Kategoriat
Tiede Urheilu

Vuvuzelat havaittiin syylliseksi valaiden joukkorantautumisiin

(PÄRRPÖRRPRÖÖT!) Kansainvälinen tutkijaryhmä on löytänyt syyn tiedeyhteisöä vuosikaudet askarruttaneisiin valaiden joukkorantautumisiin. Lauantaina julkaistun Johns Hopkins & Napkins -yliopiston julkaiseman väliraportin ”Nyt vittu se torvi perseeseen ja heti!” mukaan rantaumiset aiheutuvat afrikkalaisten jalkapallofanien käyttämistä vuvuzela-torvista.
”Voi vittu nyt se pörinä helvettiin! Anteeksi, olin sanomassa että, voi saatanan saatana, niin, että uusimpien tulosten valossa on aivan selvää että, pahoittelen ei nyt oikein kuulu, ETTÄ VALAAT TAPPAVAT ITSENSÄ KUN EIVÄT VITTU JAKSA ENÄÄ ENKÄ JAKSA MINÄKÄÄN”, totesi tutkijatohtori Matthew Klarinetti Etelä-Korea-Kreikka-ottelun väliajalla.
Vuvuzelat ovat perinteisiä kannatustorvia, jotka tunnistaa pitkästä varresta, vittumaisesta äänestä ja perseääliöistä soittajista. Etelä-Afrikan jalkapalloliiton pääsihteerin, zulukuningas Shakan mukaan torvia ei kuitenkaan aiota kieltää, sillä ne ovat erottamaton osa paikallista futislutuuria tai jotain.
”Pärrprööttröötpörrpörrtrööööööööööööööööööööööööö!”pohti Shaka tutkimustuloksia. Samaa mieltä olivat kotijoukkueen kannatusjoukot.
”Pörrpörrpörrprääääääääääääääärrrrrrrrrrrrrrrrröööörääääää!” kritisoi faniryhmän johtaja Nelson Kusipää. Kansainvälisen jalkapalloliiton Fifan puheenjohtaja Sepp Blatter vakuuttaakin, ettei torvia aiota kieltää MM-kisoista.
”Pörrprööträätrööträätröööööööööööööööööö!” perusteli Blatter.
Perussuomalaiset puolestaan antoivat viikonvaihteessa kannanoton, jonka mukaan vuvuzelat saattavat myös viedä meidän naiset ja työpaikat ja miksei näistä asioista uskalleta puhua.

26 vastausta aiheeseen “Vuvuzelat havaittiin syylliseksi valaiden joukkorantautumisiin”

Kuka hiton perseääliö viitsii katsella jotain potkupalloa? Soikoon vuvuzela korvissanne yötä päivää.

Tällainen toiminta ei ole Raamatun oppien mukaista. Seksi kuuluu yksityiselämään, ja vain avioliittoon. Jos mennään naiskentelemaan esiaviollisesti voi seurauksena joutua kokemaan itsensä P**keleen ja Helvetin iänkaikkiset kauhut ja hirveydet!!. Esiaviollinen seksi kuitenkin on lähes homouden veroinen, hirveä synti.
Molemmissa tapauksissa Taivaan portit voivat kuitenkin aueta jos ottaa Jeesuksen Kristuksen syvälle sydämeensä! Herran upea armo on vielä jokaisen saatavilla!

Missäs viipyy pakinat Lammin tapauksesta hä? On se vaan niin nokkelaa heittää siitä naisten viemisestä ja kuinka asioista ei saa puhua, samalla kun vaietaan tälläisista tapauksista.
Ja kun asiaan päästiin, niin pakinaa voisi laittaa myös ”nuorukaisten” muista viimeaikoisista tempauksista kotimaassa ja lähialueilla. Esimerkiksi Ruotsin mellakat ja Linnanmäen naisten ojentamisesta syntynyt joukkotappelu.
Vaan eipä tule näitä näkymään täälläkään, koska muuten niin mediakriittinen ja ajantasalla oleva tekijäkunta on ilmeisen monikulttuuriuskovaista, aina vaan. Ottakaa vaikka lisäjoukkoja tiimiin, jos ei omat rahkeet riitä tämän asian käsittämiseen.
Surullisinta on se, että te kirjoittajat, joita muuten niin arvostan, valitsette olla niin täydellisen sokeita tälle asialle. Suuri osa maan ihmisistä ovat aidosti huolestuneita tämän maan ja jälkikasvunsa tulevaisuudesta, ja heitä on sitten vaan niin trendikästä haukkua rasisteiksi ja ahdasmielisiksi, jos pelkäävät että Suomessa mennään samaan suuntaan kuin Ruotsissa, ja päädytään joskus samaan jamaan kuin GB tai Ranska.

Miksei Cthulhusta enää puhuta? Taisi mokoma roisto paljastua maahanmuuttajaksi, niin outo nimikin. Vaietkaa vain, punavihermädättäjät, totuus tulee kyllä julki!

Pian tämäkin monikulttuurillisuus on arki päivää Suomessa, kiitos Asrid Thorsin ja muiden vihreän puolueen jäsenten.

Taas on urbaanilegendaa vääristelty. August Nils Elokuu havaittiin syylliseksi sopuleiden joukkohukkumisiin!! Ei sitä joikaamista kukaan kestä!

Voimaa noi pigmenttipojut uskovat, ei muuta. Eli kova kovaa vastaan vaan, niin alkavat loikkia pois maasta. Hyysärit ovat nyt luomassa järjestelmää, jossa somaloiset saavat rellestää vailla vastuuta.

Vuvuzela torvien möly täytyy kiireesti kompensoida uusilla torvilla, joista kaikuvat sanat ”homo” ja ”runkkari” 32 eri kielellä niin saadaan futiskatsomo kuulostamaan siltä miltä se kuuluu. Vuvuzelat pilaavat muuten meidän lapset. Ajatelkaa nyt lapsiakin.

Japanin kalastajat ovat jo laittaneet kymmenen miljoonan vuvuzelan tilauksen käyntiin.

On selvää, että valkoinen mies tuntee luontaista kateutta mustan miehen valtavasta torvesta. Niin tuntevat valaatkin!

Terkkuja täältä hoidosta!
En edes ajattele kenenkään zulun vuvua tai zelaa.
Homma hoidossa! Jalkapallon katsominen se tekee gutaa.
Ben: elä enää ota talliin hottiksii!

Hahaa! Pitkästä aikaa mainijota matskua! Kymmenen pisteen papuja kai merkintä rikosteriin! Tervetuloa viidakkoon, meillä on hauskaa ja papuja. Kai.

Ei mutiksia nappaa kakan vertaa jos valkoista miestä vituttaa ja häiritsee se pörinä, oli tämä sitten pelaaja tai ei. Pääasia että on kivaa. Sanonpahan vaan että tulevaisuudessa valkoinen mies päättää järjestää futiskisansa muualla missä on vähän hiljaisempaa. On sitten nekin turismirahat pois Etelä-Afrikalta. Joten pöristäkööt vaan niitä torviaan saatana! En seuraa jalkapalloa sekuntiakaan mutta lämmittää mieltä kun tietää että ne mokkakikkelit vain nakertavat omaa talouttaan! Kyllä länsimainen urheiluviihdedarwinismi pitää huolen siitä että katsojille tuodaan miellyttävä matsi olohuoneeseen! Raha menee sinne missä ei ole vittumaisia torvia toitottamassa! Saatana! Perkele! *köh*

Sori vaan rpiintynyt, ”kakka”, ”vituttaa” ja ”mokkakikkeli” on vanhentuneita eikä niihin reagoida enää. Nykyään pitää ärsyttää näin: selvin päin tappaminen on somalien ”kansallinen, ehkä suorastaan geneettinen erityispiirre”.
Ja vuvuzelat voi minun puolesta kapeakaistasuodattaa helvettiin.

Ja kuoliaaksivalittaminen on meitin kaukaasialais-ihonväristen suomalaisten kansallisnationalistinen erityispiirre. Meidän verorahoista valittaminen samaten meidän verorahoilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Huhut ravistelivat Nokian kurssia

(TUPAKKAPAIKKA) Markkinoilla pyörivät huhut heiluttelivat Nokian kurssia keskiviikkona puolelta toiselle. Huhuissa Nokian kurssin epäiltiin jättävän pitkäaikaisen kumppaninsa ja kääntyvän tunnustukselliseksi...

Close