Kategoriat
Urheilu

Miesten lätkään kaavaillaan sääntömuutosta

(WHISTLEBLOWER) Kansainvälinen jääkiekkoliitto IIHF esittää sääntömuutoksia miesten olympiakiekkoon. Puheenjohtaja Rene Faselin mukaan epätasaiset ottelut voitaisiin keskeyttää ennen täyttä aikaa, jos lukemat yltyvät liian rumiksi.
”Meidän on autettava pienempiä lajiliittoja”, perusteli Fasel.
Muutoshanke sai alkunsa jääkiekon perjantaisesta välieräkamppailusta, jossa Yhdysvallat höykytti Suomea ensimmäisessä erässä 6-0. Murskalukemat herättivät keskustelun miesten jääkiekon asemasta olympialajina.
”Miesten jääkiekko pysyy olympialajina”, Fasel kuitenkin vakuutti.

10 vastausta aiheeseen “Miesten lätkään kaavaillaan sääntömuutosta”

Mitä kettua? Nyt jätkät tsemppiä vaan toka erän jälkeen. Aikaa on vielä enemmän kuin mitä USA tarvitsi kuuteen maaliin. Vaikka ette siihen pystyisikään, me pysymme joukkueemme tukena, you f*ck*** luuuseeerrrrrsssss.

Oikeudenmukaisinta olisi jos tehtyjä maaleja painotettaisiin kääntäen verrannollisesti maan asukaslukuun.

YLEn Mikael ”Managment by Facebook” Jungerin käsi lepäsi jo raskaana pääkatkaisijan päällä. Suoran lähetyksen katkaiseminen Vancouverista olisi ollut toimitusjohtajan raskain päätös päättyvällä toimikaudella; vaakakupissa painoivat jaettu myötähäpeä tai kansakunnan mielenterveysongelmien räjähtäminen käsiin. ”Ja paskat”, ajatteli Junger,”antaa tuskan tulla. Nyt saatte tuta miltä minusta tuntuu!” Jossain taustalla kuului toimittaja Jussi Saarisen aneleva ääni:”Onko aistittavissa vanhojen pelimiesten erityinen latautuminen tähän heidän uransa kenties viimeiseen mahdollisuuteen voittaa jotain suurta?”

Rupesivat putoamisensa jälkeen kannustamaan Suomea mestariksi, ja nyt piti sitten tahallaan hävitä välierässä, etteivät naapurit saisi riemuita loppuun saakka!
Kyllä keväällä MM-kisoissa kostetaan tämä!

(VOI-VITTU) Ruotsissa kohutusta Suomen taktikoinnista ei tullut loppua tässäkään ottelussa. Suomen epäillään taktikoineen itsensä pronssiotteluun, sillä finaalissa on totutusti aina turpaan, paitsi kerran.
Sakari Pietilä kommentoi ottelua viidennen erän jälkeen: ”On parempi, että hävittiin tässä ottelussa ja keskitytään niihin tärkeämpiin otteluihin. Seuraavassa ottelussa pelaamme mitaleista joten tämä ottelu oli käytännössä yhden tekevä ja se näkyi ymmärrettävästi pelissämme.”

Minusta tekninen osaaminen ei kyllä riitä kansainväliselle tasolle. Ja onko niitä osanottajia, tai kilpailijoita miksi niitä nyt sanotaankaan, tarpeeksi? Samaan kastiin vaan mäkihyppääjien, niiden toisten, kanssa.

Rene Fasel on Suomen Touho Ankka -vitjan itkemisen perusteella poistanut maailmanhistoriasta kaikki jääkiekko-ottelut, joissa joukkue on tehnyt kuusi maalia. (Näin myös vuoden 2003 katkera 5-6 -häviö Ruotsille on pyyhkäisty pois.) Suomi olympiavoittoon ihan tahallaan!

Itse olen sitämieltä että, ikämies-ikäisten ukkojen pitää voida saada pelaa jos ne itte haluu ja veronmaksajien on syytä maksaa laskut mukisematta, on se sen verran jalo ja suomalainen urheilulaji tämä jääkiakko.
Sitäpaitsi eihän täältä suomesta ole kunnon pelaaja tullutkaan sitten selänteen ja kumpp.
Nuori polvi vaan kadulle tappelemaan ja huumeita immppaamaan se on minun mielipiteeni se!

IIHF kuulemma myös tutkii mahdollisuutta antaa anteeksi kauheita, hirvittäviä ja jopa katastrofaalisia mokia maalivahdin surkean mailankäsittelytaidon vuoksi. Tiedotteen mukaan ”se ei vaan ole ihan reilua nille maille, joilla oikeasti on huono maalivahti”. Ehdotuksen mukaan vasta vastustajan seitsemännestä osumasta maalit siirtyvät tulostaululle. Suomen välierätappio jättää näin olleen jossittelun varaa sillä, jos ssäntö olisi ollut jo voimassa Vancouverin olympialaisissa, Suomi olisi voittanut välieränsä USA:ta vastaan 1-0.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Maahanmuuttovastaisuus-kriitikkovastaisuus lisääntynyt

(SYNKKÄ KELLARI) Seiska-lehden Taloustutkimuksella teettämän kyselyn mukaan suomalaisten asenteet pakolaiskritiikkivastaisuutta kohtaan ovat koventuneet. Jopa puolet haastatelluista ilmoittaa suhtautuvansa siirtolaisvastaisuuskritiikin kyseenalaistamiseen...

Close