Kategoriat
Kotimaa

Piispainkokous suosittaa vaginayhdynnän siunaamista

(HIIPPA) Suomen evankelis-luterilaisen kirkon piispainkokous päätti suositella penis-vaginayhdynnän siunaamista. Piispojen mielestä on myös mahdollista rukoilla vaginan sekä peniksen omistajien kanssa, etenkin jos niiden limakalvot ovat rytmikkäässä yhteydessä toisiinsa. Kirkon työntekijä voi kuitenkin kieltäytyä rukoilemisesta omantunnon syistä tai jos on just nyt masturboimassa.
Sitoutumiseen, kunnioitukseen ja vaginayhdyntään perustuva avioliitto luo kirkon mukaan turvallisimman kasvuympäristön sekä puolisoille että lapsille. Selvityksessä korostetaan, että kirkko kutsuu hengelliseen yhteyteensä kaikkia ihmisiä, ja kaikilla ihmisillä on ihmisarvo, mutta tietysti parempi olisi, jos jaksaisitte aina välillä vaan livauttaa mulkkua sinne toosaan.
Lisäksi kokouksessa päätettiin, että kyrvän tunkeminen pilluun ei ole este kirkon virassa toimimiselle.

9 vastausta aiheeseen “Piispainkokous suosittaa vaginayhdynnän siunaamista”

Tässä seurataan Martti Lutherin kunniakkaita perinteitä: jo Martti tiesi, miten tärkeää ihmisen sielullisen hyvinvoinnin kannalta on toimittaa/vastaanottaa melaa mekkoon.

Entä niin kutsuttu titty fu#*? Voiko sen siunata vai tuleeko sen puolesta jopa rukoilla?

Ei kun piispainkokous suosittaa vaginayhdynnän siunailemista.
”Hyi, hyi. Sus siunakkoon!”

Gelkameksien katolisena piispana vastustan niin ankarasti että johtav^Hjuuteni lähestyy ääretöntä.

Kyllähän aivan kaikenlainen seksi on edelleenkin syntiä, paitsi lastenhankkimisseksi oikeassa asennossa. Nussikaa vaan huviksenne, kunhan tiedostatte joutuvanne helvettiin kärsimään. Jumala rakastaa teitä!

Ei kyllä ennenvanhaan kirkon päämiehiksi päästetty miehiä jotka ovat syntyneet vaginayhdynnän tuloksena. Mihin tämä maailma on menossa!

Tämä rienaavam artikkeli yrittää piilottaa sen tosiasian, että IHAN KAIKKI SEKSUAALISUUS on LOPULTA syntiä.
HOMOSEKSUELLIT, ITSETYYDYTTÄJÄT, PERUSSUOMALAISET JA SALATTUJEN SYNTISTEN ELÄMIEN KATSOJAT JOUTUVAT HELVETTIIN, LIESKAT KORVENTAVAT JO P**SEESSÄ NIIN ETTÄ VOI LAITTAA LÄMMITYKSEN POIS PÄÄLTÄ!!
JA MYÖS LEHDEN LUKEMINEN ON SYNTIÄ JA TULEE JOHTAMAAN ITSENSÄ S**TANAN TYKÖ!!!

Piispainkokous päätti suositella myös sukupuolenvaihdosleikkausta / mielenterveyshoitoa, mikäli vaagina-peenis yhdyntä koskee Johanna Tukiaista, Isä Mitroa, tai sitä ”Takatukka, Risuparta, Farkkutakki”, niin siis toisinsanoen IMATRAn kirkkoherraa. Paavi on jo ilmaissut eriävän mielipiteensä Suomen evankelis-luterilaisen kirkon ehdotukselle vetämällä kortsun päähänsä, ja latelemalla Kardinaali Pippoksen mukaan ”aivan vitusti” törkeyksiä, joka toisaalta voidaan tulkita Helluntaiseurakunnan mukaan myös kielillä puhumiSEKSI.

Miten tällaista syntistä rienausta päästetään Inter-Nettiin? Jumala on ilmoittanut minulle, että Hän rankaisee rienaajia Helvetin tulella ja Saatana niittää peltoa! Kyllä te rienaajat vielä kärsitte! Oikein nautin ajatellessani teitä perverssejä homoja ja runkkareita synnin palkkaa saamassa!!! Hähhähhää!
Ottakaa Jeesus vastaan, hän on Rakkaus!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kaikkonen: Kyse on median numerosokeudesta

(FFF) Kansanedustaja Antti Kaikkosen (kesk) mukaan hänen saamissaan palkkioissaan ei ole minkäänlaisia epäselvyyksiä, vaan kyse on pelkästä toimittajien laskutaidottomuudesta. "Esimerkiksi...

Close