Kategoriat
Kotimaa Politiikka

Korhonen nosti hevosen hallitusvastuuseen

(VERKKOAPILA) Keskustalaisen Verkkoapila-lehden mukaan keskustan puoluelehteä Suomenmaata kustantavan Joutsen Media Oy:n hallitukseen on nimitetty varapuheenjohtajaksi suomenhevonen.
Paikka hallituksessa vapautui, kun pääministeri Matti Vanhanen erosi yhtiön hallituksesta toimittuaan siinä vain viikon ajan. Julkisuudessa on arveltu nimityksen olevan merkki siitä, että keskustan puolusihteeri Jarmo Korhonen on joko tullut hulluksi tai että häntä vituttaa paljon.
Yhtiön pääomistaja on Keskustanuoret useiden hallinnoimiensa säätiöiden kautta. Keskustanuorten puheenjohtajan Antti Kurvisen mukaan nimitykseen ei liity politikointia, vaan syyt ovat pikemminkin keskustalaiseen henkiseen perintöön liittyviä sekä liiketaloudellisia.
Suomen hevosen jalostaminen aloitettiin vuonna 1907.
Suomen Maalaisväestön Liitto (nyk. keskusta) on perustettu vuonna 1906.

10 vastausta aiheeseen “Korhonen nosti hevosen hallitusvastuuseen”

Onko hampaat tarkastettu? Montako kiloa heinää ja kauraa veronmaksajat maksavat päivässä? Kysyn taas vaan. Kuka kengittää?

Jokaisella hevosella pitää olla nimi, sillä jokainen hevonen on ainutlaatuinen. On kuitenkin traagista, että meillä on yhteiskunta, missä niin monet hevoset eivät voi toteuttaa ainutlaatuista potentiaaliaan.
Pottukuopan näkemys on, että hallituksen tehtävä on auttaa hevosia toteuttamaan potentiaalinsa. Ei kertomalla hevosille kuinka niiden tulee elää elämäänsä, vaan tehdä hevosten valinnat mahdollisiksi; vapauttaa hevosten potentiaali, olivatpa minkä rotuisia tahansa.
Keino tuon tavoitteen toteuttamiseksi on ottaa valta pois niiltä kaakeilta, jotka sitä itselleen kasaavat.

Keskustan poliittisena asiantuntijana toimiva keisari Caligula ei näe hevosen nimittämisessä hallituksen puheenjohtajaksi, tahi senaattoriksi, minkäänlaista periaatteellista estettä.
”Kyllä hyvä hevonen on aina parempi kuin huono senaattori,” tuumasi Caligula ja jatkoi jumalpatsaiden päiden korvaamista omillaan.

Samaa mieltä. Mitä nää arabit on ikinä saanu aikaan.Siis näitä mesapotamian yms. persian alkuperäiskulttuureja ja muita kirjoitustaitoa lukuunottamatta. Se on pientä, kun ei oo osallistunut länsimaiden tavoin nykyisen kehityksen kehittämiseen. Ja tietty nää arabianhevoset ja arabialaiset numerot. Mitä ne ovat, verrattuna esim. Applen kehitykseen, joka saatin aikaa eurooppalais-pohjoisamerikkalaisin kaukaasialaisihonväristen ihmisten voimin. Meidän verorahoilla tietenkin!

Hyvä jätkät! Tiesin, että joskus maailmasta löytyisi itseni kanssa yhtä tolkullisesti toimivia hallitsijoita. Harmi vain, että sirkus on siirretty Colosseumilta Arkadianmäen sisätiloihin.

Kun Kotipizza on silpunnut, paistanut ja syötättänyt äänestäjillä Väyrysen, Kiviniemen, Pekkarisen ja Vanhasen, paha on saanut palkkansa ja uljas prinssi Jarmo Korhonen valitsee itsensä Keskustan puheenjohtajaksi ja Suomen pääministeriksi. Hän saa Sirkka Mertalan ja puolet lööppijulkisuudesta ja elää onnellisena elämänsä loppuun saakka. Keskustan puoluevaltuuskuntaan valitaan hevoset, jotka säästyivät leikkurilta: ne hallitsevat puoluetta viisaasti ja alamaistensa arvostamina ja juoksevat toimittajia pakoon vikkelämmin kuin muinainen tonttu Aki Haaro. Sen pituinen se.

Tulevaisuuden uutisotsikko: ”Joutsen Media Oy:n hallituksen entisen varapuheenjohtajan pää löytyi Jarmo Korhosen sängystä!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Suomalaiset Euroviisuista enemmän kuin

(OSLO) Tuoreen tutkimuksen mukaan yhä useampi suomalainen Euroviisuista enemmän kuin. Vastaajista puolet oli sitä mieltä, että pidän enemmän Euroviisuista kuin...

Close