvelevän tappion jalkapallon MM-finaalissa kärsinyt Hollannin maajoukkue pyrkii unohtamaan pettymyksensä ja katsomaan tulevaisuuteen. Valmentaja Bert van Marwijkin mukaan seuraava tähtäin on asetettu jo ensi vuoteen, Zürichissä pidettäviin karaten EM-kisoihin.
”Finaali osoitti että ensi vuonna meillä on täydet mahdollisuudet mennä loppuun asti ja voittaa”, van Marwijk kommentoi. Yhdeksi suurimmista ennakkosuosikeista hän nostaa keskisarjassa ottelevan Nigel ”Way of the Exploding Fist” de Jongin.
Suunnitteilla on myös aivan uusia aluevaltauksia. Arjen Robben aikoo hakea Mieskuoro Huutajien riveihin ja Robin van Persie Teatterikorkeakouluun.

3 vastausta aiheeseen “Pettynyt Hollannin joukkue tähtää jo Zürichiin 2011”

Hollannin tappion syynä oli eteläafrikkalaisten kannattajien vaisuus! Kummaa touhua yleisöltä, kun ei vanhoja isäntiään viitsinyt enempää kannustaa. Tämähän oli melkein kuin kotijoukkue olisi pelannut kullasta?! Hollantilaiset yrittivät kyllä parhaansa mukaan saada yleisöä syttymään potkimalla vastarintaa tekevät nurmen pintaan, mutta jopa englantilainen pääauktoriteetti käänsi kelkkansa, eikä 80-luvun tyyliin tuominnut hollantilaisten vastustajia heti terroristeiksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Yllätysnimi valittiin uudeksi paaviksi

(OBERHAUSEN) Uusin paavi on Paavi Johannes Paavali III, joka tunnetaan parhaiten siitä, että hän on saksalainen mustekala. Valkoinen savu kohosi...

Close