Kategoriat
Kotimaa

Keskusta ja kokoomus ilmiriidassa Tiurasta

(BANGKOK-HELSINKI) Suurimmat hallituspuolueet ovat joutuneet ilmiriitaan kokoomuksen eduskuntaryhmän varapuheenjohtajasta Marja Tiurasta. Keskustan edustajat ovat monin keinoin maanitelleet Tiuraa siirtymään omaan ryhmäänsä. Kokoomus on kuitenkin ilmoittanut pitävänsä kaikin keinoin kiinni arvokkaasta edustajastaan.
”Tiura on ollut meille pelkästään hyvää mainosta. Sellaista julkisuutta kuin Anna Tapion koulun lahjustutkinta tai Nova Groupin maksamat lentoliput ei saa rahalla ostettua”, korostaa kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Pekka Ravi.
”Tai siis teknisesti ottaen nimenomaan saa rahalla. Eikä sellaisia rahoja kyllä pyöri kenenkään muun ympärillä niin tiuhaan kuin Tiuran”, Ravi jatkaa.
Ainutlaatuista osaamista
Keskusta on jo pitkään etsinyt tapaa profiloitua tulevia eduskuntavaaleja varten. Tiura olisi mainio lisä puolueen jo ennestään vahvaan osa-alueeseen, korruptioon. Tämän vuoksi hän sopisi puolueen edustajaksi loistavasti, toteaa puolestaan puoluesihteeri Jarmo Korhonen.
”Meillä on kyllä hyvästi kesken useampi lahjustutkinta. Sekä Vanhas-Masa [pääministeri Matti Vanhanen] että Kaikkosen Kanki [kansanedustaja Antti Kaikkonen] ovat tehneet helevetin hyvää tunnettuustyötä sillä rintamalla, mutta kyllä nämä Tiuran jatkuvat ponnistukset hienon julkisuuden haalimisessa ovat ihan oma lukunsa”, Korhonen intoilee.
Marja Tiura itse on kertonut julkisuuteen, ettei  missään vaiheessa aikonut vaihtaa tai ainakaan kysellyt mahdollisuuksista vaihtaa puoluetta, jos saa ministerin pestin, olkoonpa väitteen puolesta millaisia todisteita tai miten monta todistajaa tahansa.

13 vastausta aiheeseen “Keskusta ja kokoomus ilmiriidassa Tiurasta”

Ja tapahtui niinä päivinä, että Tiura ratsasti eduskuntaan aasien äänillä. Kun Tiura sitten istui Arkadianmäellä, kollegat kokoomuksesta ja keskustasta tulivat hänen luokseen ja kyselivät: ”Sano meille, milloin se kaikki tapahtuu. Mikä on merkkinä tämän maailman lopusta?”
Tiura vastasi: ”Varokaa, ettei kukaan johda teitä harhaan. Silloin teidät pannaan ahtaalle ja kaikki kansat vihaavat teitä minun nimeni tähden. Monet silloin luopuvat, he kavaltavat toisensa ja vihaavat toinen toistaan. Ja kun laittomuus lisääntyy, monien rakkaus kylmenee. Mutta jolla pitää pokka loppuun asti, pelastuu.”
Silloin yksi kahdestatoista rahoittajasta, Juudas Merisalo, tuli julkisuuteen ja kavalsi Tiuran. Sopulit toivat hänet kameroiden eteen. Muutamat alkoivat nyt sylkeä hänen päälleen. He peittivät hänen kasvonsa, iskivät häntä nyrkillä ja sanoivat: ”Politikoi nyt!”
Katainen istui ulkona pihalla. Hänen luokseen tuli Lindén ja sanoi: ”Sinäkin olit tuon tamperelaisen Tiuran seurassa.” Mutta hän kielsi sen kaikkien kuullen ja sanoi: ”En ymmärrä mistä puhut.” Hän siirtyi sieltä portille päin, mutta Virkkunen näki hänet ja sanoi paikalla oleville: ”Tämä mies oli tamperelaisen Tiuran seurassa.” Taas hän kielsi sen valalla vannoen ja vakuutti: ”Minä en tunne sitä naista.” Mutta hetken kuluttua hänen luokseen tuli muita, jotka siellä seisoskelivat, ja he sanoivat: ”Sinä olet varmasti samaa joukkoa, senhän kuulee jo puheestasi.” Silloin Katainen alkoi sadatella ja vannoi: ”Minä en tunne sitä naista.” Samassa kukko lauloi.
Tiuran kanssa teloitettavaksi vietiin kaksi miestä, Kalli ja Kaikkonen. Kun tultiin aikaan, jota kutsutaan eduskuntavaaleiksi, he ristiinnaulitsivat Tiuran ja rikolliset, toisen hänen oikealle puolelleen, toisen vasemmalle. Kansa seisoi katselemassa. Hallitusmiehiäkin oli siellä ivailemassa Tiuraa. He sanoivat: ”Muita hän kyllä on rahaa vastaan auttanut, auttakoon nyt itseään, jos hän kerran on kansanedustaja, kansan valitsema.”
Näin täytyy käydä: yksi edustaja annetaan syntisten ihmisten käsiin ja ristiinnaulitaan, mutta kolmantena päivänä maan tapa nousee kuolleista.
Hyvää pääsiäistä!

Suomi on maailman vähiten korruptoitunut maa. Jarmo Korhonen maksoi minulle, jotta kirjoittaisin tuon.
Uskoni suomalaiseen politiikkaan on vankkumaton.

Haluaisin vain muistuttaa että Stalin ….
Joten jättäkää jo kokoomus rauhaan.

Paskoja juttuja, haluan rahani takaisin. Haluan lukea enemmän juttuja nykyisten ja entisten missien rinnoista, sekä katsella lehden välittämiä kuvia maailman tähdistä maailman lehdistä. Tämmöset tiurat ja suomen politiikka kun ei niinku kiinnosta ketään maailmalla. Eilenki kävin Jenkeissä eikä kukaan ollu kuullukkaan mistään Korhosista, Tiuroista tai Vanhasista.

Suomessaeiolekorruptiotasuomessaeiolekorruptiotasuomessaei olekorruptiota. Ommm. Ja minähän en työntänyt sikaariani siihen naiseen, Tiuraan.

Lahjomaton Tiura, itsenäisen historian eniten ympäristöä vihaava ympäristöministeri Lehtomäki, Anttila – Forssan lahja (keskusta)maailmalle ja Linden, joka pystyy tappamaan muovikukankin… Mistä näitä huippuosaajia oikein tulee?

Erittäin hienoa uutisointia ja loistavaa kommentointia.
Hitaampana sauvakävelijänä olen odotellut mediapommia täysin mykistyneen korruptiokeskustelun hiilloksilta.

Nyt tätä nauhakasaa kutsutaan uudeksi ”lautakasaksi”. Oleellista mielestäni ei ole se missä nauhat tarkalleen sijaitsevat kuten ei sekään missä Masan laudat on. Huomio käännetään näin vain pois asiasta.
Mielestäni tulisi keskittyä siihen että Marja Tiura kusettaa meitä minkä ehtii.

Hyvä Adolf Erkko
kirjoititte aiemmin:
”Haluaisin vain muistuttaa että Stalin ….
Joten jättäkää jo kokoomus rauhaan.”
On ymmärrettävää että kokoomuksessa halutaan piiloutua Stalinin selän taakse. Kuten yleisessä tiedossa on, Stalin oli oikestolainen imperialisti, jonka perversioihin kuului vasemmistolaisten sybolien ja ideologian raiskaaminen (en nyt mene likaisiin yksityiskohtiin, mutta kerrottakoon, että käytössä oli ainakin sidontaa, tekopeniksiä ja bukkakea), aivan kuten Kokoomus nykypäivänä.
Mutta Kokoomuksen pilkkaaminen on mielenkiitosenpaa, kuin Stalinin, sillä Stalin on jo kuollut.
Yst.Terv. Risto Vasu

Onko jollain muulla sellainen olo että ainoa luotto nyky-hallituksen poliitikkoihin on saavutettavissa teloituskomppanian avulla?

Vihreiden puheenjohtaja Anni Sinnemäki ryhtyy setvimään muiden puolueiden pyykkiä. ”Pyykkivuorokiistat ovat suurin ongelma maahanmuutossakin, joten ei ihme, että politiikassakin niistä tapellaan”, Sinnemäki linjaa Vihreiden puoluepolitiikkaa. ”Jos joku sekoilee pyykkivuorojen kanssa, ihmisillä menee hermot. Usein reaktio on isompi, jos pyykkivuoroja ei osaa käyttää porvari.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
JSN ymmärsi mennä

Julkisen sanan neuvosto lopettaa nykymuotoisena ja keskittyy jatkossa kivojen päätösten tekemiseen, vakuuttaa puheenjohtaja ja etninen maskotti Risto Uimonen. ”Jatkossa tarkoituksena...

Close