Kategoriat
Kotimaa

JSN ymmärsi mennä

Julkisen sanan neuvosto lopettaa nykymuotoisena ja keskittyy jatkossa kivojen päätösten tekemiseen, vakuuttaa puheenjohtaja ja etninen maskotti Risto Uimonen.
”Jatkossa tarkoituksena on yhä useammin luottaa keskustelupalstoilla suoritettuun huutoäänestykseen”, surkeana ja säälittävänä katkokävelevä Uimonen sammaltaa. ”Uskottavuutta saavutamme nimenomaan tekemällä suosittuja päätöksiä”, exit-only -tatuoinnilla varustettu sikaniska jatkaa.
Julkisen sanan neuvostosta on tarkoitus tehdä kaikille tuttu ja kiva, vaaraton möhkäleen muotoinen kotieläin – lystikäs mulli ja elukka. Työtä on pohjustettu jo pitkään, mutta toden teolla se päätettiin aloittaa samalla, kun neuvoston entinen puheenjohtaja, testosteronilla, anabolisilla steroideilla, eläintaljoilla ja leijonariipuksilla itsensä mieheksi rakentanut Pekka Hyvärinen ilmoitti erostaan ns. lautakasajutun jälkeen.
”Siitä jutusta seurannut JSN:n epäsuosio haluttiin ratkaista nopeasti ja näyttää, että osataan meillä tehdä myös semmoisia ratkaisuja, joista Hesarin keskustelupalstan niskamakkarat tykkää” summaa kuohittu mahtisonni Uimonen.

11 vastausta aiheeseen “JSN ymmärsi mennä”

Eipä väännä Lehti koskaan tsoukkia vihreistä, mamuista tai muista. Kyllä halmeet ja halla-ahot kelpaavat kohteeksi, mutta annas olla kun hazardi kirjoittaa zaissea niin eihän sitä voi pilkata, eihän…ettei vaan kepan kukkahatut suutu. Taitaa olla tampereen toimittajakoulun vasurikerhoa koko toimitus!

Aika kaarinaa pilaa tuollainen. Eiköhän jostain perästä kuulu jotain kun lähdette tällaiseen hazardihommaan.

Lehden ehdottomasti parasta antia on kyllä näiden punaniskojen ynnynnyy-kommentit, kun heidän aiemmin hauskana pitämänsä Lehti halveeraa ynisijöiden maailmankuvaa. Jatkakaa samalla linjalla, herättäkää muutakin kuin huumorikeskustelua.

Onionissa uskalletaan pilkata kaikkea mutta Lehdessä yritetään yhä puolustaa ”oikeita mielipiteitä”. Hävetkää!

JSN:n selkärangan raato ei ole edes vielä kylmennyt ja nyt jo kirjotatte tämmöstä. Hävetkää!
Menen facebookkiin perustamaan ”Lehti boikottiin kunnes Lehti saa kenkää!” -ryhmän.

Sain kirjoituksesta jostain syystä erektion.
Vaadin lehdeltä korvauksia venähdyksestä.

(MEDIAKRITIIKKI) Vähemmistöjen oikeuksia puolustava Lehti on antanut vahvan näytön toiminnastaan tavallisten kansalaisten puolella. Lehti on tutkivalla journalismillaan kaivanut esiin, että Julkisen sanan neuvostossa (JSN) ja päätoimittajien julkisissa puheenvuoroissa esittämät mielipiteet mediaetiikasta ovat kansalaisia sumuttavia ja vääriä.
”Me olemme jälleen onnistuneet tehtävässämme valtaapitävien vastavoimana”, hykertelee erikoistoimittaja June Kesakuu ja sanojensa vakuudeksi esittelee ylpeänä Lehden lukijamääriä.
Lehden toimituksen edustalle oli kerääntynyt mielenosoittajia nimitellen Lehden toimittajia mm. kusipäisiksi apinoiksi, jotka sietäisivät kuolla. Kesakuu ei ole moksiskaan palautteesta, joskin hän on pahoillaan mielenosoittajien puolesta.
”Nämä ihmiset eivät ymmärrä, mistä ja miten mediassa kuuluu kirjoittaa. Lehteä lukemalla he voivat vielä oppia oivaltamaan asian, mutta on sääli, että JSN:n kaltaiset propagandalaitokset pystyvät vaikuttamaan heidän mielipiteisiinsä.”
Kysyttäessä halukkuutta lähteä JSN:n jäseneksi Kesakuu toteaa, ettei aio lähteä siihen, koska neuvosto on menettänyt uskottavuutensa ja Suomessa on parempiakin foorumeita keskusteluun journalismin etiikasta. ”On sääli, että Hesarin kaltaisen suurlehdenkin keskustelupalsta on täynnä idiootteja, mutta meidän uutistemme kommenttiosioissa käydään usein älykästä keskustelua”, Kesakuu vinkkaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lehti kerää medioiden paskoja aprillipiloja

Näin huhtikuun ensimmäisenä päivänä ns. tiedotusvälineet kiusaavat jälleen lukijoitaan avuttoman surkeilla aprillipiloilla. Pyydämme lukijoiltamme apua: kertokaa tämän jutun kommenteissa, minkälaisia...

Close