Kategoriat
Live

Aarno Laitinen pysyttelee asemissaan

(HYVINVOINTIYHTEISKUNTA) Vihervasemmistolaiset vallankumousjoukot eivät ole toistaiseksi kyenneet murtamaan [search term=”Aarno Laitinen”]Aarno Laitisen[/search] linjoja. Laitinen on linnoittautunut edustussaunaan eteläisellä Uudellamaalla, eikä ankarista taisteluista huolimatta ole suostunut perääntymään kannastaan, jonka mukaan siellä on jaossa paljon enemmän hyödyllistä tietoa kuin vittu missään ikinä.
Laitinen taistelee lähes epäinhimillisissä olosuhteissa, joten on epäselvää kuinka kauan menestyksellinen vastarinta vihervasemmistoa ja äärifeminismiä vastaan voi jatkua. Hänelle on kuitenkin onnistuttu toimittamaan elintarpeiksi kahdeksan sataa jokirapua helsinkiläisistä ravintoloista. Rapujen maksaja ei halua nimeään julkaisuuteen, mutta ei missään tapauksessa myöskään odota mitään vastineeksi.
Lehti seuraa Laitisen sankarillista taistelua Porilaisten marssia hyräillen.

2 vastausta aiheeseen “Aarno Laitinen pysyttelee asemissaan”

Miksei kukaan tee mitään?!? Täällä Eirassakin vihervasemmistolainen Akuliina-Abteilung kaivertaa muutamien harvojen henkiin jätettyjen valkoisten heteromiesten otsiin dhimmi-tatuointeja, kuohii jotkut ja pakkoleikkaa kaikilta esinahat! Apuaaaa!!!! Satakiloinen kalevalainen taistelulajiharrastaja ja diskohousumessias, missä vitussa te kuppaatte!

Tämä idunsyöjästallareiden touhu on mennyt liian pitkälle. On aika turvata valkoisen lihaa syövän heteromiehen luontainen asema karkottamalla muut maasta. Huoriksi ja paskahommien tekijöiksi voimme tuoda ulkomailta orjia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Vihervasemmistolaiset tuhosivat kirjapainon Jyväskylässä

(YÖN ÄÄNI) Vihervasemmistolaiset vallankumoukselliset ovat Lehden tietojen mukaan hävittäneet entisen Gummeruksen kirjapainon Jyväskylässä. Vuodesta 1872 toimineen historiallisen kirjapainon tuho havaittiin...

Close