Kategoriat
Kotimaa

Korhonen: media ei valitse puoluesihteeriä

(PERUNAKELLARI) Keskustan puoluesihteeri Jarmo Korhonen ei katso uskottavuutensa kärsineen viime päivien pyörityksessä. Korhosen mukaan on aivan normaalia, että puoluetoimisto hoitaa rahaliikennettä yhdistyksessä, jonka rahoja on jaettu keskustapoliitikoille, jotka ovat olleet mukana tekemässä näiden rahojen antajia hyödyttäviä päätöksiä ja erityisen normaalia on se, että tätä yhteyttä on kaikin keinoin pyritty peittelemään. Hänen mukaansa kyseessä on jälleen keskustaa vastaan suunnattu salajuoni., eikä hän missään tapauksessa aio erota.
”Helsingin media ei valitse keskustan puoluesihteeriä, esittäköön media millaisia todisteita tahansa. Siihen on valtuudet vain puoluekokouksella kesällä Lahdessa”, Korhonen jyrähtää. Hän myös ihmettelee, kuinka niin monet viranomaiset ovat lähteneet mukaan median aloittamaan ajojahtiin.
”Helsingin käräjäoikeus ei päätä keskustan puoluesihteerin tuomitsemisesta rangaistukseen, tulipa rikospoliisin tutkimuksissa ilmi mitä tahansa. Siihen on valtuudet vain puoluekokouksella”, Korhonen mylvii. Hän myös korostaa, ettei itse ole ollut mukana missään, eikä ainakaan missään laittomassa, eikä ainakaan siitä ole todisteita, lälläslää.
”Keskustan puoluesihteeri ei ihan helvetin varmasti ota vastuuta mistään.  Sitä varten puoluetoimistolla on töissä muita pikkudirikoita”, Korhonen kuolaa ja korisee.
(Esirippu. Juttu jatkuu pelkkänä äänenä, joka katoaa hiljalleen kaukaisuuteen, kaikuen kuitenkin yleisön korvissa vielä pitkään.)

4 vastausta aiheeseen “Korhonen: media ei valitse puoluesihteeriä”

Korhosen Masa on svengaava kundi. Tosi hip asenne ja letti tyyliä Fankensteinin hirviö.

Kentän tuomio on: hyvä jätkä! Valitaan uudelle kaudelle 99,99% äänisaaliilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Vartiointiliikkeet aikeissa kurssittaa rikkureita lakonuhan varalta

(STV-ISS) Turvallisuusalan työnantajat varautuvat PAM:in lakonuhkaan kurssittamalla tilapäistyövoimaa. Helsingin Sanomien verkkolehden keskustelupalstalta ja lähiöiden kuntosaleilta värvättäville vartijoille aiotaan antaan 40-100...

Close