Kategoriat
Politiikka Ulkomaat

Ruotsalaislehdet tempaisivat sananvapauden puolesta

(VILKS) Ruotsissa on noussut kohu suurten sanomalehtien päätöksestä julkaista sivuillaan iso vitunkuva, lystikkäitä piirroksia pederasteista sekä näppärä photoshoppaus gotlanninajokoirasta sodomiassa sun äidin kanssa. Lehdet julkaisivat paljon keskustelua herättäneen kuvasarjan kannanottona sananvapauden puolesta.
Pääkirjoituksissaan lehdet myös uhkasivat tappaa pieniä lapsia. Lehtien mukaan uhkaukset ovat tarpeellisia kannanottoja sananvapauden puolesta.
”Parempi olis kun sutkin tapettas, ja vieläkö kastelet yöllä sänkys runkkari serkunnussija homokeisari?” alleviivasi päätoimittaja Refereras i Flerljud.
Jo aiemmin useat norjalaiset ja tanskalaiset lehdet olivat julkaisseet kuvasarjan ottaakseen kantaa sananvapauden puolesta pohjoismaisessa yhteiskunnassa. Yksi kuvien tekijöistä, piirtäjä Icke Viktigt, on kertonut aikovansa seuraavaksi polttaa valtiopäivätalon ja naulata naapurin ämmän kiinni seinään kommentaarina sananvapauskysymykseen.
Suomessa suuret mediatalot ovat toistaiseksi pidättäytyneet julkaisemasta vitunkuvia etusivuilla.

11 vastausta aiheeseen “Ruotsalaislehdet tempaisivat sananvapauden puolesta”

Suomi on sananvapauden kehitysmaa. Muutamat kioskeista löytyvät pienlehdet onneksi pitävät sananvapauden rippeitä vielä hengissä. Vaan eipä ole Helsingin Sanomien etusivulla paljon vitunkuvia näkynyt.

Hesari on päättänyt lopettaa koko lehden toimittamisen ainoana ratkaisuna sananvapauden tasa-arvokysymykseen. Digilehti sen sijaan pysyy edelleen ilmaisena huonosta säästä johtuen.

Hei, älkääs nyt.
Olen tilannut Hesaria vaan sen vuoksi, että vielä on joku aamu höpönassu etusivulla.
Aika vaikea on ollut toteuttaa omaa seksuaali-identiteettiä Hesarin avulla.

Te ootte kaikki vitun rumia homoja, saatana! Ja mun pitäis saada apurahaa kun uskallan sanoa sen ääneen.

Neekerilasten raiskaamisesta ja tappamisesta on edelleen voitava puhua vapaasti joutumatta leimatuksi rasistiksi, pedofiiliksi ja natsiksi. Suomalaisen rodun puolustamisesta on voitava puhua. Kaikista maahanmuuttajakritiikin muodoista yleensäkin on voitava puhua ilman rasistileimaa. Sitä paitsi kaikki jotka kritisoivat maahanmuuttokriitikoita ovat mukana etelän median organisoimassa ajojahdissa asiallista maahanmuuttokritiikkiä vastaan syyllistyvät kunnianloukkaukseen ja isänmaan petokseen ja heidät on vaiennettava. Asioista on voitava keskustella sillä tavalla ja siinä sävyssä kuin me maahanmuuttokriitikot niistä keskustelemme. Vain sillä tavalla sananvapaus toteutuu.

Suomi voittaa FITKAMPENIN tullen mennen!
Teinipojan muisti ulottuu ”arvovaltaiseen” eduskuntaamme.
Varsin arvovaltainen tamperelaisedustaja väitti PINSSILLÄÄN olevansa nainen kiertoilmaisulla ”VITTUNI HAISEE HYVÄLLE”.
Myöhemmin väitettiin eräiden edustajien jopa tuijotelleen naisedustajien mm. haarakiiloja jännittävän paternoster-hissien liepeillä.
Oikea kultamitali(fitmedalj) saavutettiin kuitenkin vasta pari vuotta sitten. Eräs arvostettu taiteilijafemakko oli veistänyt kaksmetrisen VITUN. Se oli mobiili jota hän sitten veteli pitkin Helsingin katuja. Hän sai varsin laajaa arvostusta kaupunkilaisten, turistien ja SETA:n joukoista.
Mitalin olinpaikkaa ei tiedetä mutta arvellaan sen olevan SETA:n päämajassa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Venäläisarkistot: Lindén saanut vaalitukea KGB:ltä

(LUBJANKA) Venäläisten tutkijoiden löytämät dokumentit paljastavat Neuvostoliiton tiedustelupalvelun KGB:n rahoittaneen nykyistä viestintäministeri Suvi Lindéniä (kok.) vuoden 2007 eduskuntavaaleissa. Vaalituki on...

Close