Kategoriat
Kansalaisjournalismi Kotimaa

Helsinki-Vantaan kenttä avautui

(HELSINKI) Helsinki-Vantaan lentokenttä on avautunut jälleen. Kentän avautuminen on saanut runsaasti lukijapalautetta ja yhtiö on tehnyt kantelun Julkisen sanan neuvostoon.
”Täällä on liikaa urpoja, vittu. En enää jaksa näitä lentokoneitakaan. Ei kiinnosta. Mun kiitorata repeää ihan just”, väsyneen näköinen kenttä huokasi torstaina.
Ennusteen mukaan Helsinki-Vantaa avautuu tällä erää perjantai-iltaan asti. Kenttä avautui erityisesti Amsterdamista, Wienistä ja Pekingistä saapuvista koneista. Sen mukaan ulkomailta saapuvat matkustajat haisevat pahalle. Torstai-iltapäivällä havaittiin jonkinasteisia avautumisia myös Malmin, Lappeenrannan, Savonlinnan ja Utin lentoasemilta.
(Jutun kansalaistoimitti Joku Roti.)

2 vastausta aiheeseen “Helsinki-Vantaan kenttä avautui”

Ensin Eyjafjalla sylki tulta ja tulikiveä suustaan, ja nyt vielä lentokentät avautuvat. Kiintiö on täynnä. Johanna Tukiaisen, Kurhiset ja Matti Nykäsen voi sulkea viikoksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Ydinvoimapäätös puhalsi talouteen vauhtia

(VARKAUS) Hallituksen keskiviikkoinen päätös myöntää ydinvoimalaluvat Teollisuuden voimalle sekä Fennovoimalle oli odotetun kaltainen piristysruiske kotimaiselle elinkeinoelämälle ja vaikeuksissa pinnistelevälle suomalaiselle...

Close