Kategoriat
Kulttuuri Politiikka Seksivau Talous

Cafe Strindbergin kohtalo nousussa tärkeimmäksi vaaliteemaksi

(EKBERG) Suomen kansa on pöyristynyt Pohjoisesplanadilla sijaitsevan Cafe Strindbergin lopettamisesta. Ympäri maata on jo järjestetty useita mielenosoitusmarsseja kahvilan jatkon puolesta, ja suuret puolueet harkitsevat asian nostamista ensi vuoden eduskuntavaalien kärkiteemojen joukkoon.
Helsingin Sanomat sekä molemmat iltapäivälehdet harkitsevat myös oman Strindberg-erikoisnumeron julkaisemista, ja MTV3 aikoo tuottaa aiheesta minisarjan sen poikkeuksellisen valtakunnallisen tärkeyden ja helvetinmoisen yleisen mielenkiinnon vuoksi.
Myös pielavetinen postinkantaja Eemil Kylä-Rausku on järkyttynyt kahvilan kohtalosta muiden kyläläisten tapaan.
”Missä me nyt nautimme enää iltapäiväkahvit täällä Pielavedellä, ellemme Cafe Strindbergissä?” hän tiukkaa päättäjiltä ja kiittelee mediaa asian tarkasta seurannasta.
Lehden haastattelemat enimmäkseen kokoomuslaiset ja lähinnä espoolaiset asiantuntijat huomauttavat, että kahvilassa ei ole kyse vain kahvista, joka sinänsä ei ole kovin erikoista vaikka kallista kyllä, vaan ”ihmisistä ja kaupunkikuvasta tai jotain sellaista paskaa”.
”Helsingin kaupunkikuvan elävöittäminen on erittäin tärkeää, kunhan siihen ei kuulu polkupyöräily”, muistuttaa pääkaupunkiseudun kaupunkisuunnitteluosaston alijohtaja Kalevi Yksityisauto.
Lehti seuraa Cafe Strindbergin sulkemista vuorokauden ympäri.

9 vastausta aiheeseen “Cafe Strindbergin kohtalo nousussa tärkeimmäksi vaaliteemaksi”

Ben Zyskowicz pitää suojella ja sen elinympäristö rauhoittaa, niin että tulevien kokoomuskykyjen populaatio säilyy. Olen valmis köyttämään itseni ja lähimmät lajitoverini kettingeillä Strindbergin oveen.

Ei pitäisi antaa yhden kahvilan syrjäyttää citykanien kohtaloa Sanoman lehtien etusivulta! Olen pettynyt jos Ben Zyskowicz on päästänyt holocaustin tällä tavalla unohtumaan mielestään.

No hei ei oikeesti. Ette voi viedä klamuurisiideripaikkaa minulta ettekä kauniilta veljeltäni! Missä me sitten istumme ja kiusaamme politiikan ihania miehiä? Pakko saada pitää Stindbärkin ihanan miamityylinen ja luputiini expressocaffela!

Hei-iii
mä oon niin daun, ei ees Ile vastaa!!!! Sillon varmaan joku toinen. Katotaa sit ku saan pari desiä lisää Seiskalta!
T: Tuksu the turhin-julkkis (nukkuu Kokoomus-lakanassa)

Ettei vain olisi niin että Strindbergiä ollaan muuttamassa vihervasemmistolaiseksi kasvisruokaravintolaksi, tai ellei peräti seksuaalivähemmistöjä valkoisen heteromiehen kustannuksella suosivaksi synnin pesäksi!?
Eikö koko Helsingissä ole kohta paikkaa jossa lihaasyövä heteromies voisi nauttia alkoholittoman Long Island Ice Tean?

Kuka kerää poliittiset pisteet kun Strindbergiä ei suljetakaan? Kokoomus vai Sirkka-Liisa Anttila?
Ei koske Suomea! T:Jyrki Käteinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Poliisi epäilee Aki Haaron rikkoneen EM-kisojen tulosrajan

(OLYMPIASTADION) Keskusrikospoliisi epäilee keskustan hallintopäällikön Aki Haaron rikkoneen 110 metrin aitajuoksun EM-kisarajan aamuisen puoluehallituksen kokouksen jälkeen. Hyvän lähdön saanut Haaro...

Close