Kategoriat
Kotimaa

Korhonen lupaa panna äänestäjää perseeseen Pekkarista rajummin

(ALKIO) Keskustan puoluesihteeri Jarmo Korhonen vakuuttaa panevansa Keskustan äänestäjiä perseeseen vielä huomattavasti elinkeinoministeri Mauri Pekkarista väkivaltaisemmin. Pekkarinen haastoi Korhosen aiemmin tänään perseeseenpanemisessa ilmoittamalla, että on vain ”vitsaillut” antaessaan ymmärtää, ettei Suomeen olla rakentamassa kahta uutta ydinvoimalayksikköä. Korhosen vastaus oli samana iltana annettu tyrmäävän tehokas ilmoitus siitä, ettei Keskustan vaalirahoitusta tarvitse avata.
”Puoluetoimistossa ei ole tarvetta minkäänlaiselle erikoistarkastukselle tai millekään. Tileissä ei ole mitään epäselvää. Kaikki asiaan liittyvä kerrottiin kerralla jo syyskuussa 2007, toukokuussa 2008, kesäkuussa 2008, syys-lokakuussa 2008, useita kertoja kevään ja kesän 2009 mittaan, alkuvuodesta 2010 ja nyt aivan vast´ikään. En ymmärrä, miten joku voi vielä epäillä, että Keskustan puoluetoimisto salaisi jotain,” Korhonen muistutti Lappeenrannassa puolueen seminaarissa penis tanakassa puolierektiossa.
Ilman rasvaa!
Keskustan puoluehallitus ja eduskuntaryhmä yhtyivät Korhosen näkemykseen. Puheenjohtaja, pääministeri Matti Vanhanen lupasi myös pidellä kenen tahansa Keskustaa äänestävän käsiä samalla, kun Korhonen panee tätä perseeseen. Puoluejohdon piirissä on kuitenkin herättänyt närää se, että Vanhanen on antanut täsmälleen vastaavan lupauksen myös Pekkariselle.
Puoluehallitus ja eduskuntaryhmä ilmoittivat Lappeenrannassa myös, että uuden puheenjohtajan valitsemisen jälkeen kesäkuussa tarkoituksena on aloittaa äänestäjien paneminen perseeseen koko puolueen voimin.  Johdon vaihduttua osittain kaikkia epäselvyyksiä, moraalittomuuksia ja laittomuuksia pidetään unohdettuina, eikä niihin aiota palata enää koskaan.
”Sitten laitetaan silmään sellainen vaihde että huh huh. Siinä alkaa olla Kylmän ringin lusikkaraiskaukset aika kevyttä valuuttaa. Että pyllyä pystyyn vaan siellä maakunnissa ja housuja availemaan,” muikistellaan eduskuntaryhmän yhteisessä julkilausumassa. Tuoreiden mielipidemittausten mukaan äänestäjistä noin 20,7 prosenttia haluaa Keskustan edustajien panevan itseään perseeseen.

6 vastausta aiheeseen “Korhonen lupaa panna äänestäjää perseeseen Pekkarista rajummin”

Se on tämä etelän metia, joka vaan haukkuu Keskustaa! Se on oikeasti 22,4 prosenttia eikä 20,7!

Että mitenkä? Meinaako olla demonikepun mainostuksessa idikset vähissä? Voiskai tähän sitten lisätä Pekkarisen lampaan kimpussa, Lehtomäen kotioleikit ja muuta yhtä tuoretta?

Kun keskusta panee äänestäjiä perseeseen voimalla, toivottavasti he käyttävät kortsua ettei moraalittomuus (ja kaikki muut maailman taudit) tartu.
Keskusta osoittaa että se haluaa olla kontaktissa äänestäjiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Fakta: Keskusta hauskin puolue

Suomen Keskusta on tunnetusti lystikkäin maamme puolueista. Muistathan nämä huuliveikot? Mauri Pekkarinen 2010 - "Suomeen tarvitaan yksi tai ei yhtään...

Close