Kategoriat
Kotimaa

Tausta: Pride-hyökkääjältä oli riistetty sananvapaus

(MIKKELI) Helsinki Gay Pride -paraatin kaasuiskun tekijöiksi epäillyistä ainakin yhden taustalta löytyy järjestelmällistä sortoa ja vaientamista. Teosta epäiltyä mikkelilälisnuorta oli Lehden saamien tietojen mukaan kielletty toistuvasti ilmaisemasta mielipiteitään.
Kouluaikoinaan opettaja oli estänyt nuorukaista käyttämästä ilmaisunvapauttaan täysimääräisesti koulun pihalla. Rangaistuskirjan mukaan esimerkiksi ilmausten ”vitun homo”, ”mutakuono” ja ”saatanan neekeri” käyttämisestä oli saatettu rangaista puhuttelulla tai jopa jälki-istunnolla.
Miehen vainoaminen ei ollut päättynyt peruskoulun päättyessä. Kesäkuussa 2008 mies oli Lehden tietojen mukaan istunut tuntemattoman seurueen pöytään anniskeluravintola KB:n terassilla.
”Vitun homot pitäis lähettää takas Afrikkaan, saatana”, oli mikkeliläisnuori sanonut.
Pöytäseurue oli kuitenkin katsonut vaivaantuneesti muualle ja jatkanut omaa keskusteluaan. Tämän jälkeen mies oli jatkanut matkaansa Ravintola Päämajaan, jossa hän oli hetken aikaa voinut nauttia sananvapaudestaan, kunnes keskustelukumppanin käytös oli pakottanut hänet sulkemaan vihaiset ajatukset sisäänsä.
Tämän jälkeen mikkeliläisnuorukainen oli juonut oluensa loppuun, puinut salassa nyrkkiä ja etsiytynyt niiden joukkoon, jotka ovat valmiita sanojen sijasta koviin tekoihin.
Asiantuntijan mukaan ”homma menee just näin”.
”Kohta on koko yhteiskunta liekeissä”, varoittaa yhteiskuntatieteiden maisteri Tuulikki Ukkola.

9 vastausta aiheeseen “Tausta: Pride-hyökkääjältä oli riistetty sananvapaus”

Ylpeys on kuolemansynti! Kaasukranaatti käy homoylpeyden edellä! Lankeemus, vittu jotain! Keitä me olemme tuomitsemaan tätä jaloa moraalisen oikeudenmukaisuuden ritaria joka taisteli irstaiden vääräoppisten ylpeyttä vastaan! Kivinen on sen miehen tie joka tuntee olevansa oikeassa kun muu lauma on eri mieltä!

Minulla ei ole mitään homoja vastaan, mutta kyllä tuollainen esilläolo on minusta aika provosoivaa. Olisivat kuin heitä ei olisikaan, niin minusta he saisivat olla kuin olisivat.

Joo, eikös homous ole syntiä ja lankeeminen käy ylösnousemuksen tielle! Rippikoulusta muistan tällaisen, vai oliko se Protuleiri?. Vai setan kesäleiri? Eikä tää Tuulikki Ukkolakaan kovin heteromaiselta vaikuta!

Muistan kuinka jo alakoulussa opin, että homoille saa nauraa ja homonstelijoita pilkata. Pysyisivät vaan piilossa, niin ei ketään sattuisi. Kyllä jämpti ja parempi olisi niin. Vangeillakin on vanhuksia paremmat oltavat. Elinikautinenkaan ei ole elinikäinen.

Haluaisin vain muistuttaa ettei sananvapaus toimi, koska Stalin ja Neuvostoliitto.

Taas tällaista nollauutisointia! Taitaa olla hiljainen uutispäivä kun tämmöisestä pikkujutusta pitää vieläkin jauhaa. Eivätkö ne homot ole olleet jo tarpeeksi kauan esillä? Tällä yritetään vain peitota tärkeät asiat kuten sananvapauden hälyttävä tila sekä islamofascismin uhka isänmaalle!
Kaasutettiinhan noita homoja jo 40-luvun Saksassa!

http://www.hs.fi/politiikka/artikkeli/Perussuomalaisten+ikkunat+rikottiin+Kuopiossa/1135258602998
– Tihutyö oli yksittäistapaus, josta ei tulisi tehdä yleistyksiä.
– Vähemmistöjen ei pitäisi yrittää horjuttaa enemmistön asettamia normeja. Persujen oma, suomalaisten perinteisiä arvoja rienaava esilletulo ja julkisilla paikoilla kuteminen on yhtä lailla provokaatioita.
– Onko kyseessä kansan syvien rivien vastalauseesta poliittisen eliitimme arvoliberalismille?
– Pojat on poikia.
– Minulla ei ole mitään persuja vastaan, kunhan eivät tule ehdottelemaan ”liittymistä”.

(KOTKAN PESÄ) POLIISIN medialle antaman tiedotteen mukaan Helsinki Pride isku ei ollut viharikos. Myöskään holocaustia ei tapahtunut eikä venäjällä tapettu niin hirveän monta miljoonaa ihmistä.
”Vituttaa tämmöinen paskapuhe. Katsotte saletisti jotain jutskukanavia, vittu” hommaforumin serveri ärähti ihan vitun kilareissa.
HOMOUS ON ENSI VUONNA GAY
Ensi syksynä Iphone 4 epäonnistumisen sekä indie musiiki että housen järkyttävän paskan tason vuoksi homous ei ole enää kivaa. ”Tämä on surullista, mutta kyllä minä muuksi muutun” yksi homo tokaisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Homonstelu lisääntynyt räjähdysmäisesti Etelä-Suomessa

(SEQUITUR) Helsingin Pride-kulkuetta vastaan tehty kaasuisku on johtanut homonstelun ennätysmäiseen kasvuun. Ensimmäisessä aallossa Helsingin Setaan liittyi uusia jäseniä, josta ilmiö...

Close