Kategoriat
Politiikka

Demareilta nöyrä anteeksipyyntö persuille

(MIKKELI) Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Eero Heinäluoma on esittänyt harvinaisen anteeksipyynnön poliittiselle kilpakumppanille. Heinäluoma pyysi Hufvudstadsbladblaan haastattelussa anteeksi Perussuomalaisilta näiden maahanmuuttokantojen tarpeetonta väheksymistä vuosien ajalta. Heinäluoma korostaa haastattelussa, että Perussuomalaiset ja heitä lähellä olevat maahanmuuttovastaiset ryhmät ovat olleet koko ajan ihan oikeassa ja ulkomaalaiset tosiaan uhkaavat suomalaisten elämäntapaa.
”Kyllä. Myönnän, että Perussuomalaiset näkivät tilanteen oikein jo vuosia sitten, enkä ymmärrä, miten me heräsimme tähän vasta nyt. Itse asiassa muistan jo ennen persujen perustamista, 80- ja 90-luvuilla kuulleeni kulmilla aika monen huutelevan, että neekerit vie työpaikat oikeilta suomalaisilta jos ne saa tulla Suomeen. SDP teki tuolloin virheen kieltäytyessään kuuntelemasta kulmilla huutelijoita, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan”, pyyteli Heinäluoma anteeksi nöyrästi vaaleahiuksiselle, pohjoista rotua selvästi edustavalle toimittajalle kumarrellen.
Kovempi linja
SDP:n puheenjohtaja Jutta Urpilainen linjasi jo aiemmin, että Perussuomalaisten linja maahanmuuttoon ei sosiaalidemokraateille edes riitä. Esimerkiksi puheenjohtaja Timo Soini on monesti linjannut, että Suomeen kuka tahansa on tervetullut tekemään työtä ja maksamaan veroja. Urpilainen linjasi pari viikkoa sitten, ettei muuten todellakaan ole, jos demarit saavat päättää.
”Ulkomaalaiset vievät suomalaisten työpaikat. Ja näin sanoessani en tietenkään tarkoita, että täällä asuviin ulkomaalaistaustaisiin ihmisiin olisi hyväksyttävää suhtautua vihamielisesti, paitsi tietenkin siinä mielessä on vähän hyväksyttävää, että kun kerran työpaikat vievät, niin eihän se voi olla vihamielisyyttä synnyttämättä. Tätä en kuitenkaan näin sanoessani tarkoita, vaan ainoastaan annan ymmärtää”, Urpilainen korosti.

7 vastausta aiheeseen “Demareilta nöyrä anteeksipyyntö persuille”

Musta ois ainaki tosi noloo jos joku random savanniafrikkalainen tulis ja veis mun työn ku mulla on koulutus ja kokemusta ja osaamista ja sillai, mut sillä ei. Mä oisin ihan hiljaa sit. Emmätiedä. Mua huolettaa.

Neekerit tulee ja vie meiltä työpaikat ku vaa elää meidän verorahoilla eikä mee töihin!

Siis mitä? Onko tänne, joku ulkomaalainen tulossa viemään meikäläisen osa-aikasijaisuudet kolmessa kaupungin sosiaali- ja terveydenhoiudeon laitoksessa. Hyvä demarit tää on asiallista ja priorisointilistan kärjessä. Ydinvoima on aika merkityksetöntä tähän verrattuna,

On hienoa että sossutkin nyt ovat samaa mieltä kanssani siitä että pienten somalityttöjen mutavyöry uhkaa Suomalaisia.

Ja Vanhanen vakuuttaa, ettei keskusta tule kampanjoimaan ulkomaalaisvastaisuudella. Saattaa tosin olla, että Matti vain vitsailee.

Tulevat tänne viemään myös meidän parkkipaikat. Männäperjantainakin kaupungilla ajelin ja etsin Sokoksen vierestä parkkipaikkaa, niin siinähän olisi ollut yksi muuten ihan vapaana, mutta oli neekereiden auto siinä parkissa **kele.
Neekereiden takia piti jättää auto sitten kauemmaksi. Niin pisti vihaksi että vieläkin jurppii. Pelkään että menee koko vappu pilalle nyt.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Korhonen lupaa panna äänestäjää perseeseen Pekkarista rajummin

(ALKIO) Keskustan puoluesihteeri Jarmo Korhonen vakuuttaa panevansa Keskustan äänestäjiä perseeseen vielä huomattavasti elinkeinoministeri Mauri Pekkarista väkivaltaisemmin. Pekkarinen haastoi Korhosen aiemmin...

Close