Kategoriat
Kotimaa

Skitsofreenikkojen kesäjuhlat järjestetään Mänttä-Vilppulassa

(GOTROPOLIS-METHAM) Skitsofreenikkojen kesäjuhlat käynnistyvät tänään Mänttä-Vilppulassa. Järjestelytoimikunnan puheenjohtajan Mauri Nollakakkosen mukaan iltatapahtumaan Mäntän torille odotetaan runsasta osanottoa.
”Vilppulan torille odotetaan ainakin 200 ihmistä, joten laskemme myyvämme ainakin 400 pääsylippua”, hän toivoo.
Ohjelmassa on ainakin yhden hengen köydenvetoa sekä pienen piirin paneelikeskusteluja. Viime vuonna skitsofreenikkojen kesäjuhlat pidettiin Tornio-Haparandassa.
”Allt gick jätte bra, joten tänä vuonna ei voi kuin parantaa”, Nollakakkonen toteaa.

11 vastausta aiheeseen “Skitsofreenikkojen kesäjuhlat järjestetään Mänttä-Vilppulassa”

No, anarkistien keskusliiton kesäjuhlille ei tullut tänä vuonna ketään. Vielä viime vuonna tuli paikalle muutama ylisosiaalinen hiippari, mutta kun minkäänlaisia juhlajärjestelyitä ei ollut olemassa niin heillekin valkeni että oikea anarkaista toimii yksin. Keskusliitossa todettiin että sen ainoa tavoite on nyt saavutettu, ja että se voidaan toistaiseksi lakkauttaa.

”Kesöjuhlat”? Tarkoititko ”kesäjuhlat”? Kirjoititko siis tahallaan väärin, miksi? Seuraatko sinä minua Alarik Sarvi? Alarik, miksi sinä seuraat minua? Lopeta Alarik! Apua!!!

Tervetuloa Mänttään! Mäntässä on kiva mopoilla – muistakaa sukelluspuku! Tuitui ja pimpelipom!

Kesäjuhlia sponsoroi SDP, jota johtaa Urpilainen, ai ei johdakaan, vaan Heinäluoma, ei kun miten se nyt oli? No ainakin Mikael Jungner jakelee holtittomasti ruusuja ja rakkautta kaikille vastaantulijoille.

Terveisiä vaan täältä sisäisen yksikön ensimmäiseltä, toiselta ja kolmannelta kaikille muille monikoille!

Olipas kyllä hauska kirjoitus! Koittakaa nyt vähän nostaa tasoa siellä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Plagiaattoreiden juhannusjuhlat menivät vanhan toistoksi

(SOTKAMO) Tämänvuotisia plagiaattoreiden juhannusjuhlia on moitittu uusien ideoiden puutteesta. Monien osallistujien mielestä juhlilla on tälläkin kertaa "veisattu samaa vanhaa virttä"....

Close