Kategoriat
Muut lehdet

Lehti kerää medioiden paskoja aprillipiloja

Näin huhtikuun ensimmäisenä päivänä ns. tiedotusvälineet kiusaavat jälleen lukijoitaan avuttoman surkeilla aprillipiloilla. Pyydämme lukijoiltamme apua: kertokaa tämän jutun kommenteissa, minkälaisia räpellyksiä tänä vuonna olette Suomesta löytäneet. Jos mahdollista, linkatkaa alkuperäiseen juttuun.
Kiitos.

31 vastausta aiheeseen “Lehti kerää medioiden paskoja aprillipiloja”

hyvä! Lehti kerää medioiden paskoja aprillipiloja eli pistätte oikeasti lukijat keräämään, hyvä!

Radiorock kertoi että kanava lopetetaan ja taajuudet annetaan Radio Novalle. Lähetykseen soittaneet kuuntelijat käyttivät aika rumaa kieltä.
Nuo puhelut tulevat luultavasti uusintana päivän mittaan useaan kertaan.

MTV3 vaikuttaa kaiken muun ohella jo kyseisen päivän sijaintiin kalenterissa!
”Turun Sanomat tarttui kuumaan aiheeseen, eli vajoavaan Myllysiltaan. Lehden verkkosivujen mukaan siltaa kohotetaan ilmapallojen avulla. Pila oli hyvä ainakin sillä mittarilla, että MTV3:n verkkosivut julkaisivat ”uutisen” jo eilen Turun kaupungin ”tiedotteen” pohjalta.”

Irc-Gallerian pila oli huonoin ikinä, yleensä on ollut vähän parempia ja on nähty vaivaakin. Naiset on merkitty seurustelemaan jonkun harvahampaisen MuskelMänin kanssa ja ilmeisesti miehille on myös oma unelmien kumppani tiedossa.

Kamoon, mielestäni Aamulehden aprillipilan pelasti käsinkirjoitetun etusivun viimeinen otsikko ”Sadat turkulaiset pääsiäisen ilman puhelinyhteyttä – mutta kukapa sinne soittaisi”
Ei ollut paska pila se 🙂

Maamme mediakartan jättiläisten hieman vaatimattomampaan kastiin lukeutuva Pieksämäen Lehti onnistui yllättämään 01.04.2010 numeronsa etusivulla. Aivan uskomattoman kiinnostavassa etusivun artikkelissa raportoitiin ulkomaisen hakkeroitsijan murtautuneen Pieksämäen kaupungin nettisivuille ja muuttaneen sen osoittamaan seuranhakupalveluihin. Onnistuneen aprillipilan virkaa toimitti otsikko: ”Seksikkäitä sinkkuja Pieksämäellä”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Tutkimus: Suomalaisten enemmistö ei tiedä että tomaatti on talvella kalliimpi kuin syksyllä

(HS.FI) Suuri enemmistö suomalaisista ei ole täysin varmoja siitä, että talven aikana vihannesten ja hedelmien kasvatus varsinkin pohjoisessa on vaikeampaa...

Close