Kategoriat
Kotimaa

Isänmaan vastarintaliike vastaiskuun

(KONSENSUS) Punavihreitä vallankaappaajia vastaan taisteleva Suomen vastarintaliike on aloittanut laajamittaisen vastahyökkäyksen Helsingin kantakaupunkia hallussaan pitäviä viherfasistisia joukkoja vastaan. Kyseessä on ensimmäinen suuri vastaisku, jolla pyritään horjuttamaan vihervasemmiston lähes ehdotonta valta-asemaa Suomessa.
Kunniakenraali evp Jyri Häkämiehen johtama kolmas armeijakunta aloitti varhain aamulla massiivisen rynnäkön, jonka tavoitteena on kolmen uuden ydinvoimalan rakentaminen. Tiettävästi samaan aikaan Reservin majuri Paula ”aavikon kettu” Lehtomäen kaupunkisissit ovat toisella rintamalla ryhtyneet ankarasti ahdistamaan pääkaupunkiseudun Natura-alueita hallussaan pitäviä äärivihreitä. Tarkoituksena on vapauttaa strategisesti tärkeät alueet niille asetetuista rakentamisrajoituksista. Tiettävästi myös muissa suurissa kaupungeissa on aloitettu taistelu itsenäisen Suomen puolesta.
Lehti seuraa taistelujen etenemistä täällä jossakin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *