Kategoriat
Politiikka

Vihreät: Ydinvoimapäätös on loogisesti ongelmaton

(PENRHYNDEUDRAETH) Vihreiden puheenjohtajan Anni Sinnemäen mukaan puolueella ei ole ”sisäisiä ristiriitoja” siitä, että hallitus myönsi luvat kahden uuden ydinvoimalan rakentamiselle.
”Täytyy muistaa, että jos kylän parturi ajaa niiden ja vain niiden parran, jotka eivät aja omaa partaansa, ajaako hän oman partansa? Sama pätee ydinvoimaan”, Sinnemäki havainnollistaa.
Seuraavaksi puolue aikoo selvittää, täyttääkö poliittinen kompromissi uusiutuvan energian kriteerit, jolloin sen voisi koplata osaksi eilen päätettyä risupakettia, vai pitääkö se vain loppusijoittaa Timo Soinin (ps) perseeseen.

7 vastausta aiheeseen “Vihreät: Ydinvoimapäätös on loogisesti ongelmaton”

Vihreiden puoluejohdossa ei myöskään nähdä tarpeellisena lähteä hallituksesta ydinvoimapäätöksen takia.
Hallituksessa oleminen on tarjonnut vihreille ennennäkemättömän tavan vaikuttaa asioihin takaiskuista huolimatta. Meri-Maskun norppakennel oli todellinen voitto, jonka varjoon pienet myönnytykset jäävät”, puolueen puheenjohtaja Anni Sinnemäki iloitsi poimiessaan hilloja Pyhäjoella. Lisäksi Vihreät ovat korjanneet lukuisia Keskustan ja Kokoomuksen rektiovirheitä.
Norppakennelien puoliintumisaika on nykytieteen valossa 100 000 vuotta. Tiettävästi ainakin julkkis-astrologi Esko Valtaoja on lupautunut syömään norppien tuotoksia ”vaikka lusikalla”.

On se kiva että pääsemme vaikuttamaan päätöksiin täällä hallituksessa. Vaikutimme kovasti minkkien murhaamiseen, ydinvoimapäätöksiin ja ensi vuonna pääsemme budjetissa tukemaan kehitysapurahojen leikkaamista, luomukanaloiden polttamista ja turpeen polton lisäämistä. Sitten Jyrki antaa meille suojelualuetta Lapista kaksi hehtaaria, kun Sipooseen rakennetaan uusi jätteenpolttolaitos.

Osumisessa on kysymys oikeasta ajoituksesta tietävät lentokyvyttömiä fasaaneja ampuvat Björn Wahlroos, Jorma Ollila ja piispa Huovinen
Puoli-idiootti yllytyshulluVanhasen vetäytymisen ilmoitus ajoitus osui nappiin. Yllytyshullu Pekkarinen yllytettiin pyrkimään kepun johtoon: jos et hyväksy ydinvoimaloita, tulee uudet vaalit, ja Pekkarisen elämäntyö on hukassa!

Nyt vihreitä haukutaan täysin syyttä. Politiikassa pitää antaa yhtäällä periksi, että voi toisaalla voittaa. Katsokaa vaikka viime viikkojen tilastoista miten vihreiden aktiivinen ilmastopolitiikka on vähentänyt lentoliikenteen hiilidioksidipäästöjä – nehän ovat melkein loppuneet kokonaan suomen vihreiden vaikutusalueelta eli pohjoisemasta Euroopasta. Tästä on kiittäminen vain ja ainoastaan vihreiden harjoittamaa, rajoja ylittävää, aktiivista ilmastopolitiikkaa.

Niin, mutta kuka sen kylän parturin parran ajaa? Vai annetaanko sen rehottaa valtoimenaan?

Ei aja omaa partaansa. Eikä rehota parta, kun se ei kasva. Se on nainen. Parraton nainen.

Lupia uusiin ydinvoimaloihin olisi tullut myöntää niin paljon kuin tarvitaan vihreiden lähtöön hallituksesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Suomesta viimein sähkön banaanivaltio

(AC/DC) Eurooppa kiittää Suomea rohkeasta ja koko kansan tuen saaneesta päätöksestään lisätä ydinvoimaa. Kahdella uudella ydinvoimalalla Suomi saavuttaa viimein uuden...

Close