Kategoriat
Talous

Huhut ravistelivat Nokian kurssia

(TUPAKKAPAIKKA) Markkinoilla pyörivät huhut heiluttelivat Nokian kurssia keskiviikkona puolelta toiselle. Huhuissa Nokian kurssin epäiltiin jättävän pitkäaikaisen kumppaninsa ja kääntyvän tunnustukselliseksi saatanalliseksi alkoholistiksi. Nokian kurssi vastasi syytöksiin lyhyellä tiedotteella.
”En halua kommentoida liikkuvia huhuja. Paitsi että sen voin kaikille naisille sanoa, että epäilyistä huolimatta kyllä tarvittaessa nousee ja kunnolla.”
Isot pojat kertoivat myös, että Nokian kurssi olisi myös sanonut, että kalliiden älypuhelinten luokassa yrityksen tuotteet ovat ällöjä ja tosi tyhmiä. 500 miljoonan euron kurssiheittelyn jälkeen paljastui kuitenkin, että sanoja oli ollut vitosluokan Aku.
Nokian kurssi avasi päivänsä isolla kupilla vahvaa kahvia, mutta oli iltapäivällä jo viiden a-oluen syöksykierteessä.

6 vastausta aiheeseen “Huhut ravistelivat Nokian kurssia”

Ei semmosia aikoja ole ollutkaan. Kyllä Lehden tuotoksista suurin osa tätä tasoa on ollut aina. Muutama hyvä vahingossa eksyy joukkoon toisinaan, ehkä.

Ymmärsin kyllä, että kysymys on Nokian tangokursseista joita järjestetään ennen Seinäjoen tangomarkkinoita. Voisitte silti muita varten kirjoittaa vähän selvemmin.

Muakin on yläluokan markkinavoimat tönineet pitkään ja tänään ne vei mun repun ja pissas siihen. Sit ne huuteli välitunnilla että köyhä haisee pissalle.

Ei helvetti, tää on aivan loistava! Nyt on kyseinen lehti-toimittaja saavuttanut optimaalisen dadan, tajunnanvirran, uutistyylin ja juoruamisen sanankäänteiden yhdistelmän. Kiitos.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Cafe Strindbergin kohtalo nousussa tärkeimmäksi vaaliteemaksi

(EKBERG) Suomen kansa on pöyristynyt Pohjoisesplanadilla sijaitsevan Cafe Strindbergin lopettamisesta. Ympäri maata on jo järjestetty useita mielenosoitusmarsseja kahvilan jatkon puolesta,...

Close