Kategoriat
Live

Vallankumoussähkeet maanantaille

Tuhansia nurmijärveläisiä jumissa kehäteillä – Toimitukseen saapuvien tietojen mukaan Kehä I ja Kehä III -teillä on ahtaasti motitettuna noin 11 300 ajoneuvoa ja arviolta 11 300 miestä. Tiettävästi vihervasemmistolaiset eivät ole vielä aloittaneet hyökkäyksiä motin pilkkomiseksi.
Espoolainen toimihenkilö pelastautui tunnelia pitkin – Espoolaisen toimihenkilön kerrotaan pelastautuneen vihervasemmistolaisen saartamasta Helsingin keskustasta maanalaista tunnelia pitkin. Mies oli päässyt Rautatientorilta tunneliin, jossa liikkuvalla kulkuneuvolla hän oli päässyt etenemään miehitettyjen alueiden ulkopuolelle Ruoholahteen, josta hän oli onnistunut tilaamaan taksin on saatu sairaalahoitoon.
Viharyhmä häpäisee suomalaisuutta Kauppatorilla – Vahvistamattomien tietojen mukaan raivostuneet kansanjoukot ovat häpäisseet suomalaisuutta Kauppatorilla yhtämittaisesti jo yli kolmen vuorokauden ajan. Internetissä järjestäytyneen viharyhmän edustajat ovat tiettävästi sitoneet rikostoimittajalegenda Hannes Markkulan pylvääseen ja pakottaneet häntä seuraamaan avuttomana, kuinka nämä polttavat tulessa muun muassa mittasuhteiltaan virallisia Suomen lippuja sekä sotaveteraaneja.

3 vastausta aiheeseen “Vallankumoussähkeet maanantaille”

Erikoista, että jokaisessa ajoneuvossa kuitenkin oli yksi mies?! Mutta eivätkö vihervasemmistolaiset nyt osaa päättää yrittäisivätkö purkaa mottia, vai hyökkäisivätkö pohjanmaan minkkitarhoille.
Patti uhkaa. Missä kaupunki-intiaanit kuppaavat?
Ei se sotaveteraanien ja lippujen polttaminen mitään, kunhan tosiaan on mittasuhteet kunnossa, ja väri oikeeta PMS 294C -sinistä.
Väärät mittasuhteet ottaa pattiin ältsesti.

Itsekin yritin samaa Rautatientorilta, mutta en päässyt mihinkään. Minua on petetty.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Isänmaalliset joukot perääntyvät

(SUMMA) Suomen Norjaan siirtyneen pakolaishallituksen johtamat vastarintajoukot perääntyvät, kertovat lähteet suurista kaupungeista. Isänmaalliset joukot ovat kärsineet suuria tappioita taisteluissa punaviherfasisteja...

Close