Kategoriat
Kansalaisjournalismi Urheilu

Viranomaiset tiedottavat

(VANCOUVER) Juuri saamiemme tietojen mukaan Kanadan Vancouverissa on käynnissä laajamittaiset talviolympialaiset. Viranomaiset kertovat, että kultamitaleita on jaettu jo kymmenille urheilijoille. Uutistoimisto Reuters kehottaa myös suomalaisia varautumaan olympialaisiin ja sitä seuraavaan kultamitaliaaltoon.
Kanadan Suomen suurlähetystön mukaan Vancouverissa on mukana myös useita kymmeniä suomalaisurheilijoita. Voittajien joukosta ei ole kuitenkaan toistaiseksi löydetty ainuttakaan suomalaista. Suomen edustusto jatkaa kuitenkin tilanteen selvittämistä.
(Jutun kansalaistoimitti Onni Mäihä.)

5 vastausta aiheeseen “Viranomaiset tiedottavat”

Saamiemme tietojen mukaan suurin osa suomalaisista urheilijoista näyttäisi olleen ns. reppumatkailijoita, joten onko kaikkiin edes saatu vielä yhteyttä? Toivottavasti heidän joukostaan ei löydy yhtään voittajaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Hävisikö Suomi tahallaan?

(HORNBLOWER) Ruotsissa kohistaan hämmentävästä teoriasta Suomen jääkiekkomaajoukkueen välieräotteluun liittyen: hävisikö Suomi pelin USA:lle tahallaan 6-1? Ruotsalaisten iltapäivälehtien mielestä Suomi saattoi...

Close