Kategoriat
Kansalaisjournalismi Kotimaa Talous

Finnair toivoo lentokenttien pikaista avautumista

(VANTAA) Lentoyhtiö Finnair toivoo, että Suomen ilmatila saadaan avattua lentoliikenteelle mahdollisimman pian. Finnairin PR-isäntä Huckleberry Finn kertoi tiedotustilaisuudessa perjantaina, että tulivuorenpurkaus tulee aiheuttamaan Finnairille ”ainaki tsiljardien” eurojen tappion.
Finnin mukaan lentoliikenteen kärsimien tappioiden ohella pölypilvi aiheuttaa valtavasti hiilidioksidi-, typpioksidi-, vesihöyry- ja pienhiukkaspäästöjä. Tämän lisäksi tuhkapilvi aiheuttaa suuria meluhaittoja ja ilmanlaadun voimakasta heikentymistä.
”Yhtä kilometriä kohden pölypilvi aiheuttaa jopa 259 grammaa hiilidioksidipäästöjä. Toivomme, että pölypilvi haihtuu pian ilmaan, jotta pääsemme jatkamaan ekologista lentoliikennettämme”, Finn toteaa yrittäessään peittää sanomalehdellä otsastaan kasvavia kieroja sarvia.
Lehden saamien tietojen mukaan Finnair on uhannut käyttää rikkurityövoimaa, mikäli ilmatilan käyttökielto jatkuu pitkään. Lähinnä thaimaalaisista marjanpoimijoista kootut harakiri-rikkurit suostuvat lentämään sankassakin tuhkamyrskyssä.

6 vastausta aiheeseen “Finnair toivoo lentokenttien pikaista avautumista”

HELP!
Minä olla puolalaene lentäjä Krakovast. Lentä mikä keli hyvänsä. Minun bankkikonto numero Lehti-toimitus tietää.

Ensin meni pankit nurin Islannissa ja nyt viedään tuhkatkin pesästä.. siis maaperästä. Toivottavasti ilmassa ei synny nokikolareita. Hö

Hei! Minä olen Fanairin vakipilotti, ja minä poika lennän ihan hyvin pienessä laitamyötäisessäkin.

Nyt on aika iskeä vihollisen kimppuun pölypilven suojista. Tulemme auringosta kello kuuteen ja pudotamme kartalta kaikki eurooppalaiset lentoyhtiöt, omamme mukaanlukien!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Korhonen: media ei valitse puoluesihteeriä

(PERUNAKELLARI) Keskustan puoluesihteeri Jarmo Korhonen ei katso uskottavuutensa kärsineen viime päivien pyörityksessä. Korhosen mukaan on aivan normaalia, että puoluetoimisto hoitaa...

Close