Kategoriat
Urheilu

Suomi jännittää jälleen jääkiekon vuoden 1995 MM-kisoja

(MM) Suomi keskittyy tänä iltana jälleen kerran täysillä vuoden 1995 jääkiekon MM-finaalin voittamiseen. Leijonien urhea taistelu näytetään suorana lähetyksenä Ylen Teemalta kello 22.
Ennakkoasetelma peliin on hyvä, sillä vedonlyöntitoimisto Unibetin mukaan Suomen voittomahdollisuus on sata prosenttia. Google löytää hakusanoilla ”Suomesta vuoden 1995 maailmanmestari” jo nyt noin seitsemän miljoonaa osumaa, mikä on aina vedenpitävä todiste asian tärkeydestä ja oikeellisuudesta.
Myös iltapäivälehtien nettikeskusteluista otetun suppean otannan perusteella yli puolet suomalaisista tai ainakin raaka-Masa uskoo Suomen menestykseen.
”Ihanaa, Leijona, Ihanaa”, nyyhkyttää tämä suomalaisen huippu-urheilun juhlahetkeen jämähtänyt ihmisraunio virttynyt t-paita päällään.
Lehden toimituksen urheiluasiantuntijat veikkaavat illan pelin päättyvän Suomen eduksi 4-1, mikä ikävä kyllä johtaa valheelliseen itsetunnon nostatukseen sekä juhliin, joita hävetään myöhemmin melkoisen paljon, vai mitä mieltä on esimerkiksi Risto, joka voitonhuumassa ja nousuhumalassa pökkäsi naapurin Pirjoa Toyotan takapenkillä ja on nyt äpärän yksinhuoltaja?

12 vastausta aiheeseen “Suomi jännittää jälleen jääkiekon vuoden 1995 MM-kisoja”

Törkeää yliarviointia! Google löytää hakusanoilla ”Suomesta vuoden 1995 maailmanmestari” vain 952 000 sivua, mikä on lukuna yli seitsemän kertaa artikkelissa väitettyä pienempi.
Kyseinen mittakaavavirhe altistaa koko artikkelin voimakkaan epäilyn alaiseksi, ja erityisesti pahamaineinen ”jääkiekkomailateoria” lienee viimein kumottu.

Legendaarista ottelua seuraava yleisö riehaantuu kyyneliin ja herättää koko lähiön, mutta paskanko väliä. Suo-mi on uu-si maa-il-man-mes-ta-ri! NMT-verkko paukkuu tekstiviesteistä. Salmiakkikossu tuplana. Se yx Jyrkin juontajakaan ei o niin söde ku sää, ku sul on toi Vaatehuoneen silkkipusakka. Ace of Base vittuun ja den gliiiiider in soimaan. Curt Lindström Suomen presidentiksi.

Tää kyl on voi olla tiukka ottelu. Sanoilla ”Suomi ei ole vuoden 1995 maailmanmestari” kumminkin tulee 441 000 osumaa. Nyt kyllä jännittää.

Misäs lautakasan alla mun karjala-lippiksein oikke o? \m/ vai olikse \|/ ? Eiku molemmat.

Katsoin matsin ja ryntäsin torille. Hämmästyksekseni siellä oli vain karvaranteita lumitöissä! Selitin Suomen voittaneen taas maailmanmestaruuden ja aloitin kotouttamisen opettamalla kavereille ”Den glider in”:in. Torilla oli tunnelmaa, mutta muistelisin viime kerralla olleen enemmän porukkaa ja vähän lämpimämmät ilmatkin. No jaa -olin aika mäsässä silloin viimeksikin…

Ihmettelen edelleen artikkelin pääuutista. Kumpi nyt oikein jäi yksinhuoltajaksi, Risto vai Pirjo? Kansa vaatii tietää?!?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Asetarkastajat jatkavat edelleen monikultturistien etsintöjä Suomessa

(BLIX) YK:n turvallisuusneuvosto myönsi varhain lauantaina kolmen kuukauden lisäajan kansainvälisille asetarkastajille sekä niitä avustaville Yhdysvaltain sotilaille vaarallisten monikultturistien etsintöjen jatkamiseksi...

Close