Kategoriat
Urheilu

Norjalaiset vapauttivat Norjan dopingepäilyistä

(NORJA) Norjalaisen huippu-urheilun maine on lopullisesti puhdistettu kaikista dopingepäilyistä, ilmoitti Norjan hiihtoliitto Vancouverin olympiakisojen avajaispäivänä.
Liiton mukaan puolueettomat norjalaiset asiantuntijat olivat yhdessä ulkomaisten norjalaisten kollegojensa sekä kansainvälisten norjalaisten tutkimuslaitosten kanssa tutkineet maan urheiluvalmennuksen läpikotaisin viime vuosikymmeniltä, eivätkä löytäneet mitään väärinkäytöksiin viittaavaa.
”Tämä oli tietenkin selvää jo etukäteen, koska me kaikki tiedämme, etteivät norjalaiset turvaudu vilunkiin. Seiern er vår”, sanoi Maailman norjalaisen antidopingtoimiston Wadan edustaja Trond Heim Trans-Fusion. Samaa vakuutti Maailman norjalainen hiihtoliitto FIS ja sen dopingvalvonnan johtaja, norjalainen Inggard Lereim.
Trans-Fusion myös muistutti, että norjalaiset eivät testaa maailmassa mitään muita urheilijoita yhtä tiuhaan kuin norjalaisia. Selvitystyön ohessa kuultiin lisäksi laajasti norjalaisia huippu-urheilijoita, jotka vakuuttivat kautta kiven ja kannon ihan tosissaan aikuisten oikeasti että syövät vain hiiliä.
Norjalaisten ylivoimaisuuden syyksi Trans-Fusion arveli norjalaisuutta.

3 vastausta aiheeseen “Norjalaiset vapauttivat Norjan dopingepäilyistä”

Viimeisimmän tiedon mukaan sorjalaisten joukossa ei ole tiettävästi ketään suomalaista

Aivan kaikkeista uusimman tiedon mukaan kaikille dopingkärähtäneille norjalaisille järjestetään takautuvasti Suomen kansalaisuus. Näin ollen yksikään norjalaisurheilija ei edes teoriassa ole koskaan voinut tehdä mitään väärää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kysely: Lehtikin oli ennen hauskempi

(GULAG) Suomen johtava internetin päivittäisjulkaisu Lehti oli ennen hauskempi ja talvetkin kylmempiä, selviää Suomen johtavan päivittäisen internetjulkaisun Lehden teettämästä mielipidemittauksesta....

Close