Kategoriat
Live

Isänmaalliset joukot perääntyvät

(SUMMA) Suomen Norjaan siirtyneen pakolaishallituksen johtamat vastarintajoukot perääntyvät, kertovat lähteet suurista kaupungeista. Isänmaalliset joukot ovat kärsineet suuria tappioita taisteluissa punaviherfasisteja ja äärifeministejä vastaan kaikilla rintamilla.
Lehti seuraa tilannetta, koska mikseipä seuraisi.

6 vastausta aiheeseen “Isänmaalliset joukot perääntyvät”

Etelä-Suomen viherkaartit esittävät solidaarisuudenosoituksena melkeinlyödylle vastustajalle majuri Timo T.A. Mikkosen vaihtamista saimaannorppiin.

Melko pitkään ne jaksaa yhtä väsynyttä läppää venyttää. Tavoitellaanko tällä ehkä paikkaa Guinnessin ennätyskirjan kuolemattomien saavutusten joukossa? Kauanko kepulaislukijat pitävät hauskana tyhmää vitsiä? Saattaa tulla odotellessa aika pitkäksi…

Turha jatkaa: Antautukaa! Olin edellisessä elämässäni konsultti ja ajoin firman mersulla viherfeministien väijytykseen. Minulta leikattiin pallit ja luovutettiin anarkistihomojen leikkikaluksi. Nyt olen yhden Tapion narttu ja olen löytänyt todellisen itseni. Vastarinta on hyödytöntä ja ei tee niin kipeää kun osaa relata. Tapsa on ihq! (tämä on tod. näk. lisätty sensuuria hämäämään.toim.huom.)

Kaikkea ei ole vielä hävitty veljet! Hakekaamme innoitusta Suuren Isänmaallisen Ajattelijan kauniista sanoista:
”Mä lupaan taistella loppuun asti mun äänestäjien puolesta ja mä takaan, että jos peli menee kovaksi niin mua ei kanneta eduskunnasta pihalle yhtä helposti kuin Vennamoa.”
”Olin ihan ihmeissäni, kun tulokset osoittivat kokaiinia ja amfetamiinia.”
Voimaa taisteluun veljet, kantakaa maagista luodeilta suojaavaa leijonariipustanne ylpeästi! Pro Patria Group!

*heiluttaa valkoista lippua*
Mä antaudun kanssa. Ei tätä väsynyttä läppää enää jaksa.

Missä ”Katso kuvat” -linkki? Lehti häpeä! Ettekö edes seuraa valtakunnan virtaa?
Lukijan kuvan voipi sit lähettää numeroon 12345 (1,99€)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Isänmaan vastarintaliike vastaiskuun

(KONSENSUS) Punavihreitä vallankaappaajia vastaan taisteleva Suomen vastarintaliike on aloittanut laajamittaisen vastahyökkäyksen Helsingin kantakaupunkia hallussaan pitäviä viherfasistisia joukkoja vastaan. Kyseessä on...

Close