Kategoriat
Kotimaa

Homonstelu lisääntynyt räjähdysmäisesti Etelä-Suomessa

(SEQUITUR) Helsingin Pride-kulkuetta vastaan tehty kaasuisku on johtanut homonstelun ennätysmäiseen kasvuun. Ensimmäisessä aallossa Helsingin Setaan liittyi uusia jäseniä, josta ilmiö laajeni ensin satunnaiseksi iltapäivähomonsteluksi pääkaupunkiseudulla ja myöhemmin avoimen riettaaksi julkihomonsteluksi koko Uudellamaalla.
”Tämä on looginen seuraus siitä, että ihmiset anovat Setan jäsenyyttä, joten voimme syyttää tapahtuneesta vain itseämme”, kaasuhyökkäyksen suunnittelijat kommentoivat.
Tilanteen kehitys on saanut perussuomalaiset esittämään pakkoruotsin korvaamista pakkohomonstelulla. Puheenjohtaja Timo Soini uskoo, että uusi linjaus takaa paikan kolmen suurimman puolueen joukossa seuraavissa eduskuntavaaleissa.
”Missä trendi, siellä populisti”, Soini sanoi.

10 vastausta aiheeseen “Homonstelu lisääntynyt räjähdysmäisesti Etelä-Suomessa”

Tämä on niin hyvä juttu että olen käynyt lukemassa sen ainakin kymmenen kertaa, ja joka kerta olen tilannut jotakin mitä tällä sivulla Reklaamissa mainostetaan: joko Aku Ankan, tai useimmin ottanut pikavipin.
Te siellä toimituksessa saatte varman joka klikkauksesta googlen bonusta? Muistakaa joskus minua.

(SUURI JA SYKKIVÄ NEUVOSTOLIITTO) SETA värvää tulevaisuudessa uusia homonja ei-heterokaasulla vappumarsseissa. Kaasun sivuvaikutuksena saattaa esiintyä ylinmääräisiä n-kirjaimia sienllä täällän.

Jaahas. Lehdessä lähdettin sitten tälle linjalle. Tähän asti olen iloinnut ja jopa hymähdellyt lehden jutuille, mutta nyt saa riittää. Tällä tavalla luonnottomasti kirjoitellaan. Ensin juttu esiaviollisesta rakastelusta ja nyt kaiken maailman hinteistä. Olen tyytymätön, pettynyt, kyltymätön ja kuumissani. Hävetkää!

(NOU HOU MOU) SETAN julkaiseman tutkimuksen mukaan suomalaiset ovat varsinaisia hinttereita. Äitini tavoittama Simo Hovari oli puhelimessa vaitelias ”kyllä, jäsenistöllämme teettämän tutkimuksen mukaan 90% suomalaista on homoseksuaaleja”.
Vaaleaihoinen 40 vuotias heteromies on siis syystäkin huolissaan. ”Kohta täällä katsotaan telkkarista jotain vitun kuviokelluntaa” paikallinen mies puuskahti.

Voin omakohtaisesta kokemuksesta sanoa että homous on erittäin tarttuvaa. Vaihdoin kotonani tv-kanavaa ja sieltä tuli Will & Grace. Samantien katseeni kiinnittyi Willin leukaan, olkapäihin, tummiin silmiin… ja jokin liikahti housuissani! Onneksi ehdin vaihtaa kanavaa ja katsoin loppuillan vapaapainia saadakseni homostelun mielestäni.
Mikseivät päättäjät tee mitään tälle epidemialle!?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Pettynyt Hollannin joukkue tähtää jo Zürichiin 2011

(TEKKEN) Kirvelevän tappion jalkapallon MM-finaalissa kärsinyt Hollannin maajoukkue pyrkii unohtamaan pettymyksensä ja katsomaan tulevaisuuteen. Valmentaja Bert van Marwijkin mukaan seuraava...

Close