Kategoriat
Politiikka Seksivau

Wau mikä mister! Mauri Pekkarisella missin vartalo!

(BELGE) Keskustan puheenjohtajavaalin niukasti hävinnyt Mauri Pekkarinen on hoikka ja edustava mies. Joku sanoo, että väritön ja asiallinen, mutta ulkoiselta olemukseltaan ihan muuta. Miehisyys loistaa.
Puheenjohtajakandidaatti on pitänyt kropastaan huolta monin tavoin.
”Harrastan liikuntaa lähinnä juoksemisen, rullaluistelun ja hiihdon muodossa. Kaikki sellainen liikunta käy, jota voi tehdä yhdessä perheen kanssa”, kertoo Mauri Pekkarinen sivuillaan, joita siteeraamme koska pelkän persekuvan laittaminen nettiin olisi muuten hävettänyt vähän, mutta ei nyt enää.
”Musiikki on kuulunut aina elämääni muodossa tai toisessa. Pianoa soitan nykyään huomattavasti useammin kuin huilua ja oopperassa pyrin käymään kerran kuukaudessa.”
”Olen aina ollut intohimoinen lehtien lukija, sillä lapsuudenkotiini tuli parhaimmillaan viisi päivittäin ilmestyvää sanomalehteä. Lehtien lisäksi luen mielelläni myös kirjoja.” Yksi Pekkarisen suosikkilehdistä on suomalainen Maaseudun Tulevaisuus.
Asiasta kertoi ensimmäisenä kiinteävartaloinen ja muodokas Iltalehti.
Lehti kuvasi suosituimpien miespoliitikkojen perseitä viikonlopun puoluekokouksissa – katso kuvat! Ensi viikon numerossa stailistimme arvioi puoluesihteerien penikset!

8 vastausta aiheeseen “Wau mikä mister! Mauri Pekkarisella missin vartalo!”

Tätä adonista vastaan oppositiolla ei ole kuin BBW-Jutta, ei näytä hyvältä.

Urputukset loppuivat nyt! Eihän Kiviniemellä ole edes tupeeta saati Maurin state-of-the-art kukkakeppiolemusta. Mies on aina mies (paitsi Mauri), mutta Marilla on tissit.

Itseäni miellyttää enemmän Paavo Väyrysen karhumainen olemus sekä veitikkamaisesti vilkkuvat silmät. Väyrysessä on myös poliittisen vallan(himon) tuomaa seksuaalista vetovoimaa, joka notkauttaa polvia muuallakin kuin täällä Keminmaalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Vuvuzelat havaittiin syylliseksi valaiden joukkorantautumisiin

(PÄRRPÖRRPRÖÖT!) Kansainvälinen tutkijaryhmä on löytänyt syyn tiedeyhteisöä vuosikaudet askarruttaneisiin valaiden joukkorantautumisiin. Lauantaina julkaistun Johns Hopkins & Napkins -yliopiston julkaiseman väliraportin...

Close