Kategoriat
Live

Vallankumoushallitus kutsui IPCC:n valvontakomission Torniin

(KAMPPI) Etelä-Suomea johtava vihervasemmistolaisten vallankumoushallitus on alistanut merkittävän osan maamme suvereeniutta ylikansalliselle elimelle. Hallituksen kutsusta YK:n kansainvälisen ilmastopaneelin IPCC:n valvontakomissio saapui varhain aamulla Helsingin hotelli Torniin, ja on sieltä tuleva tuomitsemaan eläviä ja kuolleita.
Kutsu vahvistaa aiemmin liikkuneet huhut siitä, että vallankaappausta oli valmisteltu pitkään myös yliopistojen tutkijapiireissä, joilla tiedetään olevan jopa kansainvälisiä yhteyksiä. Ilmeisesti palkinnoksi kollaboroinnistaan naistutkimuksen oppiaine on saanut hallitukselta 30 miljardin euron apurahan, joka otetaan pois vanhusten päiväkahveista, ulkoiluista sekä just sun verorahoista.
Silminnäkijöiden tietojen mukaan YK:n mustia helikoptereita ja salaisia rynnäkköjoukkoja on nähty taistelemassa vastarinta-armeijaa vastaan Eiran suunnalla. Opposition joukot ovat vastanneet tulitukseen nokkelilla analogioilla ja kriittisillä eufemismeilla, mutta ovat kuitenkin joutuneet vyörytyksessä peräytymään kohti argumentaation rajoja.

4 vastausta aiheeseen “Vallankumoushallitus kutsui IPCC:n valvontakomission Torniin”

(heikon radiolähetyksen taustarahinaa…) … veljet, taistelu on selkeästi menetetty. Alistukaa, että edes osa miessukupuolen hetero-orientoituneesta osasta pelastuisi ja voisimme ylläpitää toivoa siitä, että jonain päivänä nousemme uudestaan! Alistukaa, jotta voisimme joskus voittaa!
Ainoa mahdollisuus valkoiselle miehelle pelastua ja säilyttää kiveksensä on tunnustautua julkisesti homoksi. Toimikaa niin, sillä vain siten voi enää välttyä kaasukammiolta tai kastraatiolta! Siinä tapauksessa menetätte vain esinahkanne, minkä lisäksi siittimeenne kiinnitetään erikoinen anturi, josta menee hälytys Akuliina-Abteilungin valvontakeskukseen heti jos elimenne koskettaakin naisvartaloa. Olemme kuitenkin kätkeneet salaisiin kellareihin runsain mitoin pornolehtiä, joten vielä tulevaisuudessakin voimme masturboida heterofantasioiden innoittamina!
Olemme valmistaneet väärennettyjä papereita muutamille! Tarjolla on Setan, ViNOn ja Demlan jäsenkortteja, joilla voitte vielä uudessa järjestyksesäkin turvata asemanne hyväksyttävinä kansalaisina! Meidän on aloitettava vihervasemmistolaisuuden soluttaminen HETI, sillä muuta vaihtoehtoa (… yhteys katkeaa)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kohusisällissodan verisin kohutaistelu Östersundomissa

(ÖSTENUNDEN) Ainakin 300 ihmisen pelätään saaneen surmansa ja yli tuhannen haavoittuneen vihervasemmistolaisten vallankaappaajien ja vastarintaliikkeen taistelussa Östersundomin enklaavissa iltapäivällä. Kyseessä...

Close