Kategoriat
Aikakaus

Yleisönosastokirjeitä Aikakaus-Lehteen

Hyvä yleisö.
Seuraava Aikakaus-Lehti on jo ovella, mutta yleisönosasto ammottaa yhä tyhjänä. Olkaa hyvä ja täyttäkää se lukijakirjeillä, jotka voi lähettää tämän merkinnän kommentteihin.
Kiitos.

45 vastausta aiheeseen “Yleisönosastokirjeitä Aikakaus-Lehteen”

Sinä Ulkomaalainen koirankävelyttäjä joka hymyilit minulle torstaina 15.3 klo 8.32 Pihtiputaan R-kioskilta kolmekymmentä metriä Vaasan suuntaan; Häpeäisit! Ei tuolla tavalla Meillä Suomessa olla opetettu. Leuka rinnassa ja hiljaa rivissä jo isoisoisäni kuultiin opettavan Talvisodan-sodassa.

MIHIN TÄMÄ MAA ILMA ON NYKYÄÄN MENOSSA? KAIKENMOISIA BEGHAMEITA JA TUHKA PILVIÄ PÄÄSEE RAKKAASEEN KOTO-SUOMEEMME JOKAISESTA ILMANSUUNNASTA KUIN VETTÄ VAAN JA KUIN KOIRA VERÄJÄSTÄ! VAADIN ETTÄ BEGHAMIT TULEE KIELTÄÄ JA TUHKA PILVILTÄ TULEE VAATIA VIISUMIA JA VEROMERKKIÄ ENNEN MAAHAN PÄÄSTÖÄ!!!

Kun kevät on tähän Jumalan luomaan maahan taas saapunut, on hyvä laittaa Jumalan sana kuulumaan kadulle. Jos asut keskusta-alueella, avaa ikkunasi ja suuntaa tietokoneen kaiuttimet kadulle.
Laita sitten TV7-kanavan ohjelmia http://tv7.fi/vod/ tai muuta Jeesuksesta kertovaa ohjelmaa kuulumaan. Näin kaikki kadulla kulkijat saavat kuulla Jeesuksesta Kristuksesta! Liian kovalle ei kannata laittaa, etteivät naapurit häiriinny.
On syytä yrittää pelastaa parhaansa mukaan kaikki ihmiset joutumasta Helvetin kauhuihin . Muista kertoa lähimmäisillesi esiaviollisen seksin ja homouden kammotuksista, joihin Herran laumasta eksynyt lammas voi sortua. Silloin voivat olla itse Per*keleen kauhut todellisuutta tulevaisuudessa!
Raamatun lukuja kaikille Herran kurissa ja nuhteessa. Koskaan ei ole liian myöhäistä pelastua ottamalla Jeesusta sydämeensä!

Olen yhtä syytön tämän kirjeen lähettämiseen kuin Suomi talvisodan syttymiseen!

Ja niin on tapahtuva että mannaa sataa taivaasta kun maa aukeaa ja Michael Jacksonin tuhka leviää maan ääriin.

Uuniperunoista pitävä pääministeri 54v. kaipaa anonyymiä päiväkahviseuraa nuoremmista menimimmeistä. Olen rehti ja luotettava ja toitottavasti olet sinäkin. Yksi paljastuskirja saa minun puolestani riittää.
Ps. foto olisi mukava yllätys.
Pps. Jos olet Susan Ruusunen niin voin tässä paljastaa, että olit säälittävän huono pano.

Suomen talouden ja elinkeinoelämän tutkimuskeskuksen mukaan työttömillä ei kohta ole varaa maksaa korvauksia elintasokuopassa kituville poliitikoille, sijoittajille ja suuryritysten johtoporsaille. Rivityöttömien kvartaalituloskatsaukset ovat viime aikoina osoittautuneet odotettua vaisummiksi, eikä tilanteen odoteta kohenevan lähiaikoina. Regressiivisen tuloskehityksen pääasiallisena syynä pidetään työttömien silmitöntä ahneutta ja sen taustavaikuttimena jo pitkään jatkunutta heikkoa sitoutumista kristillisiin moraalikäsityksiin.
Yleisen edun nimissä vaadin, että jokainen työtön pakotetaan vastaamaan tekosistaan suorissa tv-lähetyksissä. Julkinen ruumiillinen häpäisy sekä vääryydellä hankitun omaisuuden riistäminen ja oikeille omistajilleen palauttaminen lienee vähintä mitä tässä tilanteessa voidaan tehdä tilanteen normalisoimiseksi.

Kauheita ovat nuo juudakset ja median kerberokset, jotka ajavat minut kuin sorkattoman riistaeläimen käymään tätä tuskaisaa taivalta läpi kiirastulen ja helvetin. Tuskinpa Jeesustakaan olisi ristiinnaulittu, ellei hän olisi ollut nainen!

Harmittaa kun en voi ostaa vaatteita kuin lastenosastolta. Olen yli 30 v ja vajaa 2 metriä lyhyt. Koska Suomeen saadaan pienten miesten tyylikäs vaateliike? Kysyn vaan kuluttajana?

Eilen matkalla Alkoon näin mamun joka elelee minun työttömyyskorvauksilla! Kyllä nyt harmittaa, sotivatko veteraanit ihan turhaan? Ja miten tän kossupullon saikaan auki?

Viime aikojen tapahtumien jälkeen Islannin sietäisi hävetä. Odotamme virallista anteeksipyyntöä, tulivuoren purkauttaminen oli todella törkeä ja itsekäs teko.

Nainen kasteli itsensä mädällä nesteellä (maito)
Yht’ökkiä itseänsä puhtaaksi nuoleva naikkonen tokaisi sanelukoneelle (joka oli Rec asennossa!!):
”Hyvää on maito juups, mut Tuoretta Sen Olla Pitää”:D
aina repee tolle:DDD
(vitsi on siis noissa isoissa kirjaimissa joista muodostuu engl.kielinen. sana STOP [Ikään kuin litkiminen täytyisi heti lopettaa]=))

Tässä taas nähdään miten rysselin herrat näitä hyväveli kauppoja hierovat ja sillä sitten kansan selkänahasta raavitaan työläisen hiki ja veri ja tulee kyllä mieleen se kuuluisa vuosi 1984 siitä Orwelon kirjasta kun tällä lailla tätä holhous yhteiskuntaa pidetään yllä että meilläkin vaan kurkkujen käyryyttä mitataan vaikka vanhain kodeissa on asiat ihan rempallaan!

Ihan hyvä että lapsilla on kouluissa ruokarukoukset. Oppivat hyviä arvoja mm. toisten kunnioittamista. Samalla laitetaan maan tavoille kaikki nämä muslimirättipäiden pennutkin, jotka muuten vaan varastelevat ja sylkevät ja niillä on kotona käärmeitäkin.

Arvon toimituskunnan tirehtöörit!
Hakaniemen torilla käydessäni ostin paikallisesta lehtikojusta viime numeronne, kun sitä Suomen Kuvalehden laatujulkaisuksi erehdyin luulemaan. Olin pökertyä kun selasin lehteänne! Se oli uskomattominta lööperiä mitä vanhat silmäni ovat kuuna kullan valkeana nähneet. Eikö teillä nykyajan nuorilla ole enää mitään moraalia ja todentuntua? Luulette olevanne todella nokkelia kettuja, kun panette pilkasta isä jumalaa ja Sotaveteraaneja. Mutta minä teille sanon: tuollaiset isänmaattomat ja jumalattomat nilviäiset palatte vielä itse piruperkeleen lieskoissa!
Muistan kun omassa nuoruudessani kaikki hauska oli kiellettyä. Silloin asiat olivat paljon paremmin. Nykyään kaikki on sallittua ja ihminen on sielultaan ahdistunut. Vaadin, että palaamme aikaan parempaan! Kauan eläköön sensuuri, joka ihmisen tunnontuskiltaan vapauttaa!

Pitkän linjan Lehden lukijana kyselisin, että miksi tässä lehdessä näytetään niin harvoin tissejä?

onko se niin viikeaa tän kioskin palauteboxiin jotain esikatselunamiskaa, häh??.
Terveisin suomen tagi-häröiset (menee tunteenpurskauksista ihan munilleen…kele)

Hei, sinä noin keski-ikäinen rouvashenkilö, joka ulkoilutat katolisen kirkon piispaasi täällä Vantaan Tikkurilassa sunnuntaiaamuisin. Muistathan, että katolisen kirkon piispat on pidettävä päiväkotien ja koulujen lähialueiden lisäksi lieassa myös muilla julkisilla paikoilla kuten leikkipuistoissa ja ostoskeskuksissa. Kerääthän myös piispasi nurmikoille tekemät riitukset ja pretulaarit asianmukaisiin pussukoihin ja hävität ne polttojätteen mukana, kiitos.

Rikkaat optiomiljonäärit senkun pröystäilee röyhkeästi fetajuustolla kun taas köyhät kärvistelee soppajonossa kurjuuden keskellä. Missä kohtuus?

Kansalta on näköjään tullut niin paljon hienosti perusteltuja mielipidekirjoituksia, että voisiko seuraavan lehden painaa pehmeälle kolmikerroksiselle paperille ja toimittaa tilaajille valmiiksi rullalle käärittynä? Mieluusti vielä useampana kopiona, seuraavasta numerosta nimittäin tulee työpaikallani kysytty.

Hyvä toimitus,
olen syvästi pöyristynyt linjastanne olla uutisoimatta koko Eurooppaa ja varsinkin Suomea tällä hetkellä terrorisoivasta ulkomaalaisesta tuhkapilvestä. Mielestäni on erittäin huolestuttavaa, että ilmatilaamme voidaan loukata tällä tavalla. Penään hallitukselta ratkaisuja, jotta voimme jatkaa eloamme sinivalkoisen taivaan alla ja toivoisinkin, että Lehti ottaa asiakseen tehdä hallitukselle välikysymyksen ja erovaatimuksen, koska oppositio ei sitä osaa tehdä.
Ulkomaalaisten pölypilvien jatkuva hyysääminen verovaroillamme aiheuttaa kansan syvissä riveissä huolta ja hampaidenkiristelyä.
Ottakaa kantaa.
Ystävällisesti teidän,
Hanna-Aisa.

Hei te silliä syöneet islantilaiset! Ei se kuulkaa ihan niin helposti käy että veloista pääsee piereskelemällä tuhkaa toisten silmille.

Miksei sitä edellistä numeroa ole vieläkään lähetetty mulle vaikka mulla piti olla jatkuvasuperkestotilaus ja olen elokuusta asti istunut odottamassa postilaatikon vieressä ja alkaa tuo sammal jo ikävästi kasvamaan parrassa ja postinjakaja kieltäytyy tulemasta enää tätä kautta ja naapurin lapset osoittelee sormella ja nauraa ja alkais vähän olla jo kusihätäkin

Kun ei uskalla kadullakaan enää kävellä, täytyy ryömiä! Kaikenlaisia löysähousuja ja tietysti näitä niittinaamoja vilistää ympäriinsä, ja entäs nämä ulkomaiden negridit sitten! Nyt viimeistään pitää saada poliisille lisää aseita ja vartijoille lupa tappaa! Tai muuten lopetan Lehden tilaamisen sekä Linnan juhlien katsomisen, niin ikään alan onanoimaan päivittäin irstaasti ja vasten Raamatun parhaita kehotuksia!

Kuulehan sinä -mahdollinen mamu tai muu mokkokikkeli- joka koko talven pikkuhiljaa ripottelit lunta katolleni, SE SAA RIITTÄÄ JO PERKELE! Saitko miljoona pientä ja yhden kusipäisen, kun varsinkin iltaisin lumisadetta viskoit?!! Kyllä se kuultiin rintamamiestalon peltikatossa! Sitten luulit, ettet jää kiinni, HAH! Isäntäkin ajoi auton katolleen, mutta onneksi ei osunut piippuun.
Meikä vanhana sotaveteraanilottana pistän kyllä sinunkaltaiset rotat kuriin, johan sitä pienemmästäskin on niska ns. kääntynyt ja perse osoittanut mekkaan päin.

Eksyin kokoomusnuorten miesjaoston kanssa samaan aikaan uimahallin saunaan. Ottaessani löylykauhaa, käteni koski vahingossa yhteen kokoomusnuoreen ja katseemme kohtasivat. Olenko nyt raskaana?

Ei mulla nettiosotetta ole, sanoo Matti Vanhanen ennen, kun päästää ulos kaikki patoutumansa ja räjähtää vihdoin mediassa ja tunnustaa kaikki pieruilut lautakasoja myöten Risto Tekee Lapsistasi Pitsaa – lehden toimittajalle. Surmoossa, Itä-Yli-Iissä lopettaen: ”Näin etelän matkoojana tiiän ’itseään kunnioittava turkulainen’ ei voi olla olemassa ilman täyvellistä ristiriitaa. Jos asuu turussa on turkulainen eikä tällöin tule kunnioittaa itseään”, jatkaa Pääministerin Morsian kirjan päähenkilö (jos kertojaa ei lasketa).
Myös Simo On SUN Isäsi – lehden toimittaja, Uro Logi tekee pitsaa ex-pääministerin lapsista, kun he alkavat soittaa Marko Ahtisaarella bassoa. MARAAAAA! on myös pyydetty haastateltavaksi asiasta, mutta hän ei uskalla antaa kommentteja perustellen pelkäävänsä toni halmeen haamua grillijonossa.
Myöskään Itä-Suomen hovioikeudella ei ole kotisivuja. Käräjäoikeuden ylituomari, Punnitsen Punnitsen tekee musiikkia Marko Ahtisaarella kotisivujensa puutteessa sanoen, ”On se nyt kumma kun ei voi siivuiksi edes laittaa. Maran lapsi ja kaikkee.”

Hyvä Lehden toimitus,
kyllä minä olen hyvin sydämmistynyt siihen ettei täällä Lehdessä vieläkään kirjoiteta siitä uhasta jonka pienten somalityttöjen mutavyöry muodostaa rodullemme varsinkin rautatieasemilla. Oikean kunnon suomalaisen pitää näitä pikkutyttöjä katsella päivästä toiseen ja kommunistien säätämät lait kieltävät paiskaamasta heitä junan eteen kiskoille. Minä kärsin tällaisista epäreiluista laeista kovasti ja olen sitä mieltä että pienten somalityttöjen apuharventamisesta tulee voida keskustella kiihkottomasti kuten myös muistakin keinoista Suomalaisen rodun puollustamiseksi, esim. isotissisten kurdityttöjen raiskaamisesta. Kyllä minä olen valkoihoisena suomalaisena heteromiehenä hyvin traumatisoitunut siitä ettei Lehdessä koskaan kiihkottomasti keskustella siitä miten minun rotuani ja viiteryhmääni ja ihonväriryhmääni ja veriryhmääni voidaan varjella vieraalta vereltä ja kyllä minusta se on hyvin epäoikeudenmukaista ettei Lehdessä ollenkaan keskustella vieraan veren maahanlaskemisesta ja vuodattamisesta sekä muista keinoista joilla aitoa suomalaista verta voitaisiin varjella vieraalta saastumiselta. Kyllä minä nyt olen kovin mieleni pahoittanut siitä ettei Lehdessä ollenkaan kirjoiteta tällaisista tärkeistä ja tähdellisistä asioista jotka nyt kuitenkin ovat isänmaamme ja rotumme kohtalon ja kuoleman kysymyksiä ja pidän kovin epäreiluna sitä että meidän maahanmuuttokriittisten mielipiteitä ei oteta huomioon koska meidän mielipiteemme nyt kuitenkin ovat valtakunnan tärkeimpiä mielipiteitä koska kukaan muu ei piittaa Suomalaisen rodun tulevaisuudesta ja meitä syytetään täysin epäoikeudenmukaisesti rasisteiksi ja natseiksi vaikka me vain haluamme maasta pois kaikki Suomea uhkaavat muslimit ja neekerit ja suomenruotsalaiset mikä ei ole ollenkaan rasismia koska suomenruotsalaiset eivät ole toista rotua vaan pikemminkin itse ovat rasisteja koska eivät suostu puhumaan oikean suomenkielisen suomalaisen kanssa suomea ellemme kohteliaasti pyydä.

Kenen on vastuu kun naapuriinkin muutti ulkomaalaisen näköinen mies vaikka meillä on irtisanomisia, sekä ilmastonmuutos.

Jo vuosia olemme tunteneet väkivaltaisen symboliympäristön vaarat televisio- ja videopelien myötä: koulusurma toisensa jälkeen on tullut ovellemme kuin sinnikäs huora, jota en milloinkaan ole kotiini kutsunut. Mutta miksi kukaan ei puhu väkivaltajournalismista ja sen mukanaan tuomista mustelmista ja kärsimyksestä? Kiittämätön kansalainen on vuosia saanut tästä kärsiä; enää ei voi uloskaan mennä ilman että joku nutipääkommunisti heittää paskoja artikkeitaan naamalle! Aina olen saanut kioskilla turpaan rillipäisiltä iltalehden toimittajilta, pahimmat ottavat vielä kuvan ja lähettävät sen facebookkiin haukuttavaksi. Natsiksi sanovat ja sitten pyörillä ajavat karkuun. Milloin loppuu tämä hirveä rääkkäys? Eikö ihminen saa yksin enää rauhassa tallustaa, ilman huolta, pelkoa että kynäniska vie pienen koirani? Minun pieni koirani sitä yksin täällä kyselee.

Arvoisa kynäniekasto,
Olen täällä jo pitempään miettinyt, että meinaatteko ja miten? Olen myöskin menettänyt uskoni sananvapauteen, kun enää ei saa kulkea tammikuussa turkisshortseissa julkisilla paikoilla. Tällaista tiedustelisin Suomen ainoana veronmaksajana, että on se niin väärin kun kaikki ei tee niin kuin minä sanon eikä niinkuin tarkoitan. Tämänkin rahoitin nimenomaan minun verorahoistani, että kyllä päättäjien pitäisi tehdä jotain!

Hei Mustanaamio!
Mustanaamio -lehteä jo pitkään tilanneena, päätin nyt viimein liittyä Mustisklubiin ja kysyä pari kysymystä koskien Vaeltavan aaveen menneisyyttä. 1. Mikä on Mustanaamion näkemys suomalaisen vasemmiston nykyisestä kriisistä? Entä juutalaisista? 2. Jos Mustanaamio saisi mahdollisuuden, löisikö hän Timo Soinia? 3. Onko Mustanaamio koskaan tapellut Chtulhua tai muita Muinaisia vastaan. Jos ei niin olisko jo aika?
Kiitos vastauksista,
nöyrin palvelijanne, tohtori M.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Finnair toivoo lentokenttien pikaista avautumista

(VANTAA) Lentoyhtiö Finnair toivoo, että Suomen ilmatila saadaan avattua lentoliikenteelle mahdollisimman pian. Finnairin PR-isäntä Huckleberry Finn kertoi tiedotustilaisuudessa perjantaina, että...

Close