Kategoriat
Urheilu

Poliisi epäilee Aki Haaron rikkoneen EM-kisojen tulosrajan

(OLYMPIASTADION) Keskusrikospoliisi epäilee keskustan hallintopäällikön Aki Haaron rikkoneen 110 metrin aitajuoksun EM-kisarajan aamuisen puoluehallituksen kokouksen jälkeen. Hyvän lähdön saanut Haaro jätti heti lähdössä toimittajat taakseen ja pinkoi veretseisauttavaan kisavoittoon.
”Tarkoituksena on loppukesästä vielä parantaa ennätystä, päästä syksyn Ruotsi-ottelun jälkeen Nuorisosäätiön johtoon ja alittaa moraalisessa korkeushypyssä riman mahdollisimman monesti”, Haaro kertoi tavoitteistaan.
Haaron henkilökohtainen valmentaja Jarmo Korhonen ei kuitenkaan pidä suojattinsa EM-kisamatkaa vielä varmana.
”En halua ottaa kantaa valintoihin, koska ne on perinteisesti tehnyt keskustan puoluekokous, eikä sitä käytäntöä ole syytä muuttaa”, Korhonen linjasi perunakuopastaan.

14 vastausta aiheeseen “Poliisi epäilee Aki Haaron rikkoneen EM-kisojen tulosrajan”

*riman -> rima. Tarkoituksena on alittaa rima. Ei: tarkoituksena on alittaa riman. Oppikaa kielioppia, perkeleet.

Tässä se nyt nähdään mihin hallitsematon puolue tukien maksaminen johtaa!1!11
Nuoriso säätiötkö tämän maan pelastaa enpä usko!1!1!

Moraalisen korkeushypyn lisäksi Härmässä seurataan tänä kesänä jännittyneenä myös miesten 4 x valtiopäivien viestiä. Keskustan uskotaan olevan vahvoilla, jos Korhonen onnistuu ojentamaan viestikapulan seuraajalleen eikä pane sitä puoluekoneiston rattaisiin.
Naisten judossa on vahvoilla maa- ja metsätalousministeri Anttila, josta vastustajilla on vaikeaa saada otetta. Hänestä ennustetaan seuraajaa aktiiviuransa jo lopettaneelle Hyssälälle.
Miesten huulenheitossa ehdoton ennakkosuosikko on Mauri Pekkarinen, joka tuonee voiton reilulla nollan tai korkeintaan yhden metrin erolla. Ennakosuosikin paineista kärsivä Mauri on tosin pettänyt ennenkin.

Voi ääliö Ernst Adolf. Pitääkö nyt tollasen idioottimaisen asian takia valittaa?! Tuo ei käytännössä edes ole kielioppivirhe, ja sen saatta huomata vain kaltaisesi karvakorva kuolanaama kärpäsihminen. Mene luolaasi koteloitumaan.

…Alarik, laitapa se vappunaamari takaisin naulaan ja hengitä pussiin hetki. Olihan se selvä virhe.

Aitajuoksua ja aitajuoksua. Yleisurheilun takia taas on uutisoinnissa jätetty törkeästi huomioimatta tämänviikkoiset Mankellilla ratsastamisen SM kisat. Useat tiedostusvälineiden edustajat ovat jo osallistuneet, mutta Lehti ei ole karvaakaan heilauttanut ristiin tämän uuden ölymppialaisen näytöslajin puolesta.

Jarmo Korhonen vartioi perunakuopassa Pohjois-Korean maalia, Aki Haaro on saman joukkueen fanikatsomossa.

Huhuttu olisi myös pääministeri Matti Vanhasen mahdollisesta paikasta kisaamaan lonkalta heitossa tuleviin kisoihin. Yritys on ollut kovaa ja painona on käytetty jo vuosia koko eduskunnan uskottavuutta. Lähteiden mukaan paikka on vielä kuitenkin auki ihan vaan sen takia ettei Vanhanen ole siinä oikeasti niin hyvä, huolimatta pitkästä taustastaan lajin parissa.

Minä epäilen suomalaisten yleisurheilijoiden ilmoitettuja MM-, EM- ja olympialaisten tulosrajojen rikkomisia.

minne on hiipunut suomalaisten perinteinen leipälaji poliittinen kolmiloikkaus? universiadeissa saavutettiin huimia tuloksia erikoistumalla sektorille lipilaari – demari – taistolainen. joku selvitti vaikeat rastit helpohkosti jopa yhden lukukauden aikana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Korhonen nosti hevosen hallitusvastuuseen

(VERKKOAPILA) Keskustalaisen Verkkoapila-lehden mukaan keskustan puoluelehteä Suomenmaata kustantavan Joutsen Media Oy:n hallitukseen on nimitetty varapuheenjohtajaksi suomenhevonen. Paikka hallituksessa vapautui, kun...

Close