Kategoriat
Urheilu

Hävisikö Suomi tahallaan?

(HORNBLOWER) Ruotsissa kohistaan hämmentävästä teoriasta Suomen jääkiekkomaajoukkueen välieräotteluun liittyen: hävisikö Suomi pelin USA:lle tahallaan 6-1? Ruotsalaisten iltapäivälehtien mielestä Suomi saattoi ottaa tappion niskoilleen tarkoituksella saadakseen helpomman vastuksen olympiaturnauksen seuraavaan otteluun.
Päävalmentaja Jukka Jalonen kuitenkin kielsi moisen mahdollisuuden.
”Täytyy kuitenkin muistaa, että olimme valmistautuneet otteluun hyvin. Itse asiassa voitimme valmistautumisessa USA:n jatkoajan jälkeen 3-2”, Jalonen muistutti.
Suomen Punainen Risti lähettää Suomen maajoukkueelle katastrofiapuna huopia, energiakeksejä sekä telttoja.

11 vastausta aiheeseen “Hävisikö Suomi tahallaan?”

No niin-niin, no just näin:
”Perhanan ruotsalaiset!
Rupesivat putoamisensa jälkeen kannustamaan Suomea mestariksi, ja nyt piti sitten tahallaan hävitä välierässä, etteivät naapurit saisi riemuita loppuun saakka!
Kyllä keväällä MM-kisoissa kostetaan tämä!”

Hävisikö Suomi mitä tahallaan? Olen jääkeppostelijoiden salaisista pöytäkirjoista varta vasten lukien selville saanut, että Suomen jäämakakijoukkueen todellinen päämäärä näissä kilvoissa on juurikin pronssinen mitali, jonka metsästyksen horisontissa juuri tämä kyseinen ottelutulos on täsmälleen halutunkaltainen!

Internetissä on esitetty aktiivisesti teorioita myös sellaisen mahdollisuuden puolesta, että USA olisikin voittanut tahallaan ja taktikoinut itsensä finaaliin. Näin ollen Suomi ei ehkä hävinnytkään ottelua tarkoituksella.

Vancouverista saatu salainen tekstari paljastaa että ensimmäisessä erässä leijonat olivat nukahtaneet ja nähneet saman unen: Sotshissa Suomi voittaa kultaa!

”Internetissä on esitetty aktiivisesti teorioita myös sellaisen mahdollisuuden puolesta, että USA olisikin voittanut tahallaan ja taktikoinut itsensä finaaliin. Näin ollen Suomi ei ehkä hävinnytkään ottelua tarkoituksella”
Mistä näitä salaliittoteoriahörhöjä aina putkahtaa – vai että USA muka voitti tarkoituksella.
On otettava huomioon, että suomalaisen kansallisen ylpeyden Baabelin torni, niin vankka kuin se olikin, romahti nimenomaan juuri ottelun alun kuumuuden heikennettyä kansallisen ylpeyden Baabelin tornin tukirakenteita. Jos kyse olisi ollut millään tavalla USA:n tahallisesta myötävaikutuksesta, torni olisi romahtanut aivan eri asennossa ja kasaan, kuin esimerkiksi vaikka ylilatautunut ja lopulta lopahtanut Talvisodan taistelutahto.
Suunnitteilla onkin rakentaa romahtaneen suomalaisen kansallisen ylpeyden tornin tilalle kuvaavampi muistomerkki, kuten vaikkapa iso kuoppa, johon koko kansakunta voi ryömiä möyröttämään seuraaviin Euroviisuihin saakka.

”Mistä näitä salaliittoteoriahörhöjä aina putkahtaa – vai että USA muka voitti tarkoituksella.”
Tahallisuudesta kielii mielestäni se, että USA:n maajoukkue koostuu pitkälti N:nen polven maahanmuuttajista ja luultavasti muutamasta suomenruotsalaisesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Miesten lätkään kaavaillaan sääntömuutosta

(WHISTLEBLOWER) Kansainvälinen jääkiekkoliitto IIHF esittää sääntömuutoksia miesten olympiakiekkoon. Puheenjohtaja Rene Faselin mukaan epätasaiset ottelut voitaisiin keskeyttää ennen täyttä aikaa, jos lukemat...

Close