Kategoriat
Live

Kohusisällissodan verisin kohutaistelu Östersundomissa

(ÖSTENUNDEN) Ainakin 300 ihmisen pelätään saaneen surmansa ja yli tuhannen haavoittuneen vihervasemmistolaisten vallankaappaajien ja vastarintaliikkeen taistelussa Östersundomin enklaavissa iltapäivällä. Kyseessä on työväenpuolueettomien tarkkailijoiden mukaan toistaiseksi verisin yhteenotto eilen alkaneen kaappauksen aikana.
Taistelussa ottivat yhteen vastarintaliikkeen suurta julkisuutta kerännyt Iltalehti boikottiin jos Kaarina Hazard ei saa kenkää -prikaati, johon kuuluu arviolta 18 000 henkeä sekä Muumilimu 1,5 litran pulloihin! -rykmentti, jonka vahvuus on 30 000 taistelijaa.
Sanomalehdet kertoivat, ettei taistelun voittaja ei ole vielä tiedossa, mutta että asiasta nousee joka tapauksessa kohu, koska siitä puhuttiin netissä.

4 vastausta aiheeseen “Kohusisällissodan verisin kohutaistelu Östersundomissa”

Olen tehnyt kaikkeni ja keskustellut tästä asiasta internetissä, ja uskon, että mielekkäiden ja ei-ollenkaan-turhauttavien liennytysneuvotteluiden jälkeen asia on vihdoin loppuunkäsitelty. Ihmettelen kyllä, että kuka kustantaa lasteni koulunkäynnin, pelkään, etten pysty siihen itse koska olen niin tymä. On tärkeää, että internetkeskustelujen henkeä pidetään yllä ja muistetaan vielä sittenkin kun minua ja kaltaisiani ei ole enää olemassa, eikä kukaan enää muista kuka oli… mikä sen läskin nimi nyt oli.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Vihervasemmistojoukot etenevät suurissa kaupungeissa

(SIITOIN) Eilen Helsingissä alkanut vihervasemmiston vallankaappaus on levinnyt myös useisiin muihin suuriin kaupunkeihin. Ainakin Espoossa, Vantaalla ja Lahdessa on tänään...

Close