Kategoriat
Kulttuuri

Suomalaiset Euroviisuista enemmän kuin

(OSLO) Tuoreen tutkimuksen mukaan yhä useampi suomalainen Euroviisuista enemmän kuin. Vastaajista puolet oli sitä mieltä, että pidän enemmän Euroviisuista kuin suomalaisesta ruuasta. Vastaavasti joka neljäs tuumasi, että enemmän kuin Euroviisuista, pidän suomalaisesta ruuasta.
”Saisiko ilmakuivattuna, kiitos?” kyselivät Kuunkuiskaajat.

7 vastausta aiheeseen “Suomalaiset Euroviisuista enemmän kuin”

Kävin juuri dadalla. Enkä ymmärrä mistä nimimerkki ikivireä puhuu.

Juttujen keskimääräinen taso on niin kuraa, että meni ihan UNLIKE, hitto, että joutu sitäki nappii ettimään. Pitäkään tunkkinne kommarit.

Siis!
Onko tarvetta tällätavalla maahanmuuttajia pakkosyöttää kulttuurillisesti.Suomalaisethan eivät pidä siitä että suomeen tulee euroviisut. Tai ainakaan meidän verorahoilla. Tai ainakaan, jos kyse on henkilöistä, jota ei ennalta tunneta. Jalkapallon mm ja hollywoodelokuvat suomalaisia sen sijaan kiinnostavat. Maassa maan tavalla tai viihdealalle..?

Miksi aina vain ja ainoastaan tuoreita tutkimuksia? Vanhassa vara parempi, tapasi vaarinikin sanoa minulle lapsena. On mielestäni melko holtitonta teiltä Lehden toimituksessa ottaa näitä asioita pohtiessa huomioon vain yksittäiset uudet mielipidemittaukset, kun tutkimusta erilaisten kyselyjen muodossa on tehty vuosikymmeniä tästäkin aiheesta.
Meilläkin on kotona tuo vanha videonauhuri joka toimii yhä vaikka akka ehti talonkin kerran tuleen sytyttää kun unohti hellan päälle, mutta silti toimii. Sensijaan uusi dvd-soitin hajosi muutamassa vuodessa vaan itsekseen eikä sen tarvinnut edes kuumutta joutua yhtikkään kestämään, vaikka on paljon uudempi kuin vanha videonauhuri joka toimii yhä. Mitä tässä yritän sanoa, on kuten vaarinikin minulle lapsena tapasi sanoa, että vanhassa vara parempi. Ei kannata näinä teknologian ja uutuuksien päivinä sitä mennä unohtamaan, juu ei.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Dennis Hopper mokasi

(POHJOIS-CAROLINA) Yhdysvaltain halki moottoripyöräillyt Dennis Hopper mokasi. Hän uskoi pääsevänsä eläkkeelle Floridaan, kun Kapteeni Amerikka huomautti, että pieleen meni. Viranomaiset...

Close