Kategoriat
Live

Geert Wilders lupaa kommandonsa Suomen vastarintaliikkeen avuksi

(SUZUKI PVV) Vallankumousarmeijaa vastaan taisteleva Suomen vastarintaliike on saamassa ulkomaista tukea. Hollannin paras mies Geert Wilders ilmoitti aamupäivällä, että hänen kansallisesti eheä kommandoyksikkönsä on valmis hiihtämään Itämeren poikki auttaakseen alakynteen jääneitä aseveljiään kriittisessä tilanteessa.
Wilders tunnetaan halki Euroopan paitsi viuhuvasta kierrepotkustaan, myös vertailevan kirjallisuustieteen ja montaasitekniikan uranuurtajana. Hän on saanut ansioistaan Vietnamin sodassa kolme purppurasydäntä sekä kongressin urhoollisuusmitalin. Vihollistensa keskuudessa häntä kutsutaan pelonsekaisella kunnioituksella nimellä ”voi vitun perseääliö”.
Kommandoyksikön tärkeimpänä sotilaallisena maalina pidetään keskustelun avaamista uudelleen strategisesti tärkeällä linjalla Lahti-Kouvola, jossa diskussio on kirjeenvaihtajien mukaan ollut jumiutuneena paikalleen jo toista päivää.
Lehti alkaa olla jo kovasti humalassa.

7 vastausta aiheeseen “Geert Wilders lupaa kommandonsa Suomen vastarintaliikkeen avuksi”

Vihervasemmiston kapinalliset ovat pudottaneet lentokoneen, eikä lehti uutisoi tästä mitään. Vaadimme jatkumatonta uutisvirtaa!

(KANSAINVÄLINEN) Juupajoen suunnalla liikehtinyt raskas ilmatorjuntapatteristo ”Juche” ilmoitti illansuussa pudottaneensa päivän aikana yli 400 viholliskonetta, joukossa yksi Hornet. Vangiksi otetut yli 29 Hornet-pilottia ylistivät jo pudotessaan vapauttajiaan ja alkoivat maahan päästyään laulaa paikalle ilmestyneen ihmeellisen sateenkaaren alla SETA:n viherkommarirekkapirkkotunnaria.

Vastarintaliike on tehnyt torstaina klo 19:17 iskun kapinallisten henkiseen ytimeen, Jorma Uotisen ja Kerkko Koskisen yhteisprojektin kantaesitykseen. Käsikirjoituksen laulukohtauksiin oli lisätty spastisia raajojen liikkeitä ja niinpä esityksen viittomaosuus oli muuttunut jyrkäksi lestadiolaissaarnaksi. Playbackina tulleet laulut oli käännetty lopusta alkuun ja sen sijaan että olisi laulettu Che Guevaran ja Ho Chi Minh’in tulemisesta oltiin kovasti menossa Uralille asti. Väliajalla tarjoiltuun ituateriaan oli soijaproteiinin tilalle vaihdettu valaanlihaa ja delfiininevää, ja pöytäliinan tilalle oli vaihdettu saimaannorpan karvoista tehty kudos. Jälkiruokahuumeita oli jatkettu niin laimeaksi että osallistujat tärisevät edelleen vieroitusoireissa ja ihmettelevät lähinnä sitä että miten tatuoinnit ja lävistyskorut voivatkaan olla noin elävän näköisiä.
Hangossa maihinnousseilla tukijoukoilla ei liene minkäänlaista ongelmaa kapinan kukistamisessa, ja tilanne normalisoituu kun Vatikaani julistaa Tony Halmeen autuaaksi perjantaina puoliltapäivin.

Ehdotan että sen oikean Suomen uljaat puolustajat varmuuden vuoksi lähettävät tarpeeksi suuren määrän sotamiehiä Teksasiin ja Australian outbackiin konfliktin ajaksi että edes yksi sukupolvi kunnon valkoisia, suomensukuisia, keski-ikäisiä hetero-miehiä selviää tästä punavihreästä tsunamista. Kummiperheitä on jo ilmottautunut sankoin joukoin. (Tarpeeksi valkoiset) ulkomaat ovat kuulleet avunhuudon!

Suomalaisen geeniperimän säilyttämiseksi lähetetään kaikki heteromiehet sotalapsiksi Ruotsiin!
(… eiku ei sittenkään :-O)

Kyllä tässä tilanteessa tulisi siirtää kaikki Suomen tehtaat turvaan Uralin taakse Kiinaan.
Hetkonen eikös niin ole jo tehty?

Jokainen s(u)omal(a)i(nen hetero)mies on potentiaalinen (ruotsalaisten )raiskaaja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Vallankumoushallitus kutsui IPCC:n valvontakomission Torniin

(KAMPPI) Etelä-Suomea johtava vihervasemmistolaisten vallankumoushallitus on alistanut merkittävän osan maamme suvereeniutta ylikansalliselle elimelle. Hallituksen kutsusta YK:n kansainvälisen ilmastopaneelin IPCC:n valvontakomissio...

Close