Kategoriat
Kotimaa

Asetarkastajat jatkavat edelleen monikultturistien etsintöjä Suomessa

(BLIX) YK:n turvallisuusneuvosto myönsi varhain lauantaina kolmen kuukauden lisäajan kansainvälisille asetarkastajille sekä niitä avustaville Yhdysvaltain sotilaille vaarallisten monikultturistien etsintöjen jatkamiseksi Suomen niinsanotuilla heimoalueilla.
Vuosia kestäneen etsintäoperaation aikana ei ole löydetty vielä ainuttakaan monikultturistia, vaikka tarkastajat ovat haravoineet muun muassa julkisen keskustelun, internetin keskustelupalstat ja Pyhäjoen Esson jo useaan otteeseen. Etsintöjä laajennettiin hiljan koskemaan myös monikultturistien tukijoiksi epäiltyjä ns. kulttuurirelativisteja sekä Eksoottinen värinä -verkostoa.
Operaatiot ovat kuitenkin olleet kautta linjan tuloksettomia. Muutamissa ilmakuvissa havaittiin tosin äskettäin epäilyttäviä rakennelmia, jotka nekin paljastuivat ilmapallojen täyttölaitteistoiksi.
Eräät kritiikot ovat moittineet koko monikultturistijahtia pelkäksi suurvaltojen junailemaksi silmänlumeeksi, jolla halutaan luoda edellytykset Suomen valtaamiseksi ja todellisten ongelmien peittämiseksi. He arvelevat, että yhtään monikultturistia ei koskaan löydetä.
Lisäajan kannattajien mielestä riski olisi kuitenkin liian suuri otettavaksi. He muistuttavat, että monikultturisti saattaa isossa asutuskeskuksessa käytettynä aiheuttaa laajamittaista tuhoa ja pahimmassa tapauksessa viedä meidän työt.

6 vastausta aiheeseen “Asetarkastajat jatkavat edelleen monikultturistien etsintöjä Suomessa”

Asekätkentäjutun aikoihin minä ja pojat jemmattiin kolmetoista monikultturistia pahan päivän varalle. Paikka oli kansan jaettu muisti ja leveyspiiri siinä heti talavisovan hengen jäläkeen.

Kaima-Einarilla muisti pettää? Tarkoitetaanko lapionkätkentäjuttua?
Monikultturistit nauravat, hikoilevat ja lapioivat keitä vaan lumikinoksista.

(1918) Toimittaja unohtaa mainita, että mm. yliopistoistamme on löytynyt kulttuurinrikastamisessa tarvittavia laitteita.

Näin voit tunistaat monikulturisstin!:
1) ei ossa suomea! ei osaa puhua kunolla , eikirjoittaa
2) ei ole ”kiitos 1938-1943 paitta
3) ei tune isämaan hisstoria!
4) ajaa sinua hienomala auttolla
5) rakastaa mamua!
6/ syö kasvista , tai eisyö lihhaa
7) on pitkät hiuksit
8. TUMMA ei arjallaine

9) ei tykkänny tonihalmmeesta
10: vittuilee mulle
11] ei käyny armeejaa
TARKKAILE NÄITÄ HOMOHIPEJÄ ISÄMMAAN NIMEEN!!!1!

Meidän tietotoimiston mukaan monikulturistit ovat joko: a) vetäytyneet Santa Parkin luolastoverkostoon rovaniemelle b) piilottelevat kuun pimeällä puolella olevassa tukikohdassa tai c) kätketty vihreiden piiritoimistojen kellaritiloihin muuraamalla heidät seinien sisään.
Joka tapauksessa, varmat lähteet, ovat kertoneet että monikultturistit voivat hyvin ja kehittelevät pirullisia MOG-suunnitelmiaan(moku!?). Monikultturistien suurin valhe on se, ettei heitä muka ole olemassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Politiikka pelästytti poliitikot eduskunnassa

(TYÖVÄEN PRESIDENTTI) Suurten puolueiden eduskuntaryhmät ovat huolissaan kansanedustajien altistumiselle poliitikalle täysistuntosalissa. Ryhmät esittävät perjantaina antamassaan yhteisessä lausunnossa, että poliitikan esiintymistä...

Close