Kategoriat
Kotimaa

Kysely: Lehtikin oli ennen hauskempi

(GULAG) Suomen johtava internetin päivittäisjulkaisu Lehti oli ennen hauskempi ja talvetkin kylmempiä, selviää Suomen johtavan päivittäisen internetjulkaisun Lehden teettämästä mielipidemittauksesta. Yli puolet vastaajista, eli tästä eteenpäin kansa, koska se on lyhyempi sana ja antaa loppujen lopuksi aika epäluotettavalle kyselylle kivasti universaalia pätevyyden tuntua, katsoi että Lehti oli paljon nykyistä viihdyttävämpi ennen kuin sitä alettiin julkaista ja se esiintyi vielä nimellä Wicked Lester.
Noin kaksi kolmannesta arveli, että Lehti olisi myös paljon hauskempi, jos se ei käsittelisi sellaisia asioita, joista he ovat itse toista mieltä. Lisäksi oreganoa oli viimeksi ihan liian vähän ja aurajuusto oli vaihdettu mozzarellaan mitään kysymättä, mä en ala.
Edellisestä viiden maakuntalehden, joiden kaikkien nimien kirjoittaminen tähän veisi aika paljon tilaa eikä jaksaisi kyllä millään, teettämästä kyselystä Lehden hauskuus oli muuttunut kolme prosenttia, vaikka eiväthän nämä periaatteessa ole mitenkään vertailukelpoisia lukuja, mutta kuka tässä nyt jaksaa tilastomatematiikkaa lukea hei, elämänkoulu on se tärkein koulu toimittajalle. Lehteä tuki Suomen seuraavaksi presidentiksi seitsemän prosenttia vastaajista, mikä on enemmän kuin viisi.
Kyselyä varten jätettiin lukematta aika suuri määrä toimitukseen saapunutta palautepostia, joskin parhaat niistä tulostettiin Alepan ilmoitustaululle vastaajan Facebook-profiilin kera.

13 vastausta aiheeseen “Kysely: Lehtikin oli ennen hauskempi”

Vtu mä en mitään Lehteä oo lukenu vaan Nettiä. Paperilla mä pyyhin vtu jotain paikkaa. Näytteletteks te siellä vtun Tamperella jotain toimittajia? Ettekä oo nörttejä?

Uutinen pitää täysin paikkansa ja saamiemme tietojen mukaan jopa Lehden mielipidekirjoitukset olivat ennen hauskempia. Katsokaa nyt vaikka tätäkin.

Miten on YLEn tasapuolisuuden laita tänään maassamme? Iltapäivälehtien lukijoita palkitaan samojen naamojen esiintymisellä seuraavien päivien ajankohtaisohjelmissa. Kotimaa-lehden tilaajille on radio-ohjelmaa aamuin illoin. Seiska-lehden ystäviä ilahduttaa tutkiva ohjelma MOT.
Entäs me, pitäjälehtien tilaajat?! Ei kaikki aitosuomalaiset lue Seiskaa hei!

Tämä johtuu maahanmuuttajista ja Astrid Thorsista! Alas etelänmedia! Maailma on pilalla! Vääryys! Ynnynnyy! Ynynynyyy!

Jopas on taas revennyt. En ole ollut lukutaitoinen moneen kuukauteen. Onneksi Lehti ei ole levittänyt mitään lukemiskelpoista. Nyt on hyvä hirnahdella omassa pilttuussa tyyväisenä siitä että ”ehkä ne tunarit ovat saaneet jotain sont.. soopaa aikaiseksi”… Niin, pitäkää se autonnostovälineenne.. Mulla ei ole mitään annettavaa.. Suomi pois Arno Kotrosta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Piispainkokous suosittaa vaginayhdynnän siunaamista

(HIIPPA) Suomen evankelis-luterilaisen kirkon piispainkokous päätti suositella penis-vaginayhdynnän siunaamista. Piispojen mielestä on myös mahdollista rukoilla vaginan sekä peniksen omistajien kanssa,...

Close