Kategoriat
Kotimaa Sähkeet

Miesasiamiesten kesäpäivät peruttiin – naisten vika

(UUSI SUOMI) Tämänvuotiset miesasiamiesten kesäjuhlat on peruttu naisten syystä. Juhlatoimikunta ilmoitti myöhään keskiviikkona, että tilaisuutta ei järjestetä koska naiset.
”Niin, tämä oli taas kerran naisten vika, mikä on tietenkin seurausta naisista”, selitti toimikunnan virallinen graduntekijä Iso-Henry Ykspasi.
Juhlien ohjelmaan oli suunniteltu muun muassa yhteistä väninää, jankutuksen SM-kisat, kehäpäätelmien Guinnessin ennätyskirjayritys sekä spämmäämistä internetin uutisryhmiin.
”Ja sen vielä haluaisin sanoa että miksen minä saa pillua ja miksi piti eilenkin tiskata”, Ykspasi huomauttaa.

4 vastausta aiheeseen “Miesasiamiesten kesäpäivät peruttiin – naisten vika”

Tämä kikka – jossa sanotaan koska ja sitten laitetaan joku sana siihen perään tai pelkkä piste – alkaa vanheta pikkuhiljaa muuten aika pahasti. Toivottavasti ette käytä sitä enää tuhatta tsiljardia kertaa tulevaisuudessa. Ei se nyt niin nokkelaa ole enää viidennen kerran jälkeen.
Aina täällä on joku toitottamassa, että teidän pitäisi ottaa enemmän mallia Onionista… Ehkä siinä onkin lopulta jotain perää.

Syklisen huumorin vastustajien kesäpäivät hajosivat riitaisina
Syklisen huumorin vastustajien kesäpäivät, joiden piti juhlia tänä suvena kaksivuotisjuhliaan peruuntuivat osallistujien jäätyä koteihinsa.
Järjestävän tahon tiedotussihteeri nimimerkki K kirjoitti vastineensa ärtyneenä Lehden kommenttiosioon. ”Läppä alkaa toistaa itseään, nämä vitsit ovat vain niin vanhoja ja kaikki sanatkin on käytetty jo monta vuotta sitten. Ja verratkaa nyt vaikka Led Zeppelinin Stairway to Heavenia Scorpionsin Winds of Changeen. Saatana, samat soinnut siinäkin.” Lääkkeeksi nimimerkki K toivoi sipulia, enemmän sipulia ja nosti esimerkilliseksi tapaukseksi amerikkalaisen huumorin, joka ei ole toistanut itseään sitten 70-luvun Sitcom-huumorin. ”Ja Jarmo oli taaskin tuomassa sitä samaa Karjala-mäyräkoiraa näihinkin kemuihin.”
Tampereen yliopiston humoraalitieteen laitoksen tutkija Jarkko Jarkko Stipendi ei yhdy nimimerkki K:n mielipiteisiin. ”Kautta ihmiskunnan historian huumori on perustunut toistoon. Itsekin palautin aikanaan saman gradun kansantaloustieteeseen, journalistiikkaan ja kansatieteeseen”, totesi Stipendi pärisytellen huuliaan ja piesten vasta-argumentteja kumiletkulla.
Juuri tulleen sähkeen mukaan suurin osa syklisen huumorin vastustajista on kokoontunut internet-foorumille Kontulassa nurisemaan Lehden osallisuudesta vihervasemmistolaiseen salaliittoon.
Paavo Väyrysen PR-toimisto ei kommentoinut tapahtumien mahdollista vaikutusta vuoden 2012 vaalikampanjaan.

HELTEET OVAT OHI
(Ibrahim Nikkola) Ilmantieteenlaitokselta saatiin aamulla värisyttävää tietoa. Laitokselta kerrottiin, että koko Suomea ravisteleva helleaalto päättyy varmasti joskus. Helteiden päättymisen ajankohtaa ei sen tarkemmin haluttu määrittää, mutta meteorologistit epäilivät helteiden päättyvän ehkä ainakin viimeistään elokuussa, kun Jaakko heittää kylmän kiven pommin varmasti vesistöihimme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Skitsofreenikkojen kesäjuhlat järjestetään Mänttä-Vilppulassa

(GOTROPOLIS-METHAM) Skitsofreenikkojen kesäjuhlat käynnistyvät tänään Mänttä-Vilppulassa. Järjestelytoimikunnan puheenjohtajan Mauri Nollakakkosen mukaan iltatapahtumaan Mäntän torille odotetaan runsasta osanottoa. "Vilppulan torille odotetaan...

Close