Kategoriat
Politiikka

Venäläisarkistot: Lindén saanut vaalitukea KGB:ltä

(LUBJANKA) Venäläisten tutkijoiden löytämät dokumentit paljastavat Neuvostoliiton tiedustelupalvelun KGB:n rahoittaneen nykyistä viestintäministeri Suvi Lindéniä (kok.) vuoden 2007 eduskuntavaaleissa. Vaalituki on tutkijoiden löytämien dokumenttien mukaan ollut maksettu dollareissa ja tämän päivän kurssilla sen suuruus on ollut noin 50 000 euroa.
Tuen tarkoituksena tutkijat uskovat olleen markkinatalouden toimintaedellytysten heikentäminen ja kapitalistisen lännen sisäisen hajaannuksen edistäminen. Lindén olisi tutkijoiden mukaan edistänyt näitä niin sanotun agent provocateur -mallin mukaisesti. Agent provocateur -termi viittaa niin vitun tyhmiin ja uskottavuutensa hukanneisiin toimijoihin, että he voivat romahduttaa minkä tahansa hankkeen kannatuksen sanomalla kannattavansa sitä.
Arkistolöydöistä kertoi ensimmäisenä Neuvostoliiton uutistoimisto APN.

6 vastausta aiheeseen “Venäläisarkistot: Lindén saanut vaalitukea KGB:ltä”

Lindénin tähtäimessä on kommunistinen diktatuuri Kiinan mallin mukaan. Golf-osakkeella.

Hei
Älkää nyt. Kerran Suvi on saanut pidettyä yhtä viherkasvia hengissä koko viikon. Pyytäisin kiinnittämään huomiota myös siihen, että Suvi on sentään kykypuoleen eliittiä.
Käsi ylös kuka haluaa, että vaihdetaan Suvi jos mahdollista niin vielä epäpätevämpään? No niin arvasin sen. Suvi se vaan mennä porskuttaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Lindén: Miten se nyt menikään?

(AARGH) Viestintäministeri Suvi Lindén ei nyt just ihan tarkkaan muista, mikä sen piti olla sen niinku neuvoston, joka valvoisi, ettei...

Close