Kategoriat
Politiikka Talous Tiede

SDP selvitti laman syyt

(SKOGSKALLA) Suomen sosialidemokraattinen puolue SDP on onnistunut selvittämään perinpohjaisesti maatamme 1990-luvun alussa koetelleen talouslaman syyt. Puolue ilmoitti viikonvaihteessa saaneensa ratkaistuksi myös 2000-luvun alun teknologiakuplan ja viime vuosien globaalin finanssikriisin salat.
”Suuri lama johtui siitä, että neekeri oli ensin luonut Suomeen erittäin sääntelyvetoisen talous- ja lainajärjestelmän ja sen jälkeen neekeri oli sitonut maamme viennin vahvasti kiinni Neuvostoliiton markkinoihin. Kun neekeri sitten hajotti Neuvostoliiton, purki sääntelyn liian nopeasti ja myönsi holtittomasti suuria valuuttalainoja ja ylikuumensi talouden, se johti laajamittaiseen romahdukseen”, kertoi taloushistorian dosentti Eero Heinäluoma.
Osaltaan tilannetta pahensi neekerin haluttomuus devalvoida markkaa ajoissa. Neekeri myös kutsui Suomeen noin 500 000 muuta neekeriä, jotka veivät suomalaisten työpaikat ja aiheuttivat suurtyöttömyyden, joka monen kohdalla venyi pitkäaikaiseksi.
Naisten ryöstäminen mahdollista
SDP:n mukaan teknologiakuplan puolestaan loi neekeri, joka nostatti kuumenneille pörssimarkkinoille hypen it-osakkeista, joiden taustalle neekeri ei kuitenkaan ollut rakentanut kestävää liiketoimintaa. Käytännössä arvottomia osakeanteja jakelemalla neekeri onnistui silti keräämään itselleen merkittäviä pääomia.
”Pari vuotta sitten taas ajauduttiin tilanteeseen, jossa neekeri keinotteli globaaleilla markkinoilla vaikeaselkoisilla johdannaisilla ja muilla finanssi-instrumenteilla Yhdysvaltain asuntomarkkinoille ja suurpankeille todellisen pommin epäkelvoista lainoista”, Heinäluoma jatkaa.
SDP varoittaa, että jos tilanteeseen ei pikavauhtia puututa, voi neekeri ensi kevään vaaleissa myös viedä puolueen äänet ja naiset. Lisäksi neekerin yhteyttä South Sea Companyn tapaukseen tutkitaan.

17 vastausta aiheeseen “SDP selvitti laman syyt”

Nonnih tämmösiä uutisia mä oon aina halunnu lukea, mutta punavihervasemmistostalinistitkettutytöt on kieltäny neekeri sanan käytön. Hienoa että olette vihdoin ja viimein päässeet eroon noista ydinvoimavastustajanorpanrakastajakommareista siellä lehden toimituksessa.

Ote SDP:n uudistetusta periaateohjelmasta (tai siis koko periaateohjelma):
Nigga stole My Bike
Nigga stole My Bike
Nigga stole My Bike
Nigga stole
Nigga stole
Stole My Bike
Bike! Bike! Bike!
Nigga stole My
Bike! Bike! Bike!
Nigga stole My
Bike! Bike! Bike!
Nigga stole My Bike
Nigga stole My Bike

Ja höpön höpön, Suomi on vahva maa ja suomalaiset ovat vahvaa porukkaa, niin ruumiillisesti kuin henkisestikikikikin. Kyllä me pari neekeriä kestetään. Kuin paljon ne voi muka saada aikaan vahinkoa.

Lostavaa! 😀
Muskoogeessa Oklahomassa
Asuu punaniskakansa
Joka luulee alalla jotakin olevansa
Vaikka vapaana saa juosta siellä musta paviaani
Ja Ku Klux Klaani saa vain öisin vaania
Toisin on kotona Johannesburgissa
Me ei moisia liberaaleja katota nurkissa
Sillä me Buurit olemme miehiä
Ja me miehinä aiomme kuolla
Saa raukat ja kommarit
Nekrujen pyllyä nuolla
refrain:
Herra antoi Herra otti
Tyydy siihen hottentotti
Tasa-arvohan on silkkaa
Jumalan pilkkaa
Olen Buuri Johannesbuurista
Kiitän Herraa hyvästä tuurista
Ettei mussa virtaa
Neekeriveren tilkkaa
Noita isoja lapsia hoivaamme oikeastaan
Paremmin kuin hoivaa isä lastaan
Niillä liksatkin on paremmat
Kuin Afrikassa keskimäärin
Voitko väittää että apartheid on väärin?
Vilkaise vain muuhun Afrikkaan
Kai gafferit sotkis tämänkin maan rikkaan
Siksi niillekin on parempi
Että hallituksen ovet on
Suljettu Zulu-jengiltä Soweton
refrain
Kaikki muut maat kovin paheksuvat meitä
Niin kuin mekin toki paheksumme heitä
Mutta vaikka koko maailma
Meille lausuisi tuomion
Aina kaverimme pikkuinen Suomi on
refrain

Niin kuin ei murheita jo ollut ois: Demarien Uudenmaan piirileikkijärjestö hyväksyi myötävirtauimari Jani Sievisen ehdokkuuden Eduskuntavaaleihin.

Ja höpön höpön, Suomi on vahva maa ja suomalaiset ovat vahvaa porukkaa, niin ruumiillisesti kuin henkisestikikikikin.
HUH HUH aika moista paskaa
Suomi on paskamaa jossa kapitalistit ja teollisuus pohatat vievät ja kansan edustajat vikisevät. Kun hyvät ja kunnialliset työssä käyvät kaljamahaset alkoholisoituneet keski-ikäset. Vetää morffiini pohjasia kipulääkkeitä minkä lääkärit kerkiää kirjottaa. Samalla haukkuvat hampun polttajia narkkareiksi ja yhteiskunnan luopioksi. Aamuyöstä Kun yrittävät huidella nakkikioskin kulmalla maahanmuuttajaa turpaan 5 promillen humalassa. ei vittu häpeän olla suomalainen. suomalaiset ovat vitun epärehellisiä,ahneita,aivottomia takapajulan pellejä joilla ei ole mitään käsitystä todellisuudestä. Suomalaisten todellisuus on saneltu ylhäältäpäin ja kuorrutetu velkavankeudella ja ylipainoisuudella.

Sittenpä se huuto ja itku täälläkin alkaa kun Neekeri vie kaikki opintotukirahat ja kauppatieteen muijat! Eiku, eipä taida viedäkään.

Jutta Urpilainen on sittemmin tarkentanut SDP:n kantaa siten, että neekerin lisäksi myös ryssä ja kiinalainen osallistuvat Suomen yhteiskunnan tuhoamiseen. Tehtävät on jaettu siten, että neekeri vie meidän naiset, ryssä työpaikat rakennuksilta ja kaikki muut työt viedään kiinalaisille.

Huomionarvoistahan on myös se, että jos neekeri ei vie meidän naisia, niin ne tuovat sitten mukana omansa, ja kymmenen pientä neekerinpoikaa! Meidänkin naapuri Allah Ähläm-Sähläm on kaksitoistapäisen perheen elättääkseen saanut, ja siitäkös poru syntyy, kun nämä pienet mokkakorvat aikuisiksi venähtävät. Sitten on kymmenkertainen määrä neekereitä viemässä meidän naisia. Alkaa meidän Anitaakin viehättää musta mela.
Missä on moraali, kysyn vaan?!?

Siis ihanaa. Lehti mainitsi n-sanan, työpaikat ja teonsanan menettää. Täälläkin saatiin tätä ihanaa avointa ja todellista keskustelua. Sisältö ei ole tärkein. Luen uutisista aina vain sanan sieltä sanan täältä ja arvaan loput. Öhö öhö. Varsinkin lehden uutisista 🙂

Minäkin luen Dostojevskia vain sanan sieltä sanan täältä ja arvaan loput. Ja hyvin käy sisältö selväksi.
Voi kai Lehteä uutismedianakin lukea..?

Dostojevskistä se neekerikin ideansa varmasti sitte sai. ?!.
Peräänkuulutan moraalia minäkin. Uutismediasta ja naisista en tiiä.
Olen avoinna 8-18 lakkoja tai ei.

kaiken takana on n-sana
jota ihanasti rakastan
jota minä en voi vastustaa
hei kaikki nyt mä sanon sen!
kaiken takana on n-sana

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Demareilta nöyrä anteeksipyyntö persuille

(MIKKELI) Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Eero Heinäluoma on esittänyt harvinaisen anteeksipyynnön poliittiselle kilpakumppanille. Heinäluoma pyysi Hufvudstadsbladblaan haastattelussa anteeksi Perussuomalaisilta näiden maahanmuuttokantojen...

Close