Kategoriat
Kotimaa

Fakta: Keskusta hauskin puolue

Suomen Keskusta on tunnetusti lystikkäin maamme puolueista. Muistathan nämä huuliveikot?
Mauri Pekkarinen 2010 – ”Suomeen tarvitaan yksi tai ei yhtään ydinvoimalaa — ähää, vitsi! Heti luuli, kumihuuli! Kaksi ydinvoimalaa laitetaan! Äähähää, tyhymät!”
Matti Vanhanen 2008 – ”En tiedä rahoittajiani, enkä ole tavannut heitä — ähäkutti, hölömöt luuli! Olen ollut jatkuvassa yhteydessä isoihin rahoittajiin, järjestänyt heille juhlia, keskustellut osallistumisesta kaikkiin niiden tilaisuuksiin ja vittu mitä ikinä!”
Anneli Jäätteenmäki 2003 – ”Tulivat nämä paperit pyytämättä ja yllätyksenä — eikäku puhun niin totta kuin osaan — eikäku ähää! Lällällällälieruu, äänestäjältä pääsi pieruu!”
Presidentin kanslia 1981  – ”Tasavallan presidentti on hyvässä kunnossa ja hoitaa tehtäviään normaalisti — buohahaa! Eikä oo! Mies ei nimeään pysty sanomaan, saatikka sängystä nousemaan! Idiootit luuli heti, vähä noloja!”
Aleksander Filander 1908 – ”Köyhän asialla — no heti vammanen usko!”

4 vastausta aiheeseen “Fakta: Keskusta hauskin puolue”

No totta puhuakseni en oikeastaan muista. Saattaa olla, että jossain palaverissa oli puhetta, mutta eivät nämä nyt ainakaan keskusteluun nousseet. En myöskään muista nähneeni mitään tällaista muistiota, vaikka sellainen ehkä on saatettukin laatia. Muistaakseni meillä täällä Keskustassa on kuitenkin puoluesihteeri, joka vastaa näihin kysymyksiin. En tosin ole ihan varma. Sanoisin, että 0-1 puoluesihteeriä.

Paavo Väyrynen 1970- Riemutohtori Åboo Academii
Koko tuotanto täyttä rautaa.
Ratkiriemukas pääministeriehdokas tähän synkeään valtioon.
Eino Uusitalo 1955-1983. Helmenä loistava teos ”Toinen itsenäisyyspäivä” vuodelta 1974.
Juha Mieto 2007- lupaava uusi kyky, absurdikko.
”Itkeäkö vai nauraa?” vaikutelma koukuttaa taatusti.
Marja Tiura oli jo kiikarissa, huippucentteri Suvi Linden olisi unelmavahvistus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Leikkisä Pekkarinen vahvoilla keskustan johtajakisassa

(KUSTA) Valtioneuvosto päätti keskiviikkona esittää kahden uuden ydinvoimalan rakentamista Suomeen. Työvoima- ja elinkeinoministeri Mauri Pekkarinen (kesk) on paljastanut olleensa jo...

Close