Kategoriat
Kansalaisjournalismi Kotimaa

Vanhanen ja Katainen innostuivat Himasen onnellisuusraportista

(KIASMA) Pääministeri Matti Vanhanen (kelmi) otti keskiviikkona kiitellen vastaan Oxfordin yliopistosta Suomessa vierailulla olevan professori Pekka Himasen raportin suomalaisen yhteiskunnan tilasta ja tulevaisuudesta. Vanhanen toivoo, että raportti käynnistäisi laajan kansalaiskeskustelun henkisen ja aineellisen hyvinvoinnin suhteesta. ”Menestyksen mannerlaatat ovat erittäin vahvassa liikkeessä”, Vanhanen sanoi viitaten Haitia ja Chileä viime kuukausina ravistelleihin maanjäristyksiin.
Valtiovarainministeri Jyrki Katainen (kökkö) sanoi puolestaan, että häntä ”innostaa aivan fantastisen paljon” se, että Suomi haluaa etsiä menestystä henkisen tilan kautta. ”Tässä on sitä tekemisen meininkiä”, Katainen tokaisi.
Raportin vastaanottivat myös kulttuuriministeri Stefan Wallin (r) ja Mordorin keisari Sauron (kesk). Valtiosihteeri Risto Volanen kertoi tilaisuuden alussa, että Himanen teki raporttinsa ilmaiseksi, ”isänmaallisessa hengessä”.
”Ihan täysin pyyteettömästi tein. Mitään en vaatinut. Altruisti olen luonteeltain. Ihan oikeasti. Kysykää vaikka Jykältä ja Masalta”, Himanen kommentoi. ”Tässä on sitä talkoohenkeä”, tokaisi Katainen.
Himanen luovutti raporttinsa hallitukselle taidetalo Kiasmassa. Raportissa käsitellään luovan kulttuurin ja talouden edellytyksiä Suomessa. Verohelpotuksista raportissa sanotaan muun muassa seuraavaa: ”Let it be, let it be, let it be, let it be. Whisper words of wisdom, let it be.”
Onnellisuudesta ja arvokkaasta elämästä raportissa todetaan: ”And when the broken hearted people living in the world agree, there will be an answer, let it be.” Työperäiseen maahanmuuttoon Himasen raportti ottaa purevasti kantaa: ”And in my hour of darkness she is standing right in front of me, speaking words of wisdom, let it be.”
”Siis aivan fantastiset toivotalkoon”, kommentoi Katainen.
Himanen muistutti myös, että erilaiset uhkat ovat mahdollisuuksia: ”I wake up to the sound of music, mother Mary comes to me, speaking words of wisdom, let it be.” Valtiovallalta hän toivoi erilaisia kannustavia toimia verotusta myöten. ”Ja jos nyt ees parikyt tonnia vois tästä raportista saada. Pimeenä vaikka. En mä ole oikeasti edes professori.”

15 vastausta aiheeseen “Vanhanen ja Katainen innostuivat Himasen onnellisuusraportista”

Voi elämän kevät että oli paska juttu. Olisipa poliisi edes täällä niin voisi painaa nappulaa

Viimeksi kun Himasen kanssa vongattiin syvällistä pillua, hän huusi naapurihuoneesta:
”Goo goo go joob
Goo goo go joob
Goo goo go goo
goo goo go joob goo”

Miks mulle tuli ihan Kooberruntti mieleen tästä? On syytä muistaa että pitkällä tähtäyksellä ihmisellä on tapana toistaa itseään ja itsestään selvyyksiä, kuten olemme hyvin saanneet laittaa merkille ja on aivan sama kuka sanoo ja mitä keskustelu tyrehtyy jokatapauksessa omaan mahdottomuuteensa, kun kataine-vanhane yrittää toistaa sitä mitä ne mainostoimiston pojat just äsken käski sanoo…
(Lähetät kommentteja liian nopeasti. Hidasta.) enkä lähetä tää on vasta ensimmäinen Tänään

… Miten tästä nyt taas tälläinen sotku saatiin aikaiseksi. Kerrankos sitä mies vain tulee.

Oni o Karalja-lipsis ja korio kalajalaa!
Kiriotelka Homo-vohrumile jso otte viisnaita! Sileä e i mieshine miesi oo ksoskan yksin vnaan anian o kavarasia kavrereita!

Jahas taas täällä lukiolaisia mollataan! Mun kanssa SYK:stä kirjoitti ainakin sata ämmää ja varmaan pari ällää et skarppaa sä ite niiden muttereides kanssa, amis!

No nyt päästiin tämän kirjoituksen ytimeen:
Säännöt kerrottiinkin teille jo pukuhuoneessa. Ei sitten iskuja niskaan eikä vyön alle, onko selvä? Otelkaa kovaa mutta reilusti – Fight! Anybody?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Ruotsalaislehdet tempaisivat sananvapauden puolesta

(VILKS) Ruotsissa on noussut kohu suurten sanomalehtien päätöksestä julkaista sivuillaan iso vitunkuva, lystikkäitä piirroksia pederasteista sekä näppärä photoshoppaus gotlanninajokoirasta sodomiassa...

Close