Kategoriat
Kotimaa Politiikka

Sosiaalinen media näytti voimansa kielteisissä ydinvoimapäätöksissä

(ILMIÖJUTTU) Niin kutsuttu sosiaalinen media löi lopullisesti itsensä läpi merkittävänä kansalaisten vaikutuskanavana torstaina, kun eduskunta kielsi ydinvoiman lisärakentamisen Suomeen. Ydinvoimaa vastustaviin Facebook-ryhmiin oli äänestyksen alla liittynyt kymmeniätuhansia ihmisiä, ja myös vihreiden Anni Sinnemäen tunteikas Youtube-vetoomus oli saanut laajan katsojakunnan – katso video!
Nimenomaan tämäntapaisen suoran vaikuttamisen katsotaan olleen ratkaisevassa roolissa, kun valtaosa kansanedustajista käänsi ennakkoaavistuksista poiketen selkänsä uusille ydinvoimaloille.
”Sosiaalisen median kautta voidaan käydä merkittäviä ja tärkeitä keskusteluja yhteiskunnallisista asioista ja ilmaista suuren yleisön kantoja päättäjille ja jokohan se soundbite tuli täyteen?” kertoi asiantuntijaksi tekoparralla ja hassulla hatulla naamioitu naapurin Jesse, 14.
Myös pääministeri Mari Kiviniemi (kex.) aikoi sanoa jotain, mutta oli liian kiire onnittelemaan kaivurikuskia.
Aiemmin sosiaalisen median avulla on muun muassa tuotu julkisuuteen haluja tappaa ministeri ja hakata somali.

15 vastausta aiheeseen “Sosiaalinen media näytti voimansa kielteisissä ydinvoimapäätöksissä”

Itsehän olen onnistuneesti vastustanut aivan kaikkea. Salaisuuteni on käyttää täysipäiväisesti jokaista verkostoitumispalvelua ja keksiä siinä sivussa muutamia uusiakin.

Sosiaalinen Media on myös onnistuneesti saanut ihmiset liikkumaan paikasta toiseen mitä typerämmillä kulkuneuvoilla, ajaen tempauksen suorittajat paitsi yleisen häpeän niin myös paskaisen naurun(tm) kohteeksi.
Julkisuuteen on myös tihkunut tietoja tapauksesta, jossa suomalaista paskaa musiikkia soittavan artistin perhettä on Sosiaalisessa Mediassa uhattu kuolemalla takkutukkaisen nuoren miehen toimesta.
Perustankin Sosiaaliseen Mediaan fanisivun jossa Sosiaalista Mediaa vaaditaan tilille tapahtuneista (Jos yhteisöön liittyy 500 000 jäsentä).

Tämä uutinen halveeraa sosiaalista mediaa ja siten koko Suomen kansaa, joten en paina tykkää-nappulaa.

Nuoriso vaatii Paavi-uutisia! Miksei kerrota mitä siellä pannumyssyn alla tapahtuu?

On varsin surullista, ettei Suomi ennakkoluulottomasti tarttunut tähän ainutkertaiseen mahdollisuuteen panostaa tulevaisuuden energiateknologiaan. Tämä päätös selkeästi osoittaa poliittisen rohkeuden puutteen, joka suomalaista poliittistajärjestelmää mädättää.
Ja sitten tämä aluepolitiikka vielä. Olisi se ollut hienoa nähdä uljaat ydinreaktorit Töölönlahdella, kivasti siinä Sanomaladon vieressä.

ILMASTONMUUTOSKORTTI! Mitä ydinvoimaton Suomi maksaisi liikaako? Pekkarinen on homo ja läski!

Sosialistinen mediapeli on Väärin! ja eduskunnan portailla ei saa enää lobata Väärin, niin saa tehdä vain jos on massia ja on piireissä ynnynnynnynnyyyy…

Jatkuvasti aiemmin sosialistisen median avulla on muun muassa tuotu julkisuuteen haluja tuoda suomeen heinäsirkkaparvittain somaleja sekä tappaa suomalainen yhteiskuntasopimus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Miesasiamiesten kesäpäivät peruttiin – naisten vika

(UUSI SUOMI) Tämänvuotiset miesasiamiesten kesäjuhlat on peruttu naisten syystä. Juhlatoimikunta ilmoitti myöhään keskiviikkona, että tilaisuutta ei järjestetä koska naiset. "Niin,...

Close