Kategoriat
Live

Vihervasemmistojoukot etenevät suurissa kaupungeissa

(SIITOIN) Eilen Helsingissä alkanut vihervasemmiston vallankaappaus on levinnyt myös useisiin muihin suuriin kaupunkeihin. Ainakin Espoossa, Vantaalla ja Lahdessa on tänään saanut esittää vain ympäristöfeministisiä ja kommunistifasistisia mielipiteitä. Taistelujen jalkoihin on jäänyt suuri määrä suojattomia, valkoihoisia heteromiehiä.
Ihmisoikeusjärjestö Hommaforum on vaatinut kansainvälistä yhteisöä puuttumaan tilanteeseen ennen kuin realistinen keskustelu maahanmuuton ongelmista tulee täysin mahdottomaksi. Helsingissä vallankaappaajat ovat jo ottaneet haltuunsa kaikki keskeiset hallintorakennukset ja tiedotusvälineet. Paikallisten lähteiden mukaan esimerkiksi maahanmuuton ongelmista on kaupungissa jo vaiettu täysin. Lisäksi kaupungissa ja sen lähialueilla on ammuskeltu pitkin päivää. Kuolonuhrien määrästä ei ole tietoa.
Lehti seuraa tapahtumia kiinnostusta teeskennellen.

6 vastausta aiheeseen “Vihervasemmistojoukot etenevät suurissa kaupungeissa”

Oulussa hyökkäys on saatu väliaikaisesti torjuttua! Pohjois-Suomen valkoinen kaupunki on säästynyt vallatuksi tulemiselta kalapuikkoviiksipataljoonan perustettua päämajansa kaupungintalolle. Vaikka koko kaupunki on piiritettynä, odotamme apujoukkoja Toppilan Möljälle Ruotsista saapuvasta Luther-säätiön piispasta sekä hänen munaheddiin-taistelijoista kootusta erikoisjoukkojen yksiköstä. Pysykää kovana veljet!

Tämän tyylinen vammailu estää sen realistisen maahanmuuttokeskustelun ikinä syntymästä.
Ja antakaahan miinusten laulaa.

Juurinäin pekka!
Missä on todellinen keskustelu. Huumorin keinoin tässä vain mollataan eikä rehellisesti vasta-argumentoida sitä, että miksi ,
1.vaikka tiedetään et islam on tosi paha juttu sitä ei ota vakavasti ja kielletä suomessa ja paheksuta avoimest. ja vois ottaa totuutena ainoastaan osaman ja muiden lähi-idän zirinovskien videoita todesta. ne jyrää meitin.
2. Vaik tiedetään, et somali on tehnyt rikoksen heitä ei kaikkia karkoiteta heti
3. Vaik on nähty pakolaisella on hienot vaatteet niin miksei niit oteta pois
4. Oteta hommafoorumin totuutta, joka on kuitenkin oikea totuus todesta
5. Eroteta kaarina hazard ja sofi oksanen ja muut naiset jotka vaikeuttaa halla-ahon duunia
aloitin tässä nyt todellisen keskustelun maahanmuutosta eikös. ala laulaa joke.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Aarno Laitinen pysyttelee asemissaan

(HYVINVOINTIYHTEISKUNTA) Vihervasemmistolaiset vallankumousjoukot eivät ole toistaiseksi kyenneet murtamaan [search term="Aarno Laitinen"]Aarno Laitisen[/search] linjoja. Laitinen on linnoittautunut edustussaunaan eteläisellä Uudellamaalla, eikä...

Close