Kategoriat
Kansalaisjournalismi Politiikka

Leikkisä Pekkarinen vahvoilla keskustan johtajakisassa

(KUSTA) Valtioneuvosto päätti keskiviikkona esittää kahden uuden ydinvoimalan rakentamista Suomeen. Työvoima- ja elinkeinoministeri Mauri Pekkarinen (kesk) on paljastanut olleensa jo pidemmän aikaa valtioneuvoston keskiviikkoisen esityksen kannalla. Hän oli tätä mieltä ilmoituksensa mukaan jo silloin, kun hän kertoi julkisuuteen kannattavansa ei yhdenkään tai yhden uuden voimalan rakentamista.
“Se oli tsoukki”, Pekkarinen tyrmää väitteet valehtelusta ja esittää vastakysymyksen: ”Miltä se olisi näyttänyt, jos olisin koko ajan kajottanut kahden puolesta?”
Asiantuntija-arvioiden mukaan Pekkarisen mahdollisuuden nousta keskustan puheenjohtajaksi olisivatkin heikenneet merkittävästi, mikäli hän olisi ollut rehellnen ydinvoimakannastaan.
“Nyt kenttäväki näkee, että olen minäkin kunnon luotettava keskustalainen”, hän viittaa vanhaan kehittyvien maakuntien suomalaiseen sananlaskuun.
“Täst’edes voitte luottaa siihen, että kun jotain sanon, olen tosiasiassa täysin eri mieltä. Tosin, nyt kun tiedätte tämän ja odotatte minun olevan jotain muuta mieltä kuin sanon olevani, olenkin todellisuudessa sitä mieltä, mitä sanon”, Pekkarinen selventää linjaansa.
(Jutun kansalaistoimitti Terveisiä (tupakka)tauolta.)

Yksi vastaus aiheeseen “Leikkisä Pekkarinen vahvoilla keskustan johtajakisassa”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Helsinki-Vantaan kenttä avautui

(HELSINKI) Helsinki-Vantaan lentokenttä on avautunut jälleen. Kentän avautuminen on saanut runsaasti lukijapalautetta ja yhtiö on tehnyt kantelun Julkisen sanan neuvostoon....

Close